Jauns Izpārdošana
Vairāku Krāsu Pārtikas Piekabes Mobilo virtuvē Pārtikas Kravas automašīnu, saldējums, Hot Dog Kafijas Grozs Pārdošanai, Var Pielāgot Skatīt lielāku

Vairāku Krāsu Pārtikas Piekabes Mobilo virtuvē Pārtikas Kravas automašīnu, saldējums, Hot Dog Kafijas Grozs Pārdošanai, Var Pielāgot

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€1 653.38

Kopīgot

Vairāk informācijas

Vairāk modeļu šovs (uz foto, lai iegūtu vairāk informācijas):

Ielu pārtikas grozā svarīgs paziņojums:

Šai grozā var piemērot pārdod visa veida uzkodas un citi priekšmeti, kuru iekšpusē customizd, ļoti piemērots personas mazo uzņēmumu vai vairāku veikalu.Jebkuru uzkodas iekārtu var aprīkot pēc jūsu vajadzībām!

Kuģniecības metode šajā postenī KM ar jūras transportu uz tuvāko ostu.Kad tas pienāk, klientam būtu jādara, atmuitošanu strādā, maksā vietējo nodevu un nodokli, pēc tam savākt tur!

LOGO pielāgošana būtu izvēles iespēja, ja jums ir nepieciešams, bet mums būs nepieciešams, lai zinu, jūsu projekts un apjomu, kas nepieciešams, lai dotu piedāvājums (LOGO, kas rāda fotogrāfijas ir vēl viens klients, nevarēja veikt vienu un to pašu viens par otru klientiem).

Mums ir daudzi stili iela pārtikas grozā jūsu izvēles, lūdzu, sazinieties ar Īrisa par kataloga, ja jums nepieciešams.Ko jūs gaida?Sazinieties ar Īrisa tagad!

Ielu pārtikas grozā funkcijas

Ielu pārtikas grozā Riteņiem 2 lieliem riteņiem Šasijas

neatņemama tērauda karkasa konstrukcija un piekares sastāvdaļas, apstrādātas ar rūsas izturīgs aizsargājošu pārklājumu.Iestāde

Sienas rāmis ir metināts ar kvadrātveida caurules, ārējās sienas ir viss-tērauds, vidējā slānī ir siltuma

izolācijas viens, iekšējās sienas ir augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda.Viens tirdzniecība logu pieejams priekšā,Viena REKLĀMA lampu mājas priekšā, daži darba galdi, augstas redzamības astes gaismas signālu sistēmu.Grīda neslīdoša grīda (alumīnija) ar notecina, viegli sakopt.Elektriskie aksesuāri Apgaismes ierīces, rozetes, sprieguma regulators, drošinātāju/connecting box un ārēju kabeļu pieejama.Ūdens Ciklu sistēma Dubultā izlietne ar aukstā un karstā ūdens krāniem, jauna ūdens tvertnes, atkritumu, ūdens tvertne, 12V mini ūdens sūknis, 12V akumulators, un on/off vadības slēdzis Krāsu izvēle, Sarkans, Dzeltens, Oranžs, Tumši zilā, zaļā utt. (Ral krāsu karte būs pieejama Iela pārtikas grozam parametri

PIE FR220B iela pārtikas grozā

L(cm)

W(cm)

H(cm)

Apjoms(CBM)

Grozs Ķermeņa Izmēri

220

160

Divi simti desmit

mdash mdash

Izmēri uz Piekabes

330

160

210

mdash mdash

Iepakojuma izmēri

230

170

230

9.5

PIE FR250B iela pārtikas grozā

L(cm)

W(cm)

H(cm)

Apjoms(CBM)

Grozs Ķermeņa Izmēri

250

160

210

mdash mdash

Izmēri uz Piekabes

360

160

210

mdash mdash

Iepakojuma izmēri

260

170

230

10.2

PIE FR280B iela pārtikas grozā

L(cm)

W(cm)

H(cm)

Apjoms(CBM)

Grozs Ķermeņa Izmēri

280

160

210

mdash mdash

Izmēri uz Piekabes

390

160

210

mdash mdash

Iepakojuma izmēri

290

170

230

11.4

Ielu pārtikas grozā fotogrāfijas

Ielu pārtikas grozā iekšā iekārtas

Ielu pārtikas grozā piegāde

Iela pārtikas grozā, atsauksmes, kontaktinformāciju, Iris Zhou: Uzņēmuma nosaukums Zhengzhou Tiešām Iekārtas (Artex Grupas) Attn Iris Zhou e-Pasta iris(at)zzreally.com Skype zhou.iris0601 Wechat 18638161289 Tālr./whatsapp 0086-17719817352 (ātrākais veids, kā sazināties ar mani!)

Lūdzu, atzīmēja šādu informāciju, pirms piedāvāšanas secību!!!

1. Visi mūsu pārtikas kravas, cenas mēs parādīt mājas lapā ir EXW cenu, kas ir rūpnīcas cenas bez sūtījumu.Lūdzu, lūdzu, informē Iris Zhou jūsu galamērķa jūras ostu (vai kurā pilsētā jūs atrodaties), un es jums izvēlēties vispiemērotāko kuģniecības un piedāvājam kravu attiecīgi.

2. Jūras transports (KM tirdzniecības laiku), pēc ierašanās galamērķa jūras ostu, CNEE ir jāmaksā galamērķa ostas maksas (piemēram, termināļa pārkraušanas izmaksas, dokumentu maksu, glabāšanas maksu, ect), nodokļu darīt muitošanas un uzņemt preces ar sevi.

3. Jūras transports, tur esam daži veselais saprāts:

- Nē izsekošanas numuru jūras transports, bet tas ir pavadzīmes numuru (konosaments ir izdevusi kuģniecība", tas ir kuģniecības pierādījums).

- Kopumā, piegādes datuma, varētu būt aptuveni 10~60 dienas ierodas, citā valstī, ar dažādām piegādes laiku.Ja jūs vēlaties zināt, tieši to laiku, lūdzu, sazinieties ar Īrisa Zhou.

- Ja jūsu valsts atrodas iekšzemes bez jūras osta, tā ir transship transportēšanas procesā, dažreiz, tas ir jādara muitošanas pie transship ostas.

- Kuģošanas dokumentiem, mēs varam piegādes pavadzīmes / gaisa kravas pavadzīmi, Rēķinu, Iepakošanas sarakstu, un izcelsmes apliecinājumu, ja jums ir nepieciešams, citus dokumentus, lūdzu, sazinieties ar Īrisa Zhou iepriekš.

4. Par pārtikas kravas automašīnu dimensiju, lūdzu, lūdzu, atzīmēja, ka tur varētu būt daži izmēru novirze, jo manuāla mērīšana, lūdzu, esiet uzmanīgi, ja jūs jāuztraucas par to.

Tagi: saldējums piekabe, veselīga hot dog, alus kravas automašīna, tiešā mobilo, pārtikas kravas automašīnu bezmaksas piegāde, thermomix, kafijas mašīna, pārtikas kravas, mobilo grozs virtuves, pārtikas piekabe.

Datu lapa

Sertifikācija ce
Īpašība 2.2 m, - 2,5 m, 2,8 m pēc izvēles
Aksesuāri Kapāšanas / Maisīšanas Asmens
Spēju Strādāt Bļoda (Kausa izcīņa) NAV
Svars 300kg
Spriegums (V) 220V
Zīmola Nosaukums Liuben
Function2 pārtikas kravas piekabe
Function4 Pārtikas Grozā
Jauda (W) 1w
Iekšpusē iekārtas jebkura ēdiena trauks ir pēc izvēles
Jauda atkarībā no iekšpuses iekārtas
Posteņa Nosaukums ielu pārtikas grozā
Function1 Pārtikas Kravas Automašīna, Mobilais Virtuves
Funkcijas Pārtikas Kravas Automašīna, Mobilais
Pēcpārdošanas Servisa Nosacījumu,
Piegāde Veids pa jūru (CNF, LCL vai FCL)
Grozs Tips pārtikas piekabe
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Spriegums 220V 110v 50HZ/60HZ
Function3 Pārtikas Kravas Automašīnu Piederumi
Modeļa Numurs PIE FR220B
Function5 Kafijas Grozs
function6 Cīsiņš Grozā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vairāku Krāsu Pārtikas Piekabes Mobilo virtuvē Pārtikas Kravas automašīnu, saldējums, Hot Dog Kafijas Grozs Pārdošanai, Var Pielāgot

Vairāku Krāsu Pārtikas Piekabes Mobilo virtuvē Pārtikas Kravas automašīnu, saldējums, Hot Dog Kafijas Grozs Pārdošanai, Var Pielāgot

Saistītie Produkti: