Jauns Izpārdošana
Velosipēdu Vārstu Adapteri Augstas Kvalitātes Izturīgu Portatīvo Viegls Bumbu Gaisa Sūknis Adatu Inflācijas Sprauslu Komplektu Riteņbraukšana Iekārtas Skatīt lielāku

Velosipēdu Vārstu Adapteri Augstas Kvalitātes Izturīgu Portatīvo Viegls Bumbu Gaisa Sūknis Adatu Inflācijas Sprauslu Komplektu Riteņbraukšana Iekārtas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.03

-28%

€5.60

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Plaša Programma: Gaisa/Bumbu inflācijas sūkņa adapteri set komplekts futbols, volejbols, basketbols pludmales bumbas, baloni, velosipēdu riepas.

2、Velosipēdu Vārstu Adapteri: Misiņš velosipēdu vārstu adapteri converter, ar o-ring blīvslēgu, pārvērst Presta vārsts /Sclaverand vārsts(SV) uz Schrader ventili / Amerikāņu Vārsts(AV), arī pārvērst AK vārstu uz MUMS vārstu.Sudraba velosipēdu vārstu adapteri converter, ar o-ring blīvslēgu, pārvērst Schrader Ventili /Amerikāņu Vārsts(AV) ar Presta Vārsts / Sclaverand Vārsts(SV).

3、Praksi Izmantot: 90 grādu misiņa elkoņa extender vārstu, Schrader ventili / Amerikāņu vārstu, kas nāk ar cokolu un galveno, kas der visiem vieglajiem transportlīdzekļiem, vieglo un smago kravas automašīnas, motocikli un atpūtas transportlīdzekļiem ar standarta riepu ventiļi.Paplašinātājs padara to viegli pārbaudīt, un uzpūst savu dual riepas, un tas ļaus jums izmantot kāju sūkni vai kompresoru, lai palielinātu jūsu riepas.

4、Standarta Izmēri: standarta izmērs adapters der lielākajai daļai velosipēdu sūkņi.Piemērots kalnu velosipēdi, ceļu velosipēdi, fixie bikes ar Presta elektronstaru lampas, arī ideāls piepūšamās rotaļlietas, Gaisa gulta, vingrošanas bumba, balons, Jogas Bumbu, peldēties gredzenu, utt..

5、Portatīvo&Kompakts: Gaismas un mazo vārstu adapteri der jebkuriem mugursoma un bumbu soma ar sānu kabatām.Maza izmēra un vienkāršs dizains ir ideāli piemērots ikvienam, jebkurā vecumā ar nav sarežģīti nododot nepieciešama.Tas ir pilnīgi vienkāršu un problēmu-free.

Funkcijas:

Iekļaut DV/SV vārstu adapteris, AV vārstu adapteri, SV vārstu adapteri, bumbu sūknis adatu, lentu piepūšamās sprausla, melna konusu adapteri.

Visi šie velosipēdu piederumi ir izgatavoti no vara ar skrūvju vītnēm(Izņemot 2 cietās plastmasas vārsti), kas ir ļoti izturīgs un izturīgs pret koroziju.

Ar dažādu velosipēdu sūknis adapteru komplektu, jūs varat pielāgot nepiemērotu vārsti, gaisa siltumsūkņi, vai gāzes kompresoru stacijas.Auto kompresoru, francijas velosipēdu vārsts (Presta vārstu), Schrader par Dunlop, Sclaverand par Dunlop.

Specifikācijas:

Materiāls: vara+plastmasas

Krāsa: zelta

Svars: apmēram 80 °

Plašs pielietojums: Jūs varat apvienot šīs vārstu adapteri ar sūkni, lai palielinātu piepūšamās rotaļlietas, balons, vingrošanas Bumbu, sporta aprīkojums, velosipēdu riepas, utt.

Pacing Saraksts:

2 x DV Vārstu Adapteri

2 x AV Vārstu Adapteri

2 x SV Vārstu Adapteri

2 x Bumbu Sūknis Adatu

1 x Lentu Piepūšamās Uzgalis

2 x Airbed Uzgalis

1 x Elastīgas Gaisa Šļūteni

Tagi: ciclismo estivi, manicotti ciclismo, dokitmilu ciclismo, capaceta ciclismo, ciclismo carreteras, specialliced ciclismo, portabidones ciclismo, cubrebotas ciclismo, completino ciclismo, brazo ciclismo.

Datu lapa

Modeļa Numurs Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Velosipēdu Vārstu Adapteri Augstas Kvalitātes Izturīgu Portatīvo Viegls Bumbu Gaisa Sūknis Adatu Inflācijas Sprauslu Komplektu Riteņbraukšana Iekārtas

Velosipēdu Vārstu Adapteri Augstas Kvalitātes Izturīgu Portatīvo Viegls Bumbu Gaisa Sūknis Adatu Inflācijas Sprauslu Komplektu Riteņbraukšana Iekārtas

Saistītie Produkti: