Jauns Izpārdošana
AOTSR Android 9 Auto GPS Jeep Grand Wrangler 2011. - 2016. Gada Navigācijas Auto Player Multivides Galvas Vienības Iebūvēts DSP Automašīnu spēlēt 4+64G Skatīt lielāku

AOTSR Android 9 Auto GPS Jeep Grand Wrangler 2011. - 2016. Gada Navigācijas Auto Player Multivides Galvas Vienības Iebūvēts DSP Automašīnu spēlēt 4+64G

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€336.58

-20%

€420.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

Android 9 Sistēmu, Auto GPS, Multimediju Atskaņotājs , magnetofons, Radio, Galvas Vienības

Derīgs Jeep grand wrangler 2011. - 2016. gada Produkta Konfigurācija: 1.Android Sistēma, 9, 4G RAM + 64G ROM, 4 kodolu PROCESORS, Iebūvēts DSP, Auto Spēles; 2.Android Sistēma, 9, 4G RAM + 64G ROM, 8 kodolu PROCESORS, Iebūvēts DSP, Auto Spēles; Funkcijas: 1.Iebūvēts GPS 2.Atbalstu 70+ valodas 3.Atbalsta Wi-Fi, 3G / 4G interneta 4.Atbalsta HD filmas un radio uztvērējs 5.Atbalsta Oriģinālā Stūre Kontrole 6.Darbs ar priekšējo kameru un atpakaļgaitas kamera 7.Atbalsta OBD: diagnosticētu jūsu auto statusu jebkurā laikā jebkurā 8.Atbalsta spogulis saites: jebkuru saturu no Android vai IOS viedtālruni var spoguļu uz šī vienība ekrāns 9.Atbalsta(TPMS Nepieciešams iegādāties TPMS atsevišķi): var displejs temperatūras un riepu spiediena ar augstu precizitāti, lai uzraudzītu 4 riepas uz ekrāna par drošu braukšanu.Biežāk UZDOTIE jautājumi: 1.Vai man ir nepieciešams, lai iegādātos kādu vadu adapteris vai aksesuāri par to?Nē, galvu vienība iegūt oriģinālās drošības jostas un plug - and-play kabeļi, nav nepieciešams iegādāties piederumus vai detaļas, lai veiktu visas funkcijas strādā. 2.Man vajag rāmi, lai to instalēt?Nē, Šis postenis ir viegli uzstādīt, tas būs piemērots jūsu auto perfekti, nav nepieciešams samazināt par mērinstrumentu paneli un nav nepieciešams kādu kadru.

Ja jūsu automašīnas paneļa ir tāda pati kā attēlā zemāk, tad jūs varat iegādāties šo ierīci, tieši mūsu veikalā.

GPS Navigācijas

Atbalsta multi-valodas, kartes, Atbalsta tiešsaistē un off-line navigācijas programmas, piemēram, Google map, iGo kartes, atbalsta 3D kartes un balss norāžu.Jaunākās kartes dati par pasaules kartes.

Stūre Kontrole

Saderīga ar lielāko daļu no stūres rata kontroles funkcijas.Viegli pārslēgt dziesmas, kanālu un pielāgotu skaļumu jums drošāku un patīkamāku braucienu.

Atbalsta TPMS

Var displejs temperatūras un riepu spiediena ar augstu precizitāti, lai uzraudzītu 4 riepas uz ekrāna par drošu braukšanu. (Nepieciešams iegādāties TPMS atsevišķi)

Atbalsta Ārējās TV

Atbalsts Ārējo DVB-T2/DVB-T/ISDB-T, var kontrolēt no DVD ekrāns ar mūsu īpašo TV savienotājs.

Radio Uztvērējs

Augstas kvalitātes radio IC labāk AM/FM/RDS uzņemšanas dos jums lielisku audio-radio pieredze.Atbalstu DAB+(pēc izvēles), labāka skaņas kvalitāte, spēcīgu signālu saņemšanas.

Darbs ar priekšējo un nekustamā kamera

Atbalsta OBD

diagnosticēt jūsu automašīnu statusu jebkurā laikā jebkurā

Skatīties HD filmas

Atbalsta 3G/4G/Wifi Tīkla

Atbalstu Bluetooth

Atbalstu Spogulis Saites

Telefona, un šī mašīna var dalīties ekrāna otru

Atbalsta DSP

Palielināt mūzikas skaņas kvalitāte

Atbalsta Auto, Play

1. Sazināties ar auto, lai gan telefona palīgs, pateikt auto, ko darīt tālāk. 2. Touch Screen Displejs: automašīnas, ar kuru daļēji atbalsta Auto, Play būs aprīkots ar skārienekrānu, kas var ieslēgt, izslēgt pieteikumi par diezgan vienkāršs sākuma ekrāns. 3. Fiziskie taustiņi: Automašīnas ar fiziskiem taustiņiem ir viens no veidiem, kā kontrolēt Automašīnu Spēlēt.Skaļuma regulēšana un dziesmu pārmaiņu vadības ir integrēti.

Tagi: jk wrangler, jeep jk radio, vw touran android galvas vienības, 2 Din Android Auto Multimediju atskaņotājs, jeep wrangler, accord izplūdes, android jeep wrangler, jeep wrangler jk, jeep jk stereo, akumulatora spaiļu ar slēdzi.

Datu lapa

Spogulis saites Atbalsts
IPS skārienjutīgo Ekrānu Atbalsts
Displeja Izmērs 10"
Ekrāna Izmērs 10 collu 1920*1080
Out Power 4*45w
Īpašas Pazīmes Lādētājs
Materiāla Tips ABS
Spriegums 12V
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli JEEP
OSD Valodas Holandiešu
3G / 4G/ WIFI Tīkla Atbalsts
Maksimālais Jaudas Paplašināšanai 128 GB
Zīmola Nosaukums Aotsr
Speciālās Funkcijas Atbalstu 70+ valodās
Bluetooth Atbalsts
Postenis Izmēra 10 collu
TMPS Atbalsts
Operatīvā ATMIŅA 4 GB
obd Atbalsts
cd atskaņotājs Atbalsts
Iebūvēts Mikrofons Atbalsts
Interfeiss RCA
Īpaša Iezīme Atbalstu Var-Autobusu
Darbs ar priekšējo kameru) Atbalsts
TF/Micro SD Slots 2
Fit Jeep grand wrangler 2011. - 2016. gada
Stūre kontrole Atbalsts
Rezolūcija 1920*1080
HD filmas un radio uztvērējs Atbalsts
Postenis Svars 5kg
DSP Atbalsts
Operētājsistēmas Android 10
Radio RDS Atbalsts
Darbs ar atpakaļgaitas kamera Atbalsts
Modeļa Nosaukums Jeep grand wrangler 2011. - 2016. gada
Max Ārējā Atmiņa 128G
Iebūvēts GPS Atbalsts
Din Viens Din
Jeep Modeli wrangler
ROM 64 GB
Digital Media Formāts Video CD

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

AOTSR Android 9 Auto GPS Jeep Grand Wrangler 2011. - 2016. Gada Navigācijas Auto Player Multivides Galvas Vienības Iebūvēts DSP Automašīnu spēlēt 4+64G

AOTSR Android 9 Auto GPS Jeep Grand Wrangler 2011. - 2016. Gada Navigācijas Auto Player Multivides Galvas Vienības Iebūvēts DSP Automašīnu spēlēt 4+64G

Saistītie Produkti: