Jauns Izpārdošana
Mērinstrumenti Kontūru Aparāts Galdnieka Rīku Formas Kontūra Aparāts Valdnieks Kokapstrādes Instrumentu Multi-function Formas Kontūras Skatīt lielāku

Mērinstrumenti Kontūru Aparāts Galdnieka Rīku Formas Kontūra Aparāts Valdnieks Kokapstrādes Instrumentu Multi-function Formas Kontūras

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.46

-30%

€9.23

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

120mm/250mm(5inch/10inch) Profila Kontūras Platums

Neregulāra Profila Kontūras Platums ir izstrādāta, lai likvidācijas caurules, apaļiem rāmjiem, kabeļu kanalizāciju un daudzi objekti.Vienkārši nospiediet zobu pret objektu, lai atbilstu kontūras, un pēc tam izsekot formu, kas jums nepieciešams.

Nelegālās priekšmeti

Kontūras var izmantot, lai novērtētu forma neregulāra objektus.

Izturīgs Materiāls

Izgatavotas no augstas kvalitātes ABS plastmasas, Sīksta, izturīga, augsta stiprības, izturīgs, anti-rūsas.

Viegli izmantot

Vienkārši nospiediet kontūru rādītājs uz formu.Profila kopēšanu un sagrieztas.Ideāli piemērots montāžas, flīžu, lamināta, paklāju, pārbaudot izmēri, molding, utt.

Augsta Precizitāte

Augstas izšķirtspējas zīmes, līnijas, pietiekami skaidri, viegli un ērti, lai lasītu.Tērps, kokapstrāde, auto metāla loksnes, nerūsējošā tērauda vai jebkuru darbu kontūru pārklāšanās.

Specifikācijas:

Tips: Neregulārās Kontūras Platums

Daudzums: 1gab.

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Zaļa

Paziņojums: ir divu veidu jūsu izvēles, Ar vai bez bloķēšanas par savu izvēli, lūdzu, izvēlēties vienu, kas ir piemērots jums.

N u murs :

1. Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Pateicoties gaismas efektiem, monitora spilgtumu, kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņu attēlus un faktisko preci!

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā

Piegāde:

Daži no mūsu produktiem, kas ar bezmaksas piegāde,neatbalsta sekošanas informāciju, kad sūtījums ieradies galapunktā valstīs.Tiem, kuģniecības metodes, kā šādi:

Ķīnas Ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, Correos Ekonomiku.SF Ekonomiskās Gaisa Pastu , u.t.t.

Ja jums ir sekošanas informāciju, lūdzu, izvēlieties tos, kuģniecības metodes, kā šādi:

www.winwithwow.lv Standard Shipping, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, AliExperss Saglabāt Piegāde,ect.

Piegādes Laiks: 30-60 dienas

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1.Vispār, mums atzīs, ka reālā cena, par rēķinu/rēķinu, ja ir muitas tarifiem, nodevām, kas būs jāmaksā jums.Mums nebūs jāsedz muitas tarifu.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu, sazinieties ar mums.

2.Variants par sūtījumu, ja jūs izvēlaties, DHL,mums nav iekļauti DHL tālvadības izmaksas, muitas tarifu, vai visas komisijas, kuras iekasē DHL muitošanas maksas vai noliktavas uzglabāšanas izmaksas.

Atpakaļ/Kompensāciju:

1. Ja priekšmeti tiek atrasti sliktā stāvoklī, kad saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.Mēs varam atmaksāt naudu vai nosūtīt jaunu, lai jūs.

2. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, jo par personas preferenci, jūs varat atgriezties to mums 7 dienu laikā.Jums ir nepieciešams maksāt kravas.

Atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Parasti ir tā, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkuru problēmu.

Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāj 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi.Lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: vīrieši pasākums, palete konturēšanas, centrs rīks, contour mērītājs, contour gaug, konans skola, sejas kontūras, contour modelis, egt mērinstrumenti, līdzeklis koka.

Datu lapa

Instruments 1 Kokapstrādes Instrumentu, Mērījumu Ceļvedis
Modeļa Numurs HW212, Profila Platums
Izmantošana Galdnieka Valdnieks
marķēšanas rīks Platums Profila
Mērīšanas taustiem Kontūras Platums, Plastmasas Kontūras Aparāts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Mērīšanas Ceļvedis profilētā aparāts
Zīmola Nosaukums JUNEFOR
Mērīšanas Instrumenti Forma Platums
Funkcijas Multi-function Kontūru Profila Platums
Iezīmes 1 Kontūras Platums
DIY Piederumi Kokapstrāde
rīks ēkas valdnieks

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mērinstrumenti Kontūru Aparāts Galdnieka Rīku Formas Kontūra Aparāts Valdnieks Kokapstrādes Instrumentu Multi-function Formas Kontūras

Mērinstrumenti Kontūru Aparāts Galdnieka Rīku Formas Kontūra Aparāts Valdnieks Kokapstrādes Instrumentu Multi-function Formas Kontūras

Saistītie Produkti: