Jauns Izpārdošana
2000W Ūdens Sildītāja Elementu, Katlu Vanna Portatīvo Apturēšanu, Elektriskie Iegremdes par Piepūšamās Kubls Ceļojumu Kempings, baseins Skatīt lielāku

2000W Ūdens Sildītāja Elementu, Katlu Vanna Portatīvo Apturēšanu, Elektriskie Iegremdes par Piepūšamās Kubls Ceļojumu Kempings, baseins

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.55

-21%

€10.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

2000W Apturēšanu Iegremdes Ūdens Sildītājs Nerūsējošā Tērauda Piepūšamo Baseinu Kubls, Vanna

Krāsa: Rozā

Jauda: 2000W

Kabeļa garums: 2M

Spriegums: 220-250V 50HZ

Materiāls: Nerūsējošais tērauds+PP

Funkcijas:

-Ideāli piemērots, izmantojot mājās.

-Šī Iegremdēšana Sildītājs ir ātri un droši.

-Ideāls apkures vannā, spainis u.c.

-Pārtraukta ūdens sildītājs - dzīves palielinājās 3 reizes izturīgāks.

Noslēgtās dizains, apturēta siltuma ātri -ūdens un elektrības atdalīšanas, drošāku.

Instrukcijas:

1. Pirmkārt, plastmasas mucas, vannas, mucas, vannas, peldbaseini, zivju tvertnes, mucas, spaiņi un citi konteineri, kas piepildīta ar ūdeni.Uz ūdens sildītājs, ūdens līmenī, lai nodrošinātu, ka ūdens sildītājs pārtraukta ūdens.Ūdens līmenis vairāk nekā 25 līdz 30 cm uz sildītājs.Produkta automātiski peldēt uz virsmas, ar strāvas padeves vadu, jūs varat ļaut sildītājs apturēta īstajā vietā.

2. Ja tvertne ūdens līmenis nav pietiekami 25 cm, produkts var būt pārtraukta ūdens, lūdzu, pārliecinieties, ka apkures caurulei jābūt iegremdētām ūdenī, sildītājs var būt nedaudz noliekta nedaudz izmantošanu.Ja tas ir piepūšams baseins vai vanna un citu materiālu konteineri.Drošības iemeslu dēļ, jūs varat ievietot keramikas zem siltuma caurules, lai izvairītos no tieša kontakta ar siltuma caurules.

3. Tvertne ir piepildīta ar ūdeni, ielikt sildītāju pievienojiet strāvas vadītājs gaida sildītājs indikators gaismas, siltuma caurules, ap izplatīšanu daudzi mazi burbuļi, un sāka siltumu.Ja ūdeni ir liels, apsildāmi, lai puse ir nepieciešams, lai atvienojiet kontaktdakšu, mēģiniet nākamo ūdens temperatūra.

4. Kad ūdens temperatūra sasniedz nepieciešamo temperatūru, vispirms atvienojiet kontaktdakšu, jāgaida 20 sekundes, veikt sildītājs.Jūs varat izmantot ūdens.

Izstrādājuma Apkope:

-Pēc pirmās lietošanas, iekšpusē sienas būs līdzīgi rūsas plankumi.Jo, nerūsējošā tērauda caurule procesā, padarot siltuma caurules, no taisna caurule noliecās uz spirāli.

-Nerūsējošā tērauda virsmu ir atkarīga no berzes un bojājumiem, ar aizsargplēvi.Jūs varat izmantot mūsu gatavi smilšpapīru pulē, lai saglabātu izstrādājuma virsmas.

-Pēc tam, kad vairākas reizes, nerūsējošā tērauda caurules sienas parādīsies balts skalas, var izmantot bumbu, tīrīšana.

Paketē iekļauts:

1 x Apturēšanu sildītājs

2 x Piederumi

Piezīmes:

1. Ir aizliegts izmantot ūdens karsēšanas laikā.

2. Lūdzu, atvienojiet spraudni un pēc tam ir saskare ar ūdeni, ir visdrošākais.

3. Produkta apkure, cilvēka organismā var ne saskarē ar ūdeni.Atvienojiet kontaktdakšu un izmantot ūdens atkal.

4. Nerūsējošā tērauda lodīšu daļu, jābūt iekšā ūdens, lai karstuma, vai tiks bojāts.

5. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu,paldies.

6. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Tagi: elektriskais sildītājs baseins, sildītājs baseins, jauda ūdens sildītājs, instant elektriskā ūdens sildītāja kauss, siltuma baseins, miniture ūdens sildītājs, sildītājs, ūdens, noteikt džakuzi sildītājs, 115v sildītājs elements, mājīgs kājām.

Datu lapa

Sertifikācija ce
Zīmola Nosaukums warmtoo
Jauda Citi
Jauda (W) 1100-2000W
Spriegums (V) Citi
Uzglabāšanas / Tankless Instant / Tankless
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2000W Ūdens Sildītāja Elementu, Katlu Vanna Portatīvo Apturēšanu, Elektriskie Iegremdes par Piepūšamās Kubls Ceļojumu Kempings, baseins

2000W Ūdens Sildītāja Elementu, Katlu Vanna Portatīvo Apturēšanu, Elektriskie Iegremdes par Piepūšamās Kubls Ceļojumu Kempings, baseins

Saistītie Produkti: