Jauns Izpārdošana
Jigott Putna Ligzdu pretgrumbu krēms anti-novecošanās Skatīt lielāku

Jigott Putna Ligzdu pretgrumbu krēms anti-novecošanās

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.12

Kopīgot

Vairāk informācijas

Krēms ar bezdelīgu ligzdu ekstraktu, kas uzlabo vispārējo sejas ādas stāvokli, izlīdzina grumbas un novērš izskatu jaunu, nodrošina, efekts celšanas, atsvaidzina un mīkstina ādu.

Bezdelīga Ligzdu -Tas ir vērtīgs kosmētikas sastāvdaļa.Bezdelīgu ligzdas ekstrakts ir avots svarīgas minerālvielas, polisaharīdi un antioksidanti.Austrumu medicīnā, šis produkts ir atzīti par labākajiem kosmētikas līdzeklis, ar apdullināšanu омолаживающим efektu.

Niacinamide, Jo krēms ir aktīvās sastāvdaļas, mobilo ādas atjaunošanos.Tas stimulē kolagēna sintēzi, ražošana no ādas ceramids un lipīdiem, veicina ādas imunitāti negatīvo ietekmi uz vidi.

Lietošana: Lietot kā nobeiguma etaps ādas kopšanai.Nelielu daudzumu krēma uz sejas un kakla, maigi patting kustības sadalīt krēmu uz ādas virsmas.

Piesardzības pasākumi: Tikai izmantošanai ārpus telpām.Izvairīties no saskares ar acīm.Ja jūs nokļūt jūsu acīs, tūlīt izskalot ar ūdeni.Nelietot uz bojātas ādas laukumiem.Ja ir kairinājums, pārtrauciet.

Uzglabāšanas laiks: 3 gadi no ražošanas dienas.

Tilpums: 70 ml

Avots:

Tagi: lanbena remonts, pēdas vasks, enzīmu mazgāšanas, ādas carw, exfoliant kāju krēms, sejas krēms atmirušās noņemt, sejas koreja, krēms koreja, krēms sejas koreja, sejas grims noņemt.

Datu lapa

Vienuma Tips Krēms
Izcelsme KR(Izcelsmes valsts)
Dzimums Sieviete
Iezīme Anti-Novecošanās
Valstī/Reģionā Ražošana Dienvidkoreja
Izmantošana Sejas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jigott Putna Ligzdu pretgrumbu krēms anti-novecošanās

Jigott Putna Ligzdu pretgrumbu krēms anti-novecošanās

Saistītie Produkti: