Jauns Izpārdošana
60ml Pet Mutes Atsvaidzinātājs Antibakteriāls Mutes Aerosols Attieksmi Svaiga Elpa Suņu un Kaķu Veselīgu Zobu Kopšanas Svaigi d91105 Skatīt lielāku

60ml Pet Mutes Atsvaidzinātājs Antibakteriāls Mutes Aerosols Attieksmi Svaiga Elpa Suņu un Kaķu Veselīgu Zobu Kopšanas Svaigi d91105

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.59

-29%

€5.06

Kopīgot

Vairāk informācijas

Pet Zobu Elpas Atsvaidzinātāji Tīrīšanas Suns, Kaķis Zobu Spray Aprūpes Tīrītājs

APRAKSTS:

Slikta smaka jūsu suņa mutē, visticamāk, ir zīme, zobu slimības.Saskaņā ar Amerikas Veterinārās Medicīnas Asociācijas, 80% suņu un 70% kaķu, kas vecāki par 3 cieš no pet periodonta slimību.Tas ir iemesls, kāpēc suku jūsu mājdzīvniekiem " zobi katru dienu ir ļoti ieteicams, bet tas ir izaicinājums visiem mājdzīvnieku īpašniekiem.Šeit ir vieglāk veids, kā rūpēties par saviem mājdzīvniekiem " zobu veselībai!

Pet Elpas Atsvaidzinātājs piebilst 2-5 gadus uz jūsu suņa dzīvē, rūpēties par saviem zobiem.Šis aerosols padara to vieglāk, lai jūs, lai saglabātu jūsu suns veselīgu mutes, bez nepieciešamības, lai suka.Vienkārši spray jūsu suņa muti un izskaust smird sliktu elpu vienā mirklī.

MOTĪVS:

PĀR-VISI MUTES dobuma KOPŠANAS Salvetes no šiem slikti baktērijas uz jūsu mīluļa mutes, kas palīdz novērst sliktu elpu, smaržu, samazina zobakmens un kontroles plāksne palielinājums, tīrāku, veselīgāku un labāku vispārējo veselīgu mutes.

NOVĒRŠ SASLIMŠANAS - Ja lieto katru dienu un regulāri periodā, tā palīdz novērst periodonta slimību un gingivīts kopējas mājdzīvniekiem.

NĒ-OTU KOPŠANA - Tas ir viegli-to-izmantot pet aerosols ir ideāls profilaktiska zobu kopšanas risinājumu mājdzīvniekiem, kuri ienīst, kam savus zobus, matēts, saglabājot zobus un smaganas veselīgus.

DROŠA LIETOŠANAI - Viegli sagremojama un netoksisks formulēšana padara to droši izmantot uz visiem jūsu mājdzīvniekiem katru dienu.

ASSLE-BEZMAKSAS IZMANTOŠANA - Vienkārši spritz savā pooches muti katru dienu, lai atbalstītu veselīgu zobu higiēna bez problēmu zobu suka, zobu pasta vai laikietilpīga un dārga braucienu uz Vet.

PRODUKTA SPECIFIKĀCIJAS:

Neto Saturs: 60ml

Svars 85.g

KOMPLEKTĀ IETILPST :

1x Pet Elpas Atsvaidzinātājs.

Tagi: zobu svaigi, mafalda, pastas zobu pet, svaiga elpa muti pet, spilventiņi svaiga elpa, elpas atsvaidzinātājs, mirst vilks, zobu smaganu pet, kaķu blusu ārstēšana, slikto elpu mutes.

Datu lapa

Modeļa Numurs Pet Mutes Atsvaidzinātājs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

60ml Pet Mutes Atsvaidzinātājs Antibakteriāls Mutes Aerosols Attieksmi Svaiga Elpa Suņu un Kaķu Veselīgu Zobu Kopšanas Svaigi d91105

60ml Pet Mutes Atsvaidzinātājs Antibakteriāls Mutes Aerosols Attieksmi Svaiga Elpa Suņu un Kaķu Veselīgu Zobu Kopšanas Svaigi d91105

Saistītie Produkti: