Jauns Izpārdošana
10pcs Kosmētikas Paraugu, Alumīnija Bundžās Tukšu Konteineru 50ML Kārta Pot Skrūvējamu Vāciņu Vāku Mazo Unci par Lūpu Balzams Salve Aplauzums Gadījumā Skatīt lielāku

10pcs Kosmētikas Paraugu, Alumīnija Bundžās Tukšu Konteineru 50ML Kārta Pot Skrūvējamu Vāciņu Vāku Mazo Unci par Lūpu Balzams Salve Aplauzums Gadījumā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.41

-19%

€4.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kosmētikas Paraugu, Alumīnija Bundžās Tukšu Konteineru 50ML Kārta Pot Skrūvējamu Vāciņu Vāku Mazo Unci par Lūpu Balzams Salve Aplauzums Gadījumā

Funkcijas:

IZTURĪGA ALUMĪNIJA.Mūsu augstas kvalitātes, pārtikas kvalitātes alumīnija skārda bundžas ir dinamiska uzglabāšanas burkas, ko izmanto, lai strukturētu un plašu roku losjoni, krēmi, salves, balms, un tā daudz vairāk.GALVENAIS ZĪMOLA KVALITĀTI.Saglabā savu produktu aizsargā no pārmērīga iedarbība uz gaismas, augstas temperatūras, un ķermeņa siltums, ja tiek uzglabāts jūsu bikses kabatā.Salīdzināmi ar alumīnija bundžās, ko izmanto lielāko veselības un skaistumkopšanas produktu zīmoli.NOVĒRŠ IZKUŠANAS VAI NOPLŪDE.Seklos traukos ar presi-top vāciņu, kas izgatavoti no alvas pārklājumu tērauda ar vītni attiecas.Kad piemēro bāzes alvas, svina uztur drošu fiksāciju, izslēdzot jebkuru netīrs noplūde laikā jūsu daudz ceļo.Šo preci ir fantastisks par rokas bagāžu.KRĀJUMU LĪDZI VISU SAVU KOSMĒTIKAS VAJADZĪBĀM.Mūsu 4 oz konteineri pieejami daudzumu sešas skārdenes iepakojumā.Pārliecinieties, lai salocīt summa, lai jums vienmēr ir pastāvīgas piegādes bundžās pieejams visiem jūsu kosmētikas, ārstniecības un veselības un skaistumkopšanas vajadzībām.

Specifikācijas:

Krāsa: Sudraba Materiāls: Alumīnijs

Izmērs: 57*57*27mm

Iepakojums Saraksts:10 gab. Tukšas Tvertnes

Lūdzu, Ņemiet vērā: Sakarā ar rokām pasākums, izmērs var būt 1-2 mm kļūdas Dēļ Dažādu Monitoru, krāsu, var būt atšķirība

1)Mēs pieņemam Alipay,West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2)Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3)Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1)VISPASAULES PIEGĀDE.(Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2)Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3)Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4)Mēs parasti piedāvā standarta international airmail.To var padarīt par 7-39 darba dienu laikā par piegādi.

5)DIENESTA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties,īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6)gadījumā, Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7)Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības,mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Ja jums ir kāds jautājums vai ir kāda problēma, par preci,lūdzu, nosūtiet mums e-pastu ASAP,mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu ASAP.Mēs uzskatām, ka labas komunikācijas sasniegs labu rezultātu,klienta atbilst mums ir ļoti svarīgas!

1)Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

2)Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.Visi e-pasti tiks atbildēts 2 bussiness dienu.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi,lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums asap.

3)Lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes vai sniegt mums iespēju slove problēma pirms neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite!

Tagi: lūpu spīdums, kārbas skrūves organizators, tin box, alumīnija burka, alumīnija kaste, alumīnija, alvas, audu metāla skārda kastē, tin tin, kārbas metāla kārtas, var uz kafiju.

Datu lapa

2. veids 50 ml Alumīnija Kosmētikas Kaste Tukša
Iezīme Eco-Friendly
Stils Alumīnija Burka Ceļojumu Trauki Kosmētika
Jauda 50ML
Produkts Rotaslietas Kaste
Technics Spīdīgs
Specifikācija 57*57*27mm
Slodze 500G
Forma KĀRTA
Modeļa Numurs SP0008
Materiāls alumīnija
Veids Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles
Režģu Daudzums 1
Izmantošana Kosmētikas Kaste

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10pcs Kosmētikas Paraugu, Alumīnija Bundžās Tukšu Konteineru 50ML Kārta Pot Skrūvējamu Vāciņu Vāku Mazo Unci par Lūpu Balzams Salve Aplauzums Gadījumā

10pcs Kosmētikas Paraugu, Alumīnija Bundžās Tukšu Konteineru 50ML Kārta Pot Skrūvējamu Vāciņu Vāku Mazo Unci par Lūpu Balzams Salve Aplauzums Gadījumā

Saistītie Produkti: