Jauns Izpārdošana
Ammoon Bezvadu Ģitāras Sistēma, Audio Digitālo Ģitāru Raidītājs Uztvērējs Iebūvēts, atkārtoti Uzlādējams Akumulators Ģitāru piederumi & daļas Skatīt lielāku

Ammoon Bezvadu Ģitāras Sistēma, Audio Digitālo Ģitāru Raidītājs Uztvērējs Iebūvēts, atkārtoti Uzlādējams Akumulators Ģitāru piederumi & daļas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.19

-37%

€26.11

Kopīgot

Vairāk informācijas

ammoon bezvadu ģitāras sistēma(raidītājs + uztvērējs) ar unikālo izskatu, dizainu, ir iedvesmojusi Vintage Ķiršu Ģitāra.Funkcijas 10Hz-22KHz plaša frekvenču diapazons, 24bit/ 48KHz nesaspiesta signāla pārraidi, tā ir pieejama lielākā daļa elektrisko mūzikas instrumentu, piemēram, elektriskās ģitāras, basģitāras, elektriskās un akustiskās ģitāras, utt.Plug and Play, bez savienojuma problēmas gari kabeļi.Ar mūsu ammoon bezvadu ģitāras sistēma, jūs varat baudīt savu ģitāru tonis pārsteidzošs un lielisku informāciju par jūsu ģitāras pastiprinātājs jebkurā laikā jebkurā vietā.

Funkcijas:

Bezvadu ģitāras sistēma, kas nodrošina nesaspiestu signālu pārraidīšanai, un vairāk nekā 100 pēdas āra pārraides diapazons; plug and play, nav nepieciešams, savienojuma kabeli, lokanās un ērti lietot.

Mazāk nekā 6ms latentuma, nav lag, vai nav signāla zudums; atbalsta vienlaicīgu raidījumu par 4 kanāliem.(Atbalsta tikai pasīva elektriskā ģitāra, uztveršanas un pjezoelektriskie Akustiskā ģitāra pikaps bez mikrofonu sistēma pikaps)

Superior 110dB dinamisko diapazonu, 24-bit/48 khz augstas kvalitātes audio apraides, un 10Hz-22kHz pilns frekvenču diapazons, lai iegūtu vairāk stabila un vairāk skaidru signālu pārraidi.

Iebūvēts, atkārtoti uzlādējams litija akumulators, darba laiks līdz 5 stundām, kad pilnībā uzlādēts, un nāk ar USB kabeli, ērta uzlāde, kas nodrošina labu veiktspēju katru jūsu parādīt.

220° grozāms plug dizains, pieejams visvairāk elektriskās ģitāras, basģitāras, elektriskās un akustiskās ģitāras, pat piemērots stratocaster stila ģitāras ar vibrato sistēmu.

Specifikācijas:

Zīmols: ammoon

Paraugs Diapazons: 24bit/ 48KHz nesaspiests ciparu pārraide

Latentums: mazāk nekā 6ms

Diapazons: 100 pēdas ārā

Dinamiskais Diapazons: 110dB

Frekvenču diapazons: 10-22KHz, +1dB./-1dB.

Barošanas avots: Iebūvēts, atkārtoti Uzlādējams Litija Bateriju(3,7 V 600mAh)

Uzlāde: Micro USB ports

Postenis Izmērs: apm. 13 * 4.5 * 2cm / 5.1 * 1.8 * 0.8 jo

Postenis Svars: 42g / 1.5 oz (par katru)

Iepakojuma Lielums: 17 * 11 * 4.5 cm / 6.7 * 4.3 * 1.8 jo

Iepakojuma Svars: 190g / 6.7 oz

Piezīme:

Ģitāras un ģitāras pastiprinātājs parādīja, ka attēlā nav iekļauti.

Iepakojums Saraksts:

1 * Raidītājs

1 * Uztvērējs

1 * USB Maksas Kabeli

1 * Lietotāju Rokasgrāmatu(Angļu & Franču Un Vācu Un Itāļu & Spāņu & Japāņu)

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: floyd rose tremolo, ģitāru metāla rokturi, uztvērējs, ammoon ģitāra, acoust guitar pickup, cobre ģitāra daļas, ģitāras sistēma, bezvadu, ģitāras turētāju, acousitc ģitāru piederumi, electr ģitāra.

Datu lapa

Latentuma mazāk nekā 6ms
Modeļa Numurs ģitāra raidītājs
Dinamiskais diapazons 110dB
Uzlāde mikro usb porta
Diapazons vairāk nekā 300 pēdas ārā
Kontaktdakšas Tips NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ammoon Bezvadu Ģitāras Sistēma, Audio Digitālo Ģitāru Raidītājs Uztvērējs Iebūvēts, atkārtoti Uzlādējams Akumulators Ģitāru piederumi & daļas

Ammoon Bezvadu Ģitāras Sistēma, Audio Digitālo Ģitāru Raidītājs Uztvērējs Iebūvēts, atkārtoti Uzlādējams Akumulators Ģitāru piederumi & daļas

Saistītie Produkti: