Jauns Izpārdošana
Alumīnija USB C Tipa RUMBU Multiport Adapteris Pārveidotājs ar 1 USB-C Sievišķās Enerģijas Piegādes Ports 1 USB 3.0 un 2 USB 2.0 Porti Skatīt lielāku

Alumīnija USB C Tipa RUMBU Multiport Adapteris Pārveidotājs ar 1 USB-C Sievišķās Enerģijas Piegādes Ports 1 USB 3.0 un 2 USB 2.0 Porti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.33

Kopīgot

Vairāk informācijas

Alumīnija USB C Tipa RUMBU Multiport Adapteris Pārveidotājs ar 1 USB-C Sievišķās Enerģijas Piegādes Ports Uzlādes, 1 USB 3.0 un 2 USB 2.0 Porti MacBook, ChromeBook Pixel & MateBook

Funkcijas: 1. Daudzfunkcionāla 4-in-1 USB C Tipa Rumbu Pārveidotāja Adapteris Savienotājs Doks [2 x USB 2.0 Porti, 1 x USB 3 .0 Ports, 1 x USB-C PD Uzlādes Ports]: piebilst, USB 3.0 / 2.0 un USB-C sieviešu lādētāju Ostas uz jūsu DATORA, Savietojams ar Macbook 12", Chromebook Pixel, Viens Plus 2, un citām USB C tipa ierīcēm. 2. 2 USB 2.0 porti un 1 USB 3.0 Portu atbalsta datu pārraides ātrumu līdz 480 Mb / s / 5Gbps, lejup saderīgu USB2.0. Atbalsta USB tastatūras, klaviatūras, USB peli, USB flash drive, USB, cietie diski (Pievienojiet PD lādētāju, ja jūs, izmantojot USB cietajā diskā, DVD diskā vai jebkuras citas lielas jaudas ierīcēm centrs).3 USB porti, var pieslēgt vienlaicīgi. 3 .Viedo USB-C Elektroenerģijas Piegādes Macbook, ChromeBook Pixel un citas usb-c ierīcēm, kas spēj vienlaicīgi pārsūtīšana, datu un uzlādes ierīces, kas pamatojas UZ USB Power Delivery Specifikācija (USB PD protokols) .Barošanas spriegums identificē gudri starp 14.5 V/20V, Maksimālo Jaudu līdz 100W. 4. Vairākas USB-C saskarnes atbalsta plug and play, karstā mijmaiņas, viegli lietot un pārnēsāt, bez papildu draiveri vajadzīgi. 5. Kompakts & Gluds Dizains: profesionāli izstrādāts alumīnija rumbas efektīvi ietaupa jūsu vietas uz galda un paplašina savu ierīču savienojamību.

Specifikācijas: modelis-C Hub Adapteris Converter Dock Savienotāju Interfeiss : 1x C Tipa 3.1 Vīriešu Saskarne 2 x USB 2.0 ports, 1 x USB 3 .0 ports, 1 x USB Type-C ports Atbalsta arī lielu datu ātrumu līdz 5Gbps, izmantojot USB 3.0 savietojams ar USB 3.0, USB 2.0 un USB 1.1 ierīcēm, kas Atbalsta Karstā pārnese, Plug and Play Funkcija Galvenais Materiāls: Alumīnija sakausējums Krāsa: pelēka Savietojams ar Windows XP/Windows 7/ 8/10, Mac OS X, Linux Izmēri: 78*36*12mm Svars: 70g Silts padomi: Lai sasniegtu vislabākos rezultātus, ierīcēs, kas ir pievienotas šai USB C Tipa Rumbu nedrīkst pārsniegt kopējo strāvu 900mA maks.Pretējā gadījumā izejas strāva var kļūt nestabila vai atvienoties.Zem ierīces, kas bieži vien tiek vērtēta kā sekojošos jūsu atsauces: Pele: 100mA Kamera: >300mA Portatīvā cietā diska: Maks. 500 ma, USB 3.0 portable cietais disks: Maks. 900mA Tastatūras:Maks. 500 ma, Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet, īpašās reitings no jūsu ierīces pirms pieslēdzot šo USB C Tipa Rumbu.

Iepakojuma Saturs:

1 * USB-C Hub

1 * iesaiņojuma kaste

Vairāk Bildes:

Ilgtermiņa sadarbība:

Mums ir 10 gadu ilga pieredze ārējās tirdzniecības,

mūsu produkti ir jāiziet stingras pārbaudes, mēs saprotam, ka vajadzības visiem klientiem.

Ja jūs vēlaties, lai iegūtu plašāku izpratni par mums mūsu ilgtermiņa sadarbību.Jūs varat izmantot SKYPE, MSN, e-PASTU, lai sazinātos ar mums, mēs sniegsim labāko apkalpošanas servisu.

Pyment:

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Paypal.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā

Sūtījumu:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

Atpakaļ/Kompensāciju:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Garantija:

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: h4 led daudzfunkciju, daimond akmens tetovējums, jaka cysincos ādas, rokturi 1200mm balta, dzelzs plāksteris toms un džerijs, iekštelpu apgaismojums bērnu, granīts urbju komplekts, huawei p30 lite melns, iekštelpu gaismas augt uv.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Bluwee
Garums 6cm
Sertifikācija CE, Rohs, FCC
Interfeisa Tips USB Tipa C
STANDARTA USB 3.1
Ostas 4
Amats NAV
Modeļa Numurs UCH-16
Iepakojums

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Alumīnija USB C Tipa RUMBU Multiport Adapteris Pārveidotājs ar 1 USB-C Sievišķās Enerģijas Piegādes Ports 1 USB 3.0 un 2 USB 2.0 Porti

Alumīnija USB C Tipa RUMBU Multiport Adapteris Pārveidotājs ar 1 USB-C Sievišķās Enerģijas Piegādes Ports 1 USB 3.0 un 2 USB 2.0 Porti

Saistītie Produkti: