Jauns Izpārdošana
USB Uzlādes Selfie Flash LED Kameras Tālrunis Fotogrāfija Gredzenu Gaismas Tālruņiem, Planšetdatoriem JR Piedāvājumi Skatīt lielāku

USB Uzlādes Selfie Flash LED Kameras Tālrunis Fotogrāfija Gredzenu Gaismas Tālruņiem, Planšetdatoriem JR Piedāvājumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.32

-45%

€6.05

Kopīgot

Vairāk informācijas

USB Uzlādes Selfie Flash LED Kameras Tālrunis Fotogrāfija Gredzenu Gaismas Tālruņiem, Planšetdatoriem JR Piedāvājumi Objektu Specifikācija: Funkcija:

1. Labāk Fotogrāfijas, jūs redzēsiet atšķirību selfie, ja jūs izmantot šo produktu, kas rada plānāku sejas un asāku acis.

2. Viens par visiem prožektori: tikai Ar vienu produktu, jūs varat to izmantot, iPhone, iPad, iPad Mini, iPad Pro un visiem Android telefoniem.

3. Daudzfunkciju: Tas ir ne tikai LED gaismas, tikai selfie, to var izmantot arī kā avārijas gaismas, šūpoles laikā puse vai zibspuldzes gaismas naktī.

4. Spilgti pietiekami naktī: Ja jūs vēlaties, lai fotografētu vājā apgaismojumā situāciju, mēģiniet šo selfie gaismas.Jums būs pārsteigts par atšķirībām, lietojot šo produktu.

5. Pietiekami mazs, lai veiktu aptuveni, portatīvo, super viegls, vienkārši ielieciet somā vai pat kabatā.Tas nav nepieciešams, lai uzzinātu, vai pieteikumiem, bez neko, vienkārši clip uz jūsu tālruni, vai turēt to rokās, pagrieziet to un izmantot to.

6. Augstākās Kvalitātes & uzlādējams: Uzlādējams produktu ar 36 gabali augstas kvalitātes LED mikroshēmām, nav baterijas nepieciešams.

Specifikācija:

Spilgtuma Līmenis: 3Modes

Halo formu, vienmērīgi izstaro gaismu temats

Iebūvēts akumulators, uzlāde, Micro USB vads

Krāsu temperatūra: 5600K

Litija Akumulators: 250mAh-3.7 v

Izmērs: 6.5 x 4.5 1.5 cm

Paketē Iekļauts: 1 x Selfie Gaismas (ar iebūvētu akumulatoru)

1 x USB Uzlādes Kabelis

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: lampas led tālruni, flash tālruni, ez flash junior, krēsla sēdeklis, lampas ar gaismas diožu riņķi, dūkoņa lidar, dole, led strobe, dome wifi, flash gadījumā telefoniem.

Datu lapa

Forma KĀRTA
Zīmola Nosaukums Etmakit
Modeļa Numurs N/A
Tālruņa Kameras Tips 3D Len

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

USB Uzlādes Selfie Flash LED Kameras Tālrunis Fotogrāfija Gredzenu Gaismas Tālruņiem, Planšetdatoriem JR Piedāvājumi

USB Uzlādes Selfie Flash LED Kameras Tālrunis Fotogrāfija Gredzenu Gaismas Tālruņiem, Planšetdatoriem JR Piedāvājumi

Saistītie Produkti: