Jauns Izpārdošana
2020 Skatīt lielāku

2020 " Jaunā IBC Tvertne Adapteri TVERTNĒ DRENĀŽAS ADAPTERIS S60X6 Brass Dārza Pieskarieties Ar 1/2\" Šļūteņu Montāžas Naftas Degvielas Ūdens

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.52

-12%

€6.34

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apskats:

IBC Adapteri(S60X6), Rupju Thrend Ar šļūteņu Montāža

Skrūvēm tieši uz balsts diegus pēc tam, kad valve.Nāk komplektā ar krāna savienotājs izmantošanai kopā ar šļūtenes savienotājs standarta 1/2" (13 mm) dārza šļūteni.

Galvenā Apraksts:

Tas ir IBC adapteris ar misiņa kombinezoni ar krūšdaļu pieskarieties un Pieskarieties savienotājs.Ļauj arestu standarta 1/2" (13 mm) dārza šļūteni kopā ar lokano savienotāju.Šie piederumi ir Hoselock saderīgi.Krāna darbojas arī kā noderīga atpakaļ uz augšu drošības vārstu, vai naudas sodu plūsmas kontroli.

Šīs preces tiek piegādātas pilnībā nokomplektētas, un nav Komplekta Veidā.

Tas būs piemērots vairumam standarta LIELBRITĀNIJAS un Eiropas IBC konteineri, kur balsts pavediens ir rupjš S60X6 pavedienu.Par S60X6 Balsts vītne pasākumus, 60 mm pāri no diegu malu ar diegu, malas un ir 6 mm ar soli (attālums starp vītnēm).

Ja jūsu tvertne balsts nav S60X6 (par 20%, nav) jūs varat iegādāties Balsts Vītnes Pārveidotājs, kas pārveido ar diegu, lai S60X6 jums būs nepieciešama.

Specifikācijas:

Materiāls: Misiņš + Plastmasas

Krāsa: Kā Bildes Rādīt

Izmērs: S60X6

Iepakojumā:

1*IBC Tvertnes Krāna adapteris

1*IBC Uzgalis

Tagi: eļļas pievienojiet mazgāšanas, degvielas spiediena regulators peugeot, eļļas spiediens tee, min ūdens spiediena regulators, drenāžas gaisa kondicionieris, hidrauliskās eļļas vārsts, ibc, motoru eļļas drenāžas šļūtenes, piederumu ūdens tvertnes 2, kaspersky.

Datu lapa

Ostas Izmēra Kā parādīts attēlā
NC, vai NĒ Normāli Aizvērts
Jauda Hidrauliskās
Materiāls Misiņš
Barošanas Avots AC
Piedziņas Režīms Bez Rokasgrāmatu Un Instrukciju
Media Ūdens
Modeļa Numurs HXBC9FF600216
Zīmola Nosaukums SAILFLO
Spiediens Zema Spiediena
Temperatūra Media Vidējas Temperatūras
Sertifikācija NAV
Standarta vai Nestandarta STANDARTA
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Struktūra Regulē

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2020

2020 " Jaunā IBC Tvertne Adapteri TVERTNĒ DRENĀŽAS ADAPTERIS S60X6 Brass Dārza Pieskarieties Ar 1/2\" Šļūteņu Montāžas Naftas Degvielas Ūdens

Saistītie Produkti: