Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Sieviešu Šalle Modes Luksusa Zīmolu Ziemas Sieviešu Šalles Dāmām Sieviešu Mēteļi Ziemas Šalles Bufandas Invierno Mujer

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€50.24

Kopīgot

Vairāk informācijas

1) Pasaules kuģniecības (Izņemot gadījumus, APO/FPO)

2) S&H nav iekļauti nodokļi, pircējiem būs atbildīgs par jebkāda vietējie nodokļi .( Ja muitas iekasēt nodokļus )

3) Pasūtījumi apstrādāti 3 dienu laikā.

4) Pakalpojumu tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

1)Mēs pieņemam Qiwi, Vīza, MasterCard, Western Union, bankas pārskaitījums ,maestro un Web naudu .

1) Jums ir 3-7 dienas sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums prefund rezerves.Nav nekādu izņēmumu!

2) atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un savu kārtas numuru.

3)Mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju cenu summu, izņemot kuģniecības izmaksas, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.

1) 7-15 dienās Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem priekšmetiem.

2) Bojāts preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā.Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru .Mums nav remonts remonts aizstāt vienumi, kuriem ir beidzies garantijas laiks.

Tagi: mantel tabula, garš, vilnas cape, luksusa zīmolu covera, pashmina sieviete, zīmola luksusa šalle, zīda šalle, zīmola luksusa sieviete, mākslīgās pashmina šalles, cashmer šalle, gucci šalle.

Datu lapa

Šalles Veida Pashmina
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Materiāls Vilnas
Dzimums SIEVIETES
Vienuma Tips Šalles
Šalles Garums >175cm
Zīmola Nosaukums Cietā mīlestība
Stils Modes
Modelis Tips Cietie

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Sieviešu Šalle Modes Luksusa Zīmolu Ziemas Sieviešu Šalles Dāmām Sieviešu Mēteļi Ziemas Šalles Bufandas Invierno Mujer

Saistītie Produkti: