Jauns Izpārdošana
SINOSMART Atbalsta BOSE Soundsport Bezmaksas Iebūvēts DSP 8 Kodolu CPU Auto GPS Navigācijas Player Mazda 3 2009. - 2012. Gadam 2.5 D IPS/QLED Skatīt lielāku

SINOSMART Atbalsta BOSE Soundsport Bezmaksas Iebūvēts DSP 8 Kodolu CPU Auto GPS Navigācijas Player Mazda 3 2009. - 2012. Gadam 2.5 D IPS/QLED

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€203.04

-28%

€285.97

Kopīgot

Vairāk informācijas

Paldies, ka izvēlējāties SINOSMART, profesionāla piegādātājs auto-dash auto GPS navigācijas spēlētājs, atpakaļskata parkošanās kamera un DVR.Mums ir pēc-pārdošanas apkalpošanas centru LIELBRITĀNIJĀ un Krievijā.Mēs varam piedāvāt maisījumu pasūtījumus un lielas atlaides mazumtirgotājiem un vairumtirgotājiem.Mēs strādājam ar daudziem pastāvīgajiem klientiem no Eiropas, dienvidamerikas, Āzijas valstīm un Austrāliju.Laipni lūdzam, sazināties ar mums e-katalogu un ilgtermiņa sadarbību.

Labas ziņas: Atjaunots aparatūru un programmatūru, lai uzlabotu veiktspēju Azt.2020

1. Mēs varam uzlabot Displeja izšķirtspēju 1024*600 līdz 1280*720 2. Mēs varam uzlabot 2+16.G 2+32G, atbalsta 4G LTE SIM karti pārāk. 3. Pievienot bezvadu carplay/vadu Android auto(pēc izvēles), lūdzu, noklikšķiniet uz pirkt tagad pasūtīt.

Mūsu produkts garantijas laiks ir viens gads un kalpošanas laiku.Ja jūs sniedzat mums, 5 zvaigžņu atsauksmes un dalīties ar fotogrāfijām no www.winwithwow.lv, mēs vēlamies paplašināt garantija 2 gadi.

PIEZĪME: Visi mūsu OS un aparatūras informāciju, kas ir reāli dati.Jūs varat izmantot PROGRAMMU CPU-Z, lai pārbaudītu to.Lūdzu, paturiet prātā, ka ir daudz viltus OS informāciju tirgus.Viņi paziņo, ka tā ir Android 9.x/10.x, BET TĀ NAV TAISNĪBA. 9 collas 2.5 D IPS ekrānu 2G/4G RAM Auto GPS spēlētājs priekš Mazda 3 2009. - 2012. gadam(ar canbus,atbalsta BOSE audio sistēma) Atbalstu populārākajiem APPs, ja jebkuru PROGRAMMU, kas nevar strādāt, laipni aicināti sazināties ar mums jebkurā laikā par jebkuru kļūdu, mēs esam gatavi, lai uzlabotu ^_^ uzstādīšana ir ļoti viegli, ja jums ir labi DIY.Tikai veikt jūsu automašīnas oriģinālo radio, likts uz jaunu ekrānu, plug and play, nav nepieciešams veikt nekādas stieples griešanai.Android sistēmas darbību rokasgrāmata download saite: https://yadi.sk/i/1Um8-laUrEqv8Q

Ja jūs vēlaties, lai atjauninātu 9 collas 2.5 D IPS ekrāns 2,5 D QLED ekrāns, 1280*720,lūdzu, noklikšķiniet uz šiem foto pasūtījuma(10.1 collas vēl nav pieejama).

Īpašas pazīmes

1. 8 kodolu CPU SC9853i 8*1.8 GHz, 2.5 D IPS augstas brighness pakāpes ekrāns, 1280*720.

2. Iebūvēts DSP audio procesors hi-fi skaņas, neatkarīgi regulēšana priekšējiem un aizmugurējiem skaļruņiem, 48EQ iestatījums, kas dod jums fantastisku mūziku, Kas ir funkcija iebūvēts DSP audio procesors?Tas ir digitālā signāla procesors ļauj jums patstāvīgi kontrolēt daudzus dažādus aspektus, katram runātājam jūsu pasūtījuma auto audio sistēmu.Jūs varat veikt dažādus tūninga uzdevumus, izmantojot DSP, piemēram, kontrolējot laika saskaņošanu, lai radītu lielisku centru attēlu, jūs varat noregulēt krosoveri sūtīt tikai noteiktas frekvences tviteri, vidējā diapazona skaļruņi, mid basu skaļruņiem un subvūferi, un jūs varat kontrolēt ekvalaizera melodija katram runātājam līdz mērķa līmenim atbildi.

3. Atbalsta 4G LTE SIM kartes

4. Atbalstu sadalīt ekrānu, noklikšķiniet uz sākums pogas funkcija PIP funkcija, kad jūs spēlēt video

Standarta Funkcija (Lietotāja saskarne būs update no laika uz laiku)

1. Google Play veikalā (lejupielādēt miljoniem LIETOJUMPROGRAMMU no google play store un uzstādīt), Iebūvēts GPS (jūs varat izmantot tiešsaistes google karte vai cits populārs tiešsaistes/bezsaistes navigācijas APP)

2. Radio ar RDS(pasaules mēroga radio frekvenci, klausīties radio un navigācijas vienlaicīgi)

3. Atbalsta stūres regulēšana(uz programmas vadība lai iestatītu vai kontrolē canbus nav nepieciešams noteikt)

4. Bluetooth atbalsta Bluetooth OBD2, TPMS.Tālruni var savienot pārī ar Bluetooth brīvroku tālruņa sarunas un mūzikas atskaņošana.

5. Spogulis saites(spogulis saites jūsu iPhone/Android telefonu caur WIFI vai USB kabeli)

6. Iebūvēts WIFI(apmeklējiet interneta pa tālruni hotpot) 7. Mūzikas un video atskaņotājs (mūzikas vai video internetā, no USB diska vai iebūvēto atmiņu)

Izvēles priekšmeti(lūdzu, noklikšķiniet uz pirkt tagad, lai pasūtīt)

Pirms/pēc uzstādīšanas

9 collu priekš Mazda 3 2009. - 2012. gadam(ar canbus)

PIEZĪME: 1. Sinosmart auto navi nevar atbalstīt auto oriģinālā AUX.Pagalma pusē auto navi, ir 11 porti, AUX-IN, video/audio ieejas un izejas. 2. Lūdzu, pārbaudiet jūsu automašīnas skaļrunis uzmanīgi, ja jūsu auto skaļrunis ir BOSE logo, lūdzu, lai "BOSE" versija.

Produkta parādīt

9 collu priekš Mazda 3 2009. - 2012. gadam(ar canbus)

Auto Navi Diagramma

ŅEMIET vērā,:, Ja jums ir nepieciešams LR/RR izejas kabelis, lūdzu, atstājiet ziņu, ja jūs pasūtīt: man ir nepieciešams LR/RR izejas kabeli.

Piederumi 2G/4G RAM(ar canbus)

Dāvanu

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Ko es varu darīt, lai ātrāk piegāde?

A: Mums ir 80% produkta sastāva.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs atstāt pareizi (mobilo) telefona numurs/Post kodu un piegādes adresi www.winwithwow.lv, lai sistēma, jebkura worng informācija tiks atlikts, lai pārvadājumi, muitošana un vietējās piegādes laiku.Pēc laišanas pasūtījumu, lūdzu, nosūtiet mums savu automašīnu detalizētu informāciju, lai pārbaudītu, lai izvairītos no kļūdu.Lūdzu, pievērsiet uzmanību īsziņu sūtīšanu no www.winwithwow.lv un atbildi ASAP ātrāk piegāde.

Q: Vai tas atbalstīt savu vietējo SIM karti?

A: Jā, tas būtu jāatbalsta alomst visu 4G tīkla joslas, bet tas nav atbalsta karstā plug and play.Jums ir nepieciešams, lai ievietotu SIM karti un pieslēgties arī, pēc tam ieslēdziet ierīci.

Tagi: carplay toyota touch 2, kamera sinosmart, bose austiņas austiņas, audio dsp procesors, sēdekļi mazda 3 ekrāns, dsp procesors, bluetooth, bose skaļruņu, apple carplay audi a6 c7, mazda 3 multimediju, tiešā mazda 3.

Datu lapa

TF/Micro SD Slots 0
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Navigācijas app Populārākās Navi APP, ja ne atbalstu, lūdzu, sazinieties ar mums
OSD Valodas Vjetnamiešu
Postenis Izmēra 0
Operētājsistēmas 8.1 Android
Audio/Video ieejas AUX-L/R/V Aizmugurējo kameru
Materiāla Tips Plastmasas
Din Double Din
Īpaša Iezīme Atbalstu Var-Autobusu
Īpašas Pazīmes Touch Screen
Zīmola Nosaukums sinosmart
Pastiprinātāja IC ST TDA7850
Ekrāns IPS augsta spilgtuma pakāpe
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Mazda
Radio IC NXP-TEA6856
Out Power 4*50w (Pīķa)
ROM Citi
Displeja Izmērs 9"
Sertifikācija CE
Spriegums 12V
Digital Media Formāts JPEG
Operatīvā ATMIŅA Citi
Video izejas pēc izvēles
Max Ārējā Atmiņa 64G
Modeļa Nosaukums ST par Mazda 3 2G+32G,4G+64G
usb ports 2 portiem Atbalsta Ārējās HHD 1 TB
BT versija Bluetooth 4.0
CPU 8 kodolu SC9853i,8*1.8 GHz
Atbalsta Auto Slēdzi, Atpakaļskata Attēlu
Interfeiss Visi vadi tikai mopsis un spēlēt
Postenis Svars 4kg
Audio Izejas FL/FR/LR/RR/Subwoofer
Rezolūcija 1280*720

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SINOSMART Atbalsta BOSE Soundsport Bezmaksas Iebūvēts DSP 8 Kodolu CPU Auto GPS Navigācijas Player Mazda 3 2009. - 2012. Gadam 2.5 D IPS/QLED

SINOSMART Atbalsta BOSE Soundsport Bezmaksas Iebūvēts DSP 8 Kodolu CPU Auto GPS Navigācijas Player Mazda 3 2009. - 2012. Gadam 2.5 D IPS/QLED

Saistītie Produkti: