Jauns Izpārdošana
2GAB Regulējams Alumīnija Pole Teleskopisko Tarp Stabi Portatīvo Viegla Nomaiņa Vainagu Pole Stieņi Tūrisma Pārgājienu Telts Pole Skatīt lielāku

2GAB Regulējams Alumīnija Pole Teleskopisko Tarp Stabi Portatīvo Viegla Nomaiņa Vainagu Pole Stieņi Tūrisma Pārgājienu Telts Pole

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€26.45

-29%

€37.26

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Viegls un Rūsas izturīgs: Izgatavots no alumīnija sakausējuma, šie stieņi ir ļoti spēcīga, tāpēc, ka stienis ir labāk stabilitāti.Tie ir viegli un rūsas izturīgs, īpaši piemērots pludmales kempings.

2、Regulējams Ūdensizturīgs Pole: Viegla telts pole ir piemērots backpacking, pārgājieni, kempings, guļamtīkls, patversme vai nojumi.Regulējami ūdensnecaurlaidīgs audums pole ir jūsu ideāls portatīvo nepieciešamība.

3、Teleskopisko Dizains: regulējama tarp stieņa augstumu var regulēt, tas stiepjas no mazāk nekā 35.44 collas 90.56 collas, kas ļauj jums, lai iegūtu augstumu, nepieciešams, lai stiept telts vai tarp.

4、Stiprinājuma Caurumu: dubultā caurumiem polu vadītājs var izmantot, lai labotu vēja virvi.

5、Viegli Pārvadāt: pole var ielocītām 35.4 collas garš.Tas ir kompakts, vienkārši uzglabājams, kad netiek lietots.Jūs varat ņemt to ar jums jebkur un ātri uzstādīt savu tarp vai telts.

1.Viegls un Rūsas izturīgs: Izgatavots no alumīnija sakausējuma, šie stieņi ir ļoti spēcīga, tāpēc, ka stienis ir labāk stabilitāti.Tie ir viegli un rūsas izturīgs, īpaši piemērots pludmales kempings.

2.Regulējams Ūdensizturīgs Pole: Viegla telts pole ir piemērots backpacking, pārgājieni, kempings, guļamtīkls, patversme vai nojumi.Regulējami ūdensnecaurlaidīgs audums pole ir jūsu ideāls portatīvo nepieciešamība.

3.Teleskopisko Dizains: regulējama tarp stieņa augstumu var regulēt, tas stiepjas no mazāk nekā 35.44 collas 90.56 collas, kas ļauj jums, lai iegūtu augstumu, nepieciešams, lai stiept telts vai tarp.

4.Stiprinājuma Caurumu: dubultā caurumiem polu vadītājs var izmantot, lai labotu vēja virvi.

5.Viegli Pārvadāt: pole var ielocītām 35.4 collas garš.Tas ir kompakts, vienkārši uzglabājams, kad netiek lietots.Jūs varat ņemt to ar jums jebkur un ātri uzstādīt savu tarp vai telts.

Funkcijas:

Augsta vēja pretestība, viegla izplešanās un saraušanās, vienkārša un portatīvie, viegli uzglabāt, zemes nagus un vēja izturīgas virves ir 90 grādi, zemes nagus pret telti, var izturēt vislielāko spriedzi.

Kā Lietot:

Pēc stiepšanās, lai piemērotu garumu, savukārt labajā pusē un nostipriniet to, tad noteikt to pa diagonāli ar vēja virve (iegādāties atsevišķi), kas var stabili atbalsta un noteikt canopy telts.Ja nav izmantot to, skrūvi uz kreiso pusi samazināt, lai iespējami īsākā garums ērtai uzglabāšanai.

Specifikācija:

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Izmērs(aptuveni):

Ārējais diametrs ir 3 iedaļas alumīnija caurules: 30mm/1.18 jo, 25mm/0.98 jo, 21mm/0.83 un visīsākajā izvelkams garums ir 0.9 metri, garāko 2.3 metri

Iepakojuma Saraksts:

2*Telts Pole

2*Ūdensnecaurlaidīgs Klp

1*Oxford Audums Ūdensizturīgs Maiss

Tagi: paplašinātais balsts regulējams, logu balsts regulējams, teleskopiskie telts pole, nometnes pole, pole tarp, bīdāmais brezenta stabi, tarp balsts regulējams ultravieglajiem, nojume pole, teleskopiskās nūjas pludmales telts, teleskopiskie slēpju nūjas.

Datu lapa

Piederumu Tips Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2GAB Regulējams Alumīnija Pole Teleskopisko Tarp Stabi Portatīvo Viegla Nomaiņa Vainagu Pole Stieņi Tūrisma Pārgājienu Telts Pole

2GAB Regulējams Alumīnija Pole Teleskopisko Tarp Stabi Portatīvo Viegla Nomaiņa Vainagu Pole Stieņi Tūrisma Pārgājienu Telts Pole

Saistītie Produkti: