Jauns Izpārdošana
MIYOCAR custom-Jebkuru nosaukums apdullināšanu bling jauki bērnu ratiņus šarmu, bērnu ratiņus, aksesuāri, rotaļlietas, ratiņus, ķēdes Skatīt lielāku

MIYOCAR custom-Jebkuru nosaukums apdullināšanu bling jauki bērnu ratiņus šarmu, bērnu ratiņus, aksesuāri, rotaļlietas, ratiņus, ķēdes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.85

-37%

€12.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti mūsu veikalā!

Produkta informācija:

Iepakojumā: 1gb/maiss

Izmērs: Aptuveni 15*7-9cm,iespējams, ir dažas atšķirības, jo ir roku darbs un ar citu nosaukumu.

Produkta parādīt

Lūdzam izvietot pasūtījumu un nosūta vārdu vēlaties, lai padarītu šarmu, lai mums!Maz šarmu tiks veikta pēc izlases

Varat izvēlēties šo zīdaiņu mierinātāji klipu, lai būtu komplekts princese!

Noklikšķiniet šeit, lai iegādātos kopā!

vai iegādāties šo kopu:

Piegāde

Solīja Pārdevējam

Visus produktus mēs piedāvājam augstu kvalitāti un konkurētspējīgas cenas.Pilnīgi ticu, ka mūsu preci piegādājam jums ir atbilstošas cenai.

Sūtījumu

Īss Apstrādes Laiks:Pēc mēs saņemtu apstiprinājumu par jūsu maksājumu no mūsu veikala, mēs nosūtīt savu vienumus 3-7days .Bezmaksas piegāde mēs izmantosim Ķīna ierakstītu vēstuli vai Hongkong ierakstītu vēstuli pa pastu.ja jums ir kādas problēmas, par kuģniecības, lūdzu, lūdzu, ļaujiet man zināt .

Mēs par to paziņosim jums tik ilgi, kamēr preces tiek nosūtītas.

Vienumus ieradīsies 5-20 Darba Dienas parasti.

Ievedmuitas nodokļi

Nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.

Mēs nosūtīsim jūsu zemes gabalu, kā dāvanu un atzīt likumprojektu vērtību zem $50 izmēģināt mūsu labāko, lai izvairītos no savu muitas nodevu.

Atgriešanās Politiku

Pēc tam, kad esat saņēmis paketi, lūdzu, rakstiet mums 3 dienu laikā, ja jums nav pārliecinājusies, vai pastāv zaudējumiem, transporta nozarē.Bet jums ir mums dot fotogrāfijas no viņiem, lai to pierādītu.

Ja jūs vēlaties, lai atgrieztu preces, lūdzu, saglabāt to tajā pašā stāvoklī, kā tā tika nosūtīta.Mēs atmaksāsim jums pēc tam, kad mēs to saņēma, bet kompensācijas summa, kas nav iekļauta piegādes izmaksas.

Lūdzu, līdz 5 Darba Dienas, lai mums apstrādāt jūsu atpakaļ nosūtītās preces.

Pozitīvas Atsauksmes

Atsauksmes ir ļoti svarīgi .

Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojums, Pēc labas atsauksmes par mums, lūdzu, to mēs darīsim, ka arī jūs un sniegs jums vairāk atlaide nākamo pasūtījumu.

Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu objektus, lūdzu, nav?t dod mums negatīvas atsauksmes nekavējoties.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs sniegs jums labu risinājumu.Ja tā nav, Pēc Negatīvās atgriezeniskās saites nav par vēlu.

Sazinieties Ar Mums

Ja tur ir cita problēma, lūdzu, sazinieties ar mums!Mēs atbildēsim jums ASAP!

Tagi: lubu romāns, bmw zīdaiņu mierinātāji, pasūtījuma galda paklājiņš, siksnas, rotaļlietas, miyocar zīdaiņu mierinātāji, pielāgotas peles paliktņa, decepticon auto logo, apdullināt lielgabals, bērnu siksniņa, strass bērnu zīdaiņu mierinātāji.

Datu lapa

Jauda Viena
Vecums 0-36 mēnešiem
Ir Salokāms
Modelis Tips Raibs
Rāmja Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Veids Bērnu ratiņus
Zīmola Nosaukums MIYOCAR
Daudzums 100
Iepakojums Viena ielādēts
Nesošais 20 KG
Materiāls pc
Numuri Riteņiem Divi Riteņi
Materiāla Funkcija Lateksa Bezmaksas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

MIYOCAR custom-Jebkuru nosaukums apdullināšanu bling jauki bērnu ratiņus šarmu, bērnu ratiņus, aksesuāri, rotaļlietas, ratiņus, ķēdes

MIYOCAR custom-Jebkuru nosaukums apdullināšanu bling jauki bērnu ratiņus šarmu, bērnu ratiņus, aksesuāri, rotaļlietas, ratiņus, ķēdes

Saistītie Produkti: