Jauns Izpārdošana
Atjaunināts Izdevums Liela Seksa Mašīna Bezvadu Tālvadības pults Ar Lielu Dildo Vac u Lock & 3XLR Savienotājs Skatīt lielāku

Atjaunināts Izdevums Liela Seksa Mašīna Bezvadu Tālvadības pults Ar Lielu Dildo Vac u Lock & 3XLR Savienotājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€335.31

-39%

€558.84

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sekss Mašīna,Vac-u-Lock,Ļoti Kluss,Turbo Rīku Jauda 120w, 7kg,Cieta Tērauda Rāmis,Ultra Stabilitāti,Dzimuma Produktu

Sekss Mašīna, Mehāniskās Informācija

Elektrisko Ieeja: 100-240V, 50-60 hz Piemērots jebkurā pasaules valstī Motors: Turbo Pārnesumu Mehānisko, Pastāvīga Nodoklis Motoru Specs: 24V DC 5-6A Griezes moments: 30kgcm / Nm Skaņas: 30 līdz 38 db Teleskopiskā Attālums: 3-10cm Leņķa Regulēšana: 360°grādu Krāsa:Melna

Tips: Automātiskā Mašīna

Ātruma:0-5 r / s

Svars:7kg

Adapteris Tips:Cietie Bloķēšanas/ Vac u Lock & 3XLR / Skrūve interfeisu Pieslēgvietas

Sekss Mašīna, Izskats Informācija

Samontēti Svars: 9kg Leņķa Regulēšana: 360° grādu, jūs varat pielāgot ātri un droši 10 sekunžu laikā maksimums.ļoti, ļoti vienkārši un efektīvi.skavas var turēt tērauda stienis, droši padara mašīnu stabilu kad darbojas Krāsa: Melna

Pakete Ietver (Kas ir kastē)

Paku, Tostarp zem priekšmeti

1 X Galveno Mašīnu Ķermeņa

2 X Cieto Rāmi Atbalsts

2 X Metāla stieņa skava

1 X Metāla bāzes plate

1 X Strāvas Piegādātājs Komplekts (Plug tāpat kā jūsu valstī)

2 X bezvadu Ātruma regulators

1 X BIG Standarta Dildo (26.5*4.5 CM )

1 X Instrukcijas un slēptās iepakojums * Paziņojums: Papildu Dildo un Add-Ons ir jāiegādājas atsevišķi *

* Paziņojums: Visas mūsu mašīnas ir CE apstiprināts * pievienot VAC-U-LOCK Savienotājs Attachements

* Paziņojums: Mums ir vadu kontroles versiju, tālvadības pults versija, vadu un tālvadības dual control versija

Padomi Pirms Lietošanas:

1.Lūdzu, izmantojiet % 1% Benzalkonija Bromīds vai 75% medicīnisko spirtu dezinfekcijai,pirms jūs izmantot vienumu.

2.Jūsu ērtībai, lai attīrītu, mēs iesakām valkāt prezervatīvu uz dzimumlocekļa un lietot lubrikantu.

3.Šī ir uzlabota un atjaunināta produkts, kurus var izmantot gan gali, gan vīriešiem, gan sievietēm, izmantojot pilnībā automatizētu tehnoloģiju, lai brīvas rokas un iegūt augstāko spēļu pieredzi.Mainot tradicionālo pieaugušo piegādes, izmantojot automatizācijas tehnoloģijas, izmantojot līnijas vadības pogām, jūs varat kontrolēt interpolāciju ātrumu jebkurā brīdī, lai iegūtu dažādus ritma izjūtu un pieredzi, pilnīgi bez rokām

Garantijas laiks:

1. Ja jums atrast šķelto daļu vai mašīna nedarbojas, ja paka ieradās, mēs nosūtīsim jaunu detaļu, lai jums bez maksas, un pārliecinieties, ka mašīna strādā perfekti.un jūs varat izvēlēties produkta tālāk USD20 kā kompensāciju sakarā ar nepatīkamu ilgi gaida.mēs nosūtīsim produktu un sadalīti daļās, lai jūs tajā pašā zemes gabalā.

2. Par motoru, garantijas laiks ir 3 gadi no dienas, kad produktu, kas saņemti, mēs nosūtīsim motoru, lai jums bez maksas, bet jums ir nepieciešams, lai atgriezties uz veco motoru, pirms mēs nosūtīsim jaunu.

3. Atpūtas iekārtas daļas, 1 mēneša laikā no dienas, kad saņemts.Mēs nosūtīsim par visām šķelto vai darbības traucējumu daļas, lai jums bez maksas un nav nepieciešams, lai atgrieztos kaut ko.2 līdz 3 mēnešu laikā no dienas, kad saņemti, jums ir nepieciešams, lai maksāt pusi cenu (ieskaitot shipping maksu) šķelto vai darbības traucējumu daļas .Sākt no 3 mēnešu laikā no dienas, kad produktu, kas saņemti, jums ir nepieciešams maksāt pilnu cenu (ieskaitot shipping maksu) šķelto vai darbības traucējumu daļas

Fredorch VAIRĀK stiprinājums Seksa Mašīna F6 vai F6plus vai F12 (nepieciešams iegādāties)

Paskatieties visas iespējas, Seksa Mašīna F6 PLUS atbilst:

Par Viņu: reāli masturbator ievieto mašīnā, iekšējā kamerā, Kā jums aktivizētu seksa mašīna ir virzieni, cilpas pārvietoties ar viņiem, lai vienlaicīgi "stroke" viņa erekciju.Ar stroker ir mīksta iekšējā kamerā, jūtas tik labi – tā ir ideāla brīvroku masturbator pieredzi.

Viņai: Pievienot vai nu lielu miesas krāsas reālistisks dildo ar thrusting beigām seksa mašīna.Tad savukārt mašīnu !Kopš šī mašīna sveces, jums būs pieredze neticami thrusting enerģijas un nepārtrauktu darbību, nekavējoties, ja jums vēlmi.

Gan fakultatīvo pielikumu, var būt pievienoti mašīnu, lai jūs varētu izveidot savu pieaugušo filmas vai skatīties kādu.Jūs arī saņemt paraugus no lube un toy cleaner, plus ekstras, piemēram, spalvu smaguma un satīna mīlestība maska.

Seksa Mašīna F6 PLUS ir arī liels, lai pāriem.Atbalsts dubulti.Heck, Tikai neaizmirstiet, ka lube.

Kad jūs sākat spēlēt ar Seksa Mašīna F6 plus jūs sāktu saņemt visu veidu idejas un improvizācijas par neaizmirstamu thrills!

Visa mašīna un visas jūsu kinky ekstras sakravāt glīti un diskrēti vienā Iepakojumā kaste.tā tas var būt pievienots, lai spēlēt mājās un kur jūsu ceļo tevi.

Seksa Mašīna f6PLUS ir ieteicama piedzīvojumu sievietēm un pāriem, kas vēlas veikt savu seksuālo dzīvi visu ceļu !

1. Iepakojums ir droši un droša.Ļoti biezs Izolācijas Putas visapkārt mašīna ķermenis un tā piederumus.Īpaši augstas kvalitātes kartona box ir pievienota ārpus iekšējā kaste.Mēs to darām, lai pārliecinātos, ka kasti var izturēt garo transportēšanas lai jūs varētu saņemt produkta neskarts, un ideālā stāvoklī

2. Neviena Zīme Seksu Saistītos Vārdus ārpus kastes.Tātad neviens ķermenis būs zināt, kas ir iekšā kastē.Jūsu privātums ir mūsu problēma un mēs darīsim visu, lai to aizsargātu.

Tagi: tālvadības vibrators lifelike, fredorch mašīna, dildo machin, seksa rotaļlieta, 3xlr dildo, vaginālās bumbiņas tālvadības vibrators seksa rotaļlietas, lai sieviete, super silikona dildo, liels reālistisks dildo, vibrat, sekss mašīna dildoe.

Datu lapa

Izmērs 1ps
Samontēti Svars 7KG
Motoru Specs 24V DC 5-6A
Automātiskā Seksa Mašīna Premium seksa mašīna
Gājiena Garums 3-10 cm
Bruto svars 9kg
Vienuma Tips Vibratori
Seksuāli Divdomīgs No
Zīmola Nosaukums fredorch
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Griezes moments 30kgcm / Nm
Elektriskās Ieejas 100-240V 50-60HZ
Materiāls Metāla
Modeļa Numurs f12
Neķītrs Attēlu No
Veids Gulēja uz
Motora Tips Turbo Pārnesumu Mehānisko Pastāvīga Nodoklis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Atjaunināts Izdevums Liela Seksa Mašīna Bezvadu Tālvadības pults Ar Lielu Dildo Vac u Lock & 3XLR Savienotājs

Atjaunināts Izdevums Liela Seksa Mašīna Bezvadu Tālvadības pults Ar Lielu Dildo Vac u Lock & 3XLR Savienotājs

Saistītie Produkti: