Jauns Izpārdošana
4in1 Mobilo Uzlāde Velosipēdu Mobilo Telefonu Turētājs ar Velosipēdu Gaismas USB Uzlādes Turētājs Turētājs Velosipēda Priekšējo Lukturu Skaļrunis Skatīt lielāku

4in1 Mobilo Uzlāde Velosipēdu Mobilo Telefonu Turētājs ar Velosipēdu Gaismas USB Uzlādes Turētājs Turētājs Velosipēda Priekšējo Lukturu Skaļrunis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.90

-30%

€8.43

Kopīgot

Vairāk informācijas

4 in 1 Velosipēda Mobilo Telefonu, USB Uzlāde Dārgumu Plaukts Lukturu Turētājs Skaļruņu MTB Kalnu Ceļu, Velosipēdu Tālrunis Statņa Balstenis Trauksmes Zvans Priekšējo Gaismu Aprīkojums, Riteņbraukšana

Motīvs:

1. 400 augstas lūmeni, 300m/984.25 pēdu lielos attālumos, nav viltus standarta attālumiem mēra.

2. Lielas ietilpības akumulators ātri uzlādēt mobilo tālruni: 2000mAh (akumulatora ekspluatācijas laiks ir 5 stundas) / 4000 mAh (akumulatora darbmūžs 9 stundas), pēc tam, kad USB ir pilnībā uzlādēts, tas automātiski izslēgt barošanu, lai aizsargātu akumulatoru dzīvi.

3. 130 augsti decibeli, skaļa skaņa: 5 veidu skaļrunis, skaņas efekti, patvaļīgu ieslēgšanos (60dB par normālu sarunu, 80dB par automašīnas vadītāja, 100dB elektrisko urbi, 130dB uguņošanas)

4. Palielināt neslīdoša blīvi, lai aizsargātu mobilo telefonu: novērst skrāpējumiem, no mobilā tālruņa.Salīdzinot ar citiem vienotā stilā blīves tirgū, platība ir vairāk uzlabotas, un materiāls ir labāks.

5. Noslēgts un ūdensdrošs, nav bail no lietus: dienas ūdensizturīgs, lai nodrošinātu, ka jums nav jāuztraucas par iegult lietus lietainā laikā, joprojām var izmantot kā parasti.

Specifikācija:

Materiāls: ABS plastmasa

Krāsa: Melns, Zils, Sarkans

Svars: 157g (ar statīvu)

Apmaksas veids: USB interfeisu

Uzlādes laiks: 5 stundas

Akumulatora kapacitāte: 2000/4000 mAh

Izejas spriegums: 0.7 A

Lukturu spilgtums: 400lm

Lampa pērles: 3 X LED

Gaismas režīms: spēcīgs gaismas / vāja gaisma / mirgojoša

Skaļruņa režīms: 130dB

Skaņas režīms: 5 režīmi

Piemērots mobilā tālruņa izmērs: 4-6.3 collu mobilais tālrunis

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana. 1 X Montāžas Rāmis

1 X Strāvas Banka Lukturu Turētājs

1 X Datu Kabelis

1 X Skaļrunis

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs KOMPENSĀCIJU JAUTĀJUMU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT PRIEKŠMETUS AR

BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: velosipēds tālruņa turētājs ar power bank, velosipēds mount skaļrunis, bicycl rāmis, daudzfunkciju lāpu, buetooth skaļrunis, velosipēdu gaismas mazo turētājs, velosipēdu apgaismojuma leņķis, velosipēdu portatīvo skaļruņu, velosipēda ragu lampas, velosipēdu lampu mount.

Datu lapa

Modeļa Numurs Jauda
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Strāvas Padeve Akumulators
Montāžas Izvietojumu Rāmis
Sertifikācija NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

4in1 Mobilo Uzlāde Velosipēdu Mobilo Telefonu Turētājs ar Velosipēdu Gaismas USB Uzlādes Turētājs Turētājs Velosipēda Priekšējo Lukturu Skaļrunis

4in1 Mobilo Uzlāde Velosipēdu Mobilo Telefonu Turētājs ar Velosipēdu Gaismas USB Uzlādes Turētājs Turētājs Velosipēda Priekšējo Lukturu Skaļrunis

Saistītie Produkti: