Jauns Izpārdošana
TK-WPS41 HDMI Parakstu Papildinātājs ar 1 CVBS,1 VGA,1HDMI,1USB ievades un 1HDMI,1 audio izeja;var pilnībā atbalsta 1920*1080/60HZ Skatīt lielāku

TK-WPS41 HDMI Parakstu Papildinātājs ar 1 CVBS,1 VGA,1HDMI,1USB ievades un 1HDMI,1 audio izeja;var pilnībā atbalsta 1920*1080/60HZ

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€252.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

TK-WPS 41 HD Parakstu Papildinātājs ar 1 CVBS,1 VGA,1HDMI,1USB ievades un 1HDMI,1 audio izeja;var pilnībā atbalsta 1920*1080/60HZ.

TK-WPS41 ir universāls attēlu procesors, viena iekārta var pabeigt parakstu papildinātājs, multi-signāls reizes līniju pārslēgšana, signāla formātu pārveidošanu, attēlu par 180 grādiem atcelt, samazināt attēlu , attēlu saspiešanas, un citas funkcijas.

Produkta atbalstu, 1 composite video, 1 kanāls VGA, 1 kanāls, HDMI, 1 USB Ieeja, 1 HDMI un 1 neatkarīgs audio izejas, ieejas un izejas signālu var pilnībā atbalstu HD 1920 * 1080 / 60HZ.Visus ieejas signālus var atbalstīt attēlu un audio vienlaicīgi pārslēgt.

Detalizēti funkcijas

1, HD reizes līnijas funkcija

TK-WPS41 atbalstu, 1 composite video, 1 VGA, 1-veids, HDMI, 1-veids, USB ieeja, un visi signāli ir iekļauti vai saistošo ārējo audio.

1 HDMI un 1 audio 3,5 mm izeja, izmantojot infrasarkano staru tālvadības pulti vai programmatūras kontrole, varat pārslēgties dažiem ievades signālu uz displeja ierīces, kā arī audio un video sinhronizācija maiņu.

2, Caption pievienot funkcija

Nosakot kontrolē programmatūru, jūs varat sasniegt visu ieejas angļu vai Ķīniešu rakstzīmes, kas redzamas uz displeja vienības, un var sasniegt dažādas rakstzīmes:

Fonta krāsas: sarkans, zaļš, dzeltens, zils, melns, balts;

Fona krāsas: sarkana, zaļa, dzeltena, zila, melna, balta, caurspīdīga;

Subtitru Pārslēgšana: ātri izvēlētos subtitru ieslēgšana vai izslēgšana;

Teksta Izmērs: Mainīt izmēru uzklāts rakstzīmes, kas sadalīts lieliem, vidējiem un maziem ;

Teksta Pozīcija: augšējā, apakšējā, rakstzīmes parādīta apakšējā vai augšējā attēlu

Fonta Ātrums: Font joprojām, vidējs, ātri pārvietojas ;

Vadības programmatūru, kā parādīts zemāk:

Caption pievienot piemērs:

3, 180 grādu rotācija

Nosakot tālvadības pults, ar to var atbalstīt, 180 grādu spoguļi griešana:

pirms griešanās pēc rotācijas

4, izgriezt funkcija

Lietotāji var izgriezumu kādu daļu no ieejas signālu, un displejā uz lielā ekrāna atbilstoši savām vajadzībām, kā parādīts zemāk:

pirms izgriezums atnest un pilnu displejs

5, Attēlu saspiešanas

Dažos gadījumos, jums ir nepieciešams, lai saspiestu attēlu normālai izmantošanai pirms izejas, piemēram, LED rezolūcijas parasti ir neregulāras, kad jums ir nepieciešams pilna ekrāna darbvirsmas ,ir, lai saspiestu ieejas signālu, attēlu saspiešanas, kā parādīts zemāk:

pirms komprese pēc tam, kad komprese

6, U diska atskaņošana

Produkta atbalsts, USB interfeiss, lietotājs var ievietot, U diska uz mūsu iekārtām un atskaņot video, fotogrāfijas, TXT dokumentu, MP3. Dažās vietās, piemēram, reklāma, produktu izstādēm, bieži vien ir tikai nepieciešams, lai spēlēt kādu video vai dažas bildes, lai tikai jums ir nepieciešams, ir U diska ,nav nepieciešams, lai konfigurētu papildu atskaņotāju vai datoru, vieglāk un ērtāk.

Galvenā funkcija U diska atskaņotājs šādi:

var atskaņot videoklipus, attēlus, TXT dokumentu, MP3 U diska ;

video vai attēlus atbalstu izvēlieties vai visu saturu spēlēt;

Atbalsta round robin spēlēt;

Atbalstu nākamo dziesmu, pauze, atskaņošana ar tālvadības pulti;

Tā atbalsta dažādas atskaņošanas režīmā, piemēram, izbalināt, žalūzijas ..

Produkta Attēls

Tehniskie Parametri

Piemērošanas piemēri

Neregulāra izšūšanas

Izņemot saprotot rakstzīmes, kas redzamas, image flip, LED un citas lietojumprogrammas ar TK-WPS41, jūs varat arī pielāgot dažus personalizēto funkciju, izmantojot tai raksturīgās iezīmes, piemēram, neregulāra izšūšanas:

Tagi: splitee hdmi 4k, cilvēks caption, sensors, lietus, hdmi splitter 4 k, dva komplekts, audio auto, dvi izejas, audio ievades izvēles pārslēgu, ievades selektors, kristiešu sporta krekls.

Datu lapa

Sertifikācija CE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums TuuKoo
Modeļa Numurs TK-WPS41

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

TK-WPS41 HDMI Parakstu Papildinātājs ar 1 CVBS,1 VGA,1HDMI,1USB ievades un 1HDMI,1 audio izeja;var pilnībā atbalsta 1920*1080/60HZ

TK-WPS41 HDMI Parakstu Papildinātājs ar 1 CVBS,1 VGA,1HDMI,1USB ievades un 1HDMI,1 audio izeja;var pilnībā atbalsta 1920*1080/60HZ

Saistītie Produkti: