Jauns Izpārdošana
Sieviešu kombinezons māte bikses 2020 Skatīt lielāku

Sieviešu kombinezons māte bikses 2020 " jaunā korejiešu versiju zaudēt vasaras un rudens sieviešu džinsa augsts viduklis kombinezoni bikšturi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.63

-40%

€11.05

Kopīgot

Vairāk informācijas

Dārgie draugi,Laipni lūgti mūsu on line !Vispirms,Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai saņemtu to.Ja jūs pērkat daudz gabalu, vienu reizi no mums,mēs dos jums lētu vairumtirdzniecības cenu un sūtīt jums ātrāk kravas(EMS , Fedex ,UPS,DHL,utt.).

Par nekustamo drēbes,tā ir tāda pati kā uz bildes.Ja tas ir atšķirīgs ar attēliem, kad jūs to saņem, jūs varat atvērt strīdu.Mēs atmaksāsim jums.Tāpēc, lūdzu, neuztraucieties par to.Ja jums patīk, lūdzu, pasūtiet.Mēs nosūtīsim to jums ar 1-3 darba dienas.Tāpēc mums ir nepieciešams, lai pārbaudītu kvalitāti, pirms nosūtīšanas.

Piezīme: Ķīnas izmērs ir 1~2sizes mazāks nekā Eiropas un Amerikas izmērs.Ja neesat pārliecināts,Lūdzu, paziņojiet mums jūsu Augums,Svars,Krūšu(Krūšu),Jostas,utt.Mēs jums izvēlēties atbilstošu izmēru priekš jums.Paldies!

Tagi: džinsa jumpsuit sieviete, džinsa kopumā sievietēm, geralt, džinsa kopumā svārki, džinsa jumpsuit, Pengpious, zeķturi dāmas džinsi, strimmer, sieviešu momjeans, augsta (dungriņi).

Datu lapa

Modeļa Numurs Džinsi
Materiāls Poliestera
Zīmola Nosaukums supodeth
Viduklis Veids augsts
Fit Tips Regulāri
Stils Biroja Dāma
Auduma Veids svītru
Garums Full Length
Slēgšanas Tips Rāvējslēdzēju Lidot
Džinsu Stils (Dungriņi)
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Apdare NAV
Mazgāšana Vidēja

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sieviešu kombinezons māte bikses 2020

Sieviešu kombinezons māte bikses 2020 " jaunā korejiešu versiju zaudēt vasaras un rudens sieviešu džinsa augsts viduklis kombinezoni bikšturi

Saistītie Produkti: