Jauns Izpārdošana
Pieaugušo Vilnas Kigurumi Kostīmu Par Halloween Karnevāla Puse Ligzdu Skellington Jenots Leopard Vaļu Pingvīns Scrupm Trušu Zilonis Skatīt lielāku

Pieaugušo Vilnas Kigurumi Kostīmu Par Halloween Karnevāla Puse Ligzdu Skellington Jenots Leopard Vaļu Pingvīns Scrupm Trušu Zilonis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.84

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ziņojumu Dēlis

Par Šo Preci

Pieaugušajiem Polar Fleece Kigurumi , Onesies Pidžamas, Cosplay Kostīmu par Halloween un Karnevāla Puse

Izmēru Tabula(2-5 CM tolorence):

Materiāls:

100% poliesters, mēs to saucam par " Polar Fleece, elastīgus, pielāgoties mazgāt ar rokām un machinewash.

Mēs iesakām jums ir mazgāti, pirms jūs valkā to pirmo reizi.

1. Sakarā ar kameras kvalitāte un uzraudzīt diffrence, threre varētu būt daži krāsu atšķirības starp bildēm un reālu preci, lūdzu, lūdzu, jāatzīmē.Jums vietu secībā nozīmē, ka jums ir panākta vienošanās šajā jautājumā, un tas ir pieņemams.

1. Kas maksājums var izmantot?

Mūsu app jūs varat izmantot šādus maksājumu metodes:

Vīza, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Līdzsvaru, QIWI, Boleto, ideāli, Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā(MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) un www.winwithwow.lv Kabatā.

Mūsu mājas lapā (PC) varat izmantot šādus maksājumu metodes:

Vīza, MasterCard, Maestro, American Express, Pārskaitījumu, Webmoney, Yandex.Naudu, Western Union, QIWI, AUDU, Mercado Pago, Boleto, TEF, ideāli, pakalpojumu giropay, Sofort Banku, Carte Bancaire (Carte Zils), Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā (MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) Naudas Maksājumu (Euroset, Syvaony, krievijas pasts), un www.winwithwow.lv Kabatas

2. Uzziniet vairāk maksājuma norādījumi, ko šo saiti:

https://helppage.www.winwithwow.lv/buyercenter/questionList.htm?spm=a273a.8138843.0.0.nXqAS0&searchKey=&viewKey=1&page=1&categoryIds=9205389&banner=0.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Mēs kuģis no preces 3 dienu laikā pēc apmaksas pārbaudes.

3. Mēs kuģis uz adresi, kas jūs atstāt kārtībā.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi.

4. Paredzamais Piegādes Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tas ir vidējais piegādes laiks.Paredzamais Piegādes Laiks var atšķirties, saskaņā ar negaidītiem gadījumiem, jo īpaši laikā vai tuvu brīvdienu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu preci 30 dienu laikā kopš jūsu maksājumu pārbaude ir veikta, lūdzu, samazinājās brīvi sazināties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos, kad tas tika saņemts.Ja preces, kas paliek jūsu pusē pa 7 dienām, tas tiek uzskatīts par izmantoto un mēs nevarēsim vienoties, kompensācijas un apmaiņas.Kuģniecības izmaksas ir beared gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru iemeslu atgriešanās un jūsu PO numuru.

3. Mēs atmaksāsim saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma pieņemšanas strīdu.Vai arī jūs varat izvēlēties apmaiņu, nosūtot man ziņu.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

5. Šādos gadījumos ir izslēgta kompensācijas politiku: nepareiza adrese, saņēmēja absens, tālruņa numuru, kas izpaužas nav atbildes vai nepareizu tālruņa numuru, atpakaļ sūtītājam vai turēt pie Muitas dēļ, noraidot importēti nodokļu, noraidīt pacelt to uz augšu vietējā Pasta nodaļā.

Mēs uzturēt augstu pakalpojuma kvalitāti un tiecas pēc klienta 100% apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs patiesi ceram, ka jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu veikt atbilstošu darbību, lai jūs mainītu priekšstatu par mums.Jūs pirkt mūsu objektus nozīmē, ka jūs esat vērtē mūsu draugiem!Mēs no visas sirds novēlu jums laimīgu iepirkšanos!

Tagi: trušu seksa rotaļlietu, kleita puse kostīmi pieaugušajiem, nimion pieaugušo kostīmu, pingvīns rotaļlietas, fursuit vilks, pingvīns kostīmi, kigurumi pidžamas, peles paliktņa nintendo, zaķis tērpu, pidžamas trusis.

Datu lapa

Avota Veids anime
Speciālā Izmantošana Kostīmi
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Sastāvdaļas Jumpsuits & Kombinezonus
Materiāls Poliestera
Dzimums Unisex
Vienuma Tips Komplekti
Rakstzīmes Karikatūra
Modeļa Numurs VISAS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pieaugušo Vilnas Kigurumi Kostīmu Par Halloween Karnevāla Puse Ligzdu Skellington Jenots Leopard Vaļu Pingvīns Scrupm Trušu Zilonis

Pieaugušo Vilnas Kigurumi Kostīmu Par Halloween Karnevāla Puse Ligzdu Skellington Jenots Leopard Vaļu Pingvīns Scrupm Trušu Zilonis

Saistītie Produkti: