Jauns Izpārdošana
Sennier Modes Dabas Zaļā sandalkoka Krelles mala roku Cirsts Budas Aproces, Vīriešu Bižutērija Dāvanu Vairumtirdzniecības Reliģijas Šarmu Skatīt lielāku

Sennier Modes Dabas Zaļā sandalkoka Krelles mala roku Cirsts Budas Aproces, Vīriešu Bižutērija Dāvanu Vairumtirdzniecības Reliģijas Šarmu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.33

-19%

€6.66

Kopīgot

Vairāk informācijas

Skaisti roku darbs , šī apdullināšanas fāzēm Dabas Sandalkoka Budistu Mala aproces, kas ir ideāli piemērots vīriešiem un sievietēm.Pieejami 3 šuve izmēriem , šī aproce ir izgatavota ar stretchy vadu, lai tā var paslīdēt un pie jūsu rokas ar vieglumu.

12mm ir piemērots gan sievietēm, gan vīriešiem, 15mm un 18mm ir liels ,un tās ir vairāk piemērotas vīriešiem

Katra Aproce Būs Pildīta Ar Dāvanu Maisu

Klientam Paziņojumu:

Mēs sola nodrošināt labāko servisu mūsu vērtīgu klientu.Mēs pārdodam kvalitatīvu produktu ar labāko cenu un premium servisu.

Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

Apdzīvotības Laiks:

Mēs nosūtīsim vienumus 7days(ietver apdzīvotības laiku),kad jūsu maksājums tiek veikts.

Atgriešanās Politiku

* Ja neesat apmierināti ar mūsu produktiem.Lūdzu, vienkārši atgriezties pie mums 15 Dienu laikā oriģinālā stāvoklī.Tikai maksāt par atgriezta, pasta izdevumus.Pēc tam varam izsniegt pilnu kompensāciju, lai jūs pēc tam atpakaļ postenī ieradās pie mūsu noliktavā.Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, izmantojot jebkuru e-pasta lūgumu,vai tērzēt ar mums tiešsaistē, pirms returing objektus.

Atsauksmes & kontakti

* Mēs uzskatām, ka mūsu preces ir tik izcils.Mēs esam pārliecināti, jums būs apmierināti ar savu Pirkumu.

* Jūsu 100% gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ļoti svarīgi, lai mums.Paldies jums, lai sniegtu pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.

Ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, pls do sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja.

Tagi: Sandalkoka, dimanta mozaīkas reliģija, cirsts koka krelles mežā, ietin koka krelles, cirsts koka krelles kauliem, Zaļā sandalkoka, dimanta reliģija, spilgti koka krelles, mala sandalkoka, dimanta krāsu reliģija.

Datu lapa

Modeļa Numurs FDG010
Skavu Veids Mežģīnes-Up
Garums about 20cm
Ķēdes Tips Virves, Ķēdes
Stils Classic
Saderība NAV
Vienuma Tips Rokassprādzes
Iestatīšanas Veids NAV
Formas\raksts KĀRTA
Materiāls Koka
Dzimums Unisex
Aproces Veids Aproces Daļa
Metālu Tips Koka
Sods vai Modes Modes
Zīmola Nosaukums sennier

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sennier Modes Dabas Zaļā sandalkoka Krelles mala roku Cirsts Budas Aproces, Vīriešu Bižutērija Dāvanu Vairumtirdzniecības Reliģijas Šarmu

Sennier Modes Dabas Zaļā sandalkoka Krelles mala roku Cirsts Budas Aproces, Vīriešu Bižutērija Dāvanu Vairumtirdzniecības Reliģijas Šarmu

Saistītie Produkti: