Jauns Izpārdošana
Profesionālā HD Tālruņa Kameras Objektīvs 2 in 1 Objektīvs 0.45 X Platleņķa un Makro Objektīvs Tālruņa Kameru Nomaiņa Len Skatīt lielāku

Profesionālā HD Tālruņa Kameras Objektīvs 2 in 1 Objektīvs 0.45 X Platleņķa un Makro Objektīvs Tālruņa Kameru Nomaiņa Len

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.48

-44%

€9.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

2 in 1 Objektīvs 0.45 X Platleņķa un Makro Len Profesionālā HD Kameras Objektīvs Tālruņa

Aizzīme:

1. Mobilais tālrunis universālā 49mmUV super platleņķa + makro objektīvu.

2. Šī ir ārēja objektīvs, kas veltīta profesionālu foto aparatūru, piemēram, digitālo DV/DC, ar vēsu izskatu, precīzi parametri un smalkas attēlveidošanas sekas.

3. Izmantojot multi-function mobilā tālruņa adapteri savienots ar mobilo telefonu, fotografēšanas leņķis, no mobilā tālruņa, var tikt paplašināts līdz 60%, bez jebkādiem bojājumiem, kas fotografēšanas attēla kvalitāti tālruni.

4. Objektīva pieņem augstas kvalitātes optiskā stikla un daudzslāņu optiskais pārklājums, kas efektīvi atrisina defekti skaidrs, vidū un neskaidra malas, uzņemot attēlus ar ārējo mobilo telefonu lēcas.

5. Ar 49mm UV ostas garantijas pietiekami daudz gaismas caurlaidība, kas ne tikai garantē attēla spilgtumu, bet arī efektīvi garantijas skaidrību, attēla kvalitāti.

6. Kā kompakts un ērts profesionāls objektīvs, tas ir ne tikai profesionāla līmeņa spēcīgu ietekmi, bet arī ir daudz vairāk, ērts pārnēsāšanai kā kameras lēcas nomaiņa.

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: 0.45 x ultra platleņķa + makro divu-in-one objektīvs

Interfeiss: 37mm

Priekšā ostas diametrs: 49mm

Optiskā struktūra: 2 elementi 2 grupās

Objektīva izmērs: 25mm*50mm

Lēcu materiāls: alumīnija sakausējuma + optiskā stikla

Paketē iekļauts:

0.45 X 49mmUV platleņķa + makro objektīvs x 1

Priekšējais objektīva seguma x 1

Interfeiss objektīva seguma x 1

Ādas lēcu glabāšanas soma x 1

Tagi: insta360 viens, endoskops video kameras, benro statīvu, vāks webcam, lēcas, filmu instax mini, mingben led objektīvs, 1 kontaktlēcu, lampas ar gaismas diožu riņķi, mobil tālrunis.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 2 in 1 Objektīvs 0.45 X Platleņķa un Makro Objektīvs
Zīmola Nosaukums INTNIUB
Sertifikācija NAV
Tālruņa Kameras Tips Platleņķa Len

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Profesionālā HD Tālruņa Kameras Objektīvs 2 in 1 Objektīvs 0.45 X Platleņķa un Makro Objektīvs Tālruņa Kameru Nomaiņa Len

Profesionālā HD Tālruņa Kameras Objektīvs 2 in 1 Objektīvs 0.45 X Platleņķa un Makro Objektīvs Tālruņa Kameru Nomaiņa Len

Saistītie Produkti: