Jauns Izpārdošana
Gaisa Kondicionieris Noplūdes, Remonta Pārstāvis Izturīga, nodilumizturīga Gaisa Kondicionieris, Dzesēšanas Tapām Aģents Hermētiķu Skatīt lielāku

Gaisa Kondicionieris Noplūdes, Remonta Pārstāvis Izturīga, nodilumizturīga Gaisa Kondicionieris, Dzesēšanas Tapām Aģents Hermētiķu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.93

-23%

€9.11

Kopīgot

Vairāk informācijas

Gaisa Kondicionieris Noplūdes, Remonta Pārstāvis Izturīga, nodilumizturīga Gaisa Kondicionieris, Dzesēšanas Tapām Aģents Hermētiķu

Apraksti: 1. Noplūdes Noteikšanas un divvirzienu Novēršana: galvenā funkcija noplūžu novēršana aģents remonts mikro noplūdes gaisa kondicionētāja auto.Tāpēc, ka tā ir sava fluorescences, to var izmantot arī, lai noplūdes konstatēšanai.

2. Pagarināt Pakalpojumu Dzīvi: gaisa kondicionētājs tapām aģents var efektīvi samazina berzes pretestību airconditioner, tādējādi paplašinot pakalpojumu dzīvi, gaisa kondicionieris.

3. Likvidēt Valkāt: gaisa kondicionētājs tapām aģents var efektīvi ieziest ar kompresoru, novērsīs nodilumu un samazinātu neparastu troksni kompresora.

4. Uzlabota Dzesēšanas: noplūde, remonta pārstāvis var efektīvi samazināt gaisa temperatūra izplūdē un uzlabot dzesēšanas efekts, gaisa kondicionieris.

5. Satur Saldētas Eļļa: augstas efektivitātes saldēti eļļu sastāvdaļas var samazināt izmantot iesaldētos eļļas, un nav nepieciešams, lai atkārtoti pievienot saldēti eļļu.

Darbības:

Ātri, Remonts Noplūdes: Ātri un efektīvi aizpildīt nepilnības slēgtā gaisa kondicionēšanas sistēmas.

Ilgtermiņa Noplūžu Novēršana: Pēc uzpildes, gaisa conditior aģents var efektīvi novērst likumu nepilnības, kas uz ilgu laiku.

Vides Aizsardzības un Maigu: gaisa conditior aģents nav bojājumu, gaisa kondicionēšanas sistēma, un nebūs piesārņo gaisa kondicionēšana cirkulācijas sistēmā.

Vienreiz izdarīt: Aizpildīt gaisa conditior aģents vienu reizi, lai novērstu gaisa kondicionēšanas sistēma iztecēšanu, un remonts iztvaicētāja, kondensatora, alumīnija caurules, gumijas caurules, O-ring, utt.

Stabilu Sniegumu: noplūdes lamatas ir saderīga ar R134a, esteri, PAG un dzesēšanas mašīna eļļas, ar stabilu ķīmiskās īpašības.

Vienkārša Darbība: ātri, remonts noplūdes, atrisināt problēmu, ka 4S veikalos nevar remonts, ietaupīt laiku un enerģiju.

Instrukcijas:

1. Sagatavot aukstuma aģenta uzpildīšanas rīku, atrast zemspiediena portu gaisa kondicionētāja, un atskrūvējiet putekļu vāciņu.

2. Iedarbināt dzinēju un ieslēgtu gaisa kondicionieri dzesēšanas sistēmu, lai maksimāli.Lai nodrošinātu, ka kompresors ir vienmēr strādā par automašīnu, durvis un logi.

3. Izplūdes gaiss.Kvalificēts un profesionāls gaisa kondicionēšanas apkopes personāla saprast.

4. Aizpildot, krata, tas nedaudz tā, ka mutes pudeli, sejas uz leju, tā, ka šķidrums tiek ievadīts.

5. Gaisa kondicionēšanas sistēma darbojas uz 15 minūtēm, lai ļautu noplūdes lamatas, lai cirkulēt.

6. Ja gaisa kondicionieris, īsā aukstumnesēja, pievienot aukstumnesējs pirmās līdz sajūgs iesaistās un sāk darboties.

7. Atcerieties, lai uz putekļu vāciņu un nepazaudējiet to.

Iepakojuma Saraksts:

1 * Gaisa Kondicionēšanas Noplūdes Lamatas

Piezīmes:

1. Izvairīties no tiešiem saules stariem, lūdzu, glabājiet to vēsā un sausā vietā.

2. Glabāt prom no enerģijas un uguns.

3. Sargāt no bērniem.

Tagi: gāze r134a dzesēšanas, gaisa kondicionieris, deflektoru, 24v gaisa stāvoklis, 24 48v gaisa kondicionieris, Refrigerant 134a, britnija spīrsa gleznas, dāmu polo krekls, par great wall droši, ūdens kondicionieris 12v, r410a.

Datu lapa

Postenis Svars 0.12kg
Pieteikums Universal
Modeļa Nosaukums Gaisa Kondicionieris Noplūdes Remonts Aģents
Type2 Auto Aukstumnesējs Tapām Aģents Hermētiķu
type1 Gaisa Kondicionieris Noplūdes Remonts Aģents
Postenis Augstums 0.0inch
Svars 0.12kg
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Objektu Platums 0.0inch
Objekta Garumu 0.0inch
Gads Jauns
Īpašas Pazīmes gaisa kondicionieris, dzesēšanas
Veids gaisa kondicionieris, dzesēšanas
Iezīme Izturīgs
Materiāla Tips Gaisa Kondicionēšanas Noplūdes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Gaisa Kondicionieris Noplūdes, Remonta Pārstāvis Izturīga, nodilumizturīga Gaisa Kondicionieris, Dzesēšanas Tapām Aģents Hermētiķu

Gaisa Kondicionieris Noplūdes, Remonta Pārstāvis Izturīga, nodilumizturīga Gaisa Kondicionieris, Dzesēšanas Tapām Aģents Hermētiķu

Saistītie Produkti: