Jauns Izpārdošana
Apsildāmā Veste Apkures Jaka Elektriskā Apkure Jaka USB Elektriskā Apkure, Vestes Termiskais Apģērbs Āra Mētelis Ziemas Mētelis Ar Vāciņu Skatīt lielāku

Apsildāmā Veste Apkures Jaka Elektriskā Apkure Jaka USB Elektriskā Apkure, Vestes Termiskais Apģērbs Āra Mētelis Ziemas Mētelis Ar Vāciņu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.71

-31%

€27.12

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

*Droša apkure: 5V nav indukcijas spriegums, tikai 2 sausās baterijas spriegums, pastāvīga apkures nebojā ādu.Infrasarkano apkures, nav kaitīgu starojumu.

*Humanizēts apkures sastāvdaļa dizains: apkures bloks ir paredzētas aukstā tieksme daļas, kakla, muguras un plecu.

*Viegli mazgāt: jauda interfeiss izolācijas ūdensizturīgs, veļas mašīna, var būt bez maksas, lai tīrs, nav jāuztraucas par tīrīšanu apkures drēbes.

*Inteliģentās temperatūras kontrole: trīs apkures zobratu, siltu rīkiem 50 ° C, ērtu rīku 40 ° C, enerģijas taupīšana rīku 30 ° C, var brīvi pārslēgt, saprātīga apkure.

*1 minūti ātri, apkure: apkures 1 minūti var sasniegt 20-30 ℃ siltuma saglabāšanu.

*Aprīkots ar jaudas kabatā, viegli iet.

*Lietošanas pamācība: iespraudiet strāvas banka, nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu 3 sekundes, sākt priekšsildīšanu, un tad savukārt vidējā temperatūra apkures.Jums ir nepieciešams, lai savienotu mobilo barošanas jebkurā laikā.

*Piezīme: tīrīšanas instrukcija: 1. Mašīnu mazgāšanas vai rokas nomazgāt.Nav sausas, arī ar rokām.

*Silts padomi: Šis produkts ir savienots ar mobilo elektroenerģijas piegādi, ja tas ir karsts.Apkures tiks pārtraukta automātiski, kad velkot ārā.

Piezīme: Šis līdzeklis nav aprīkots ar mobile barošanas un tas ir jāsniedz ar sevi.Lai nodrošinātu drošības un labāko sildīšanas efektu, lūdzu, pārliecinieties, lai izmantotu mobilo barošanas ar 5 V / 2 izejas.

Specifikācijas:

Auduma Nosaukums: ķīmisko šķiedru auduma blended

Auduma sastāvs: acetāta šķiedra

Auduma sastāvs: 100%

Stils: Brīvais Laiks

Funkcija: keep warm

Pildījums: Kokvilna

Apkakle tips: V-veida kakla

Raksts: solid krāsa

Piemērots sezona: rudens, ziema

Gadījumā vecums: Pieaugušo

Piemērojamie dzimums: Vīrietis / sieviete

Adaptīvo vingrojumu: iešana

Krāsa: Melna

Izmērs: s, m, l, XL, XXL, XXL

Paketē Iekļauts:

1*Jaka

Piezīmes:

Lūdzu, ņemiet vērā,

Par lielumu:

Produkti tiek mērīts ar roku, un tur var būt kļūdu 1-3cm.Par vienu centimetru (cm) = 0.394 collas (in).Ja jums ir problēmas ar izmēru, jūs varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas komanda, un mēs būsim jūsu rīcībā!

Par krāsu atšķirība:

Sakarā ar krāsu novirzi, reklāmas un dažādām personīgo izpratni par krāsu, reālais objekts var atšķirties no foto.

Tagi: chevrolet kobalta, 6mm beigām dzirnavas, neona sieviete, kobalta gredzens, 8mm kuteri, mežģīnes akmens, alumīnija beigām dzirnavas, 8mm beigām dzirnavas, siltuma jaka, jumpsuit neona.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Atbalsts Dropshipping/vairumtirdzniecība
Iezīme Siltuma
Materiāls Kokvilnas
Materiālu Tehnoloģija -
Nosaukums Elektriskā apkure jaka
Dzimums VĪRIEŠI

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Apsildāmā Veste Apkures Jaka Elektriskā Apkure Jaka USB Elektriskā Apkure, Vestes Termiskais Apģērbs Āra Mētelis Ziemas Mētelis Ar Vāciņu

Apsildāmā Veste Apkures Jaka Elektriskā Apkure Jaka USB Elektriskā Apkure, Vestes Termiskais Apģērbs Āra Mētelis Ziemas Mētelis Ar Vāciņu

Saistītie Produkti: