Jauns Izpārdošana
LYFS-1 jauns valsts standarts tips kārtu miltu testēšanas sietu, elektriskie kārtu miltu testēšanas sietu Skatīt lielāku

LYFS-1 jauns valsts standarts tips kārtu miltu testēšanas sietu, elektriskie kārtu miltu testēšanas sietu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€448.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

LYFS-1 jauns valsts standarts tips kārtu miltu testēšanas sietu, elektriskie kārtu miltu testēšanas sietu.Produkta apraksts LYFS-1 pulvera kontroles sietam ir īpaša iekārta, lai noteiktu pulveris biezums, kas ir izstrādāta un ražota saskaņā ar valsts standartu GB5507-2008 "Graudu un Eļļas Pārbaudes Metodi, lai Noteiktu Pirmo Pulveris Biezums".Tā pieņem darbvirsmas struktūru, noteica zemu apgriezienu motors.Ekrāna struktūra ir piemērota trīs punktu plaknē.Ekrāna tīkla balstās uz paplātes nosaka divi saspiešanas āķi.Ekscentriskais mehānisms padara plaknes, kas rotācijas kustību un ir aprīkots ar bilanci ierīces, lai saglabātu visu mašīnu darbībā.Stabils, izvēlēties elektronisko taimeri laika kontroles, laika precizitāte ir augsta.Tā ir priekšrocības kompakts un saprātīgi struktūra, stabilu darbību un ērtu ekspluatāciju.Tā ir piemērota testēšanas, apstrādes precizitāte, milti, ciete, rīsu milti, barības un citu pulverveida materiālus.To var izmantot testēšanai, vai sieti un ekrāni šīm datu apstrādes iekārtām, ir bojāts.Tas ir visvairāk ideāls testēšanas iekārtas, mērīšanas pulveris biezums.Produkta parametri: Rotācijas ātrums: 260r/mn Skrīninga jomā: 300mm Ekrāna augstums: 30 mm Rotācijas diametrs: 50mm Skaits sietu tīkla slāņi: 7 Grafiku laiks: 0.01 sekundi līdz 99 stundām un 99 minūtes, patvaļīgi, regulējams Maksimālais sietu tilpums: 200g Darba spriegums: AC220V±10% Motora jauda: 120W Izmēri: 440mm x 340mm x 255mm Visa mašīna svars: 28Kg sietu ir aprīkotas saskaņā ar jauno valsts standarts: CQ10 (25 mesh), CQ16 (41 mesh), CQ20 (51 mesh), CQ27 (69 mesh), CB30 (76 mesh), CB36 (91 mesh), CB42 (107 mesh) sietu 8 Viens komplekts Soļus: 1. Pirmais nodot pulveris pārbaudes sietu līmenī un uzņēmuma izmēģinājumu stendā vai galda, ja testa stendā vai galda virsma ir nelīdzena, to ir viegli radīt pulveris pārbaudes sietu, lai sāk vibrēt. 2. Izvēlieties sijāšanas režģis saskaņā ar sietu skaits noteikts kvalitātes standarts.Likt 5 gumijas bumbiņas katra slāņa sietu, un pēc tam nospiediet lielu caurumu sietu uz augšu, uz mazo caurumu sietu uz grunts, apakšā ir apakšā sietu, un top ir sietu vāciņu. 3. Sadalīt 50g parauga (ar precizitāti līdz 0,1 g) no vidējā parauga ņemšanas apjoms ir 50g testējot milti, ciete un rīsu nūdeles, un paraugu ņemšanas daudzums ir 100g testējot barības maisījumu), nodot to top sietu, un pakārt nospiežot āķis (jāatzīmē, ka kompresijas abās pusēs ir vienāds). 4. Pielāgojiet taimeri uz 10 minūtēm (nospiediet taustiņu "+" un "-" pogām uz taimeri, lai pielāgotu (10m00), ieslēdziet strāvas slēdzi, un pulveris pārbaudes sietu automātiski turpināt, lai izsijāt ar ātrumu 260r/min 10 min un tad apstāties.Nospiediet slēdzi, lai nogrieztu power un reset laika kontrolieris. 5. Veikt katra sieta slāni, izvēlēties gumijas bumbu, slīpuma un pieskarieties sijāšanas režģis, izmantojiet rakstot otu, lai koncentrāta pulveris, uz sieta, lai vienā stūrī, izliet un nosver (bez svara, ja mazāk nekā 0.1 g).

apmaksas veids:- Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes:-Kreditēšana, VISA karti, banka, bankas pārskaitījums, Western Union un tā tālāk.Globālā ātri pārdot par samaksu-Visiem galā Alipay.Piegāde:- Lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai jūsu pasūtījumu adrese ir aizpildīt savu piegādes adresi maču. (Ja jums ir no Krievijas, lūdzu atstājiet jūsu pilns vārds un uzvārds, kas ir ļoti svarīgi)-Preces tiks izmaksāti 3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Piegādi būs pieejams visā pasaulē, izmantojot Epacket / Ķīna Post Aviopastu / UPS / FEDEX / DHL / EMS.Par -otdalenny jomā var radīt papildu piegādes izmaksām.- Lūdzu, pārbaudiet informāciju par piegādi, jo bojājumu gadījumā, lūdzu, pieņemiet to un nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs apstiprināt un nosūtīt jaunu oneGuarantee:-defektnye problēma ir piegādāts 7 darba dienu laikā pēc preču piegādes;-preces Bojājumu ir jāiesniedz 5 darba dienu laikā pēc piegādes.sazinieties ar mums, Ja vēlaties pasūtīt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecība, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.- Ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus, lūdzu, dariet mums zināt, pirmkārt.Mēs varam piedāvāt jums atlaides.Atsauksmes:kādi komentāri no jums būs ļoti appreciated.Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai preci, lūdzu, sniedziet mums 5 zvezd.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums, cik ātri vien iespējams.

Tagi: maize audums, maize, Pulveris sietu, grozs mīklas, pulvera cukurs, milti acs, ustensil, cep rīks, milti rīks, virtuves konditorejas izstrādājumi.

Datu lapa

Procesu pielāgošana LYFS-1
Modelis LYFS-1
Svars 40 (kg)
Pielietošanas Joma Pārtikas
Kontūru Izmēra Grafiku (mm)
Modeļa Numurs LYFS-1
Materiāls darbojas trase Apļveida vibrācijas ekrāns
Ekrāna materiāls stiepļu pinumu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Standarta Ekrāna
Gadījumā objekts pārtikas produktu
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LYFS-1 jauns valsts standarts tips kārtu miltu testēšanas sietu, elektriskie kārtu miltu testēšanas sietu

LYFS-1 jauns valsts standarts tips kārtu miltu testēšanas sietu, elektriskie kārtu miltu testēšanas sietu

Saistītie Produkti: