Jauns Izpārdošana
Sporta Bikses Sievietēm plāna Sadaļu, Kāju Zaudēt Jogas Bikses Darbojas Mācību Ātri žāvēšanas Elpojošs Sporta Fitnesa Bikses Skatīt lielāku

Sporta Bikses Sievietēm plāna Sadaļu, Kāju Zaudēt Jogas Bikses Darbojas Mācību Ātri žāvēšanas Elpojošs Sporta Fitnesa Bikses

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.75

-54%

€19.44

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kuģniecības Un Apstrādi Piezīmes

1. Katrā Iepakojumā Ar Sekošanas Informāciju.

2 .Krievijā, Jūsu Vārds un uzvārds(Vārds,uzvārds iekļauta), Tiek Pieprasīts Saskaņā Ar Politiku, Krievijas Post Office.

3. Piegādes Dienu Laikā

1) www.winwithwow.lv Standarta Piegāde : Tā Ir Standarta Laiks, Un Tas Aizņem Ilgāku Laiku, Dienām, Lai Jūsu Desitation, Ap 20~40 Darba Dienu Laikā.

Informāciju, Lūdzu, Iepazīstieties Ar "Kuģniecības Un Samaksu", Kā Zem Foto.

2) E-Packet: 7~15 Darba Dienu Laikā, Asv, Vācija, Austrālija, Kanāda.

Refound Politika

Lai Pārliecinātos, Katram Klientam Saņemt Pareizu Preces, Visa Iepakojuma, Ir Lūgusi Uz Otro Pārbaudīta, Pirms Nosūtīšanas.Iegādāties Ar Pārliecību!

Produkta Pārbaude

1. Atpakaļ Preces, Ir Jābūt To Sākotnējā Stāvoklī (Tagi, Maisiņā Ect.Nav Bojāta Vai Nozaudēta ).

2. Lūdzu, Sazinieties Ar 3 Dienu Laikā Pirms Atgriešanās.

3. Lai Gan Daži Merchandises Ir Bezmaksas Piegāde,Bet Pircējs Joprojām Ir Jāmaksā Kuģniecības Izmaksas No Ķīnas Uz Jūsu Galamērķis & Galamērķi, Lai Gan Ķīna.Paldies!

Feedba ck

1. Mēs Dos Jums "Pozitīvas Atsauksmes," Pēc Tam, Kad Jūs Apstiprināt, Ka Saņemta Sūtījumu.Un Tajā Pašā Laikā, Mums Ir Savas "Pozitīvās Atsauksmes ", Lai Atbalstītu Mūs.Paldies!

2. Lūdzu, Sazinieties Ar Mums Pirms Aizbraukšanas "Neitrāls" Vai "Netive" Atsauksmēm, Mums Ir Grūti Strādāt Persona, Kas, Mēs Ceram, Ka Jums Patīk Mūsu Lielisko Servisu, Mums Nav Viegli Savākt Visu Merchanses Ar Šādu Cenu.Tādēļ Mēs Centīsimies Mūsu Labāko, Lai Atrisinātu Jūsu Jautājumu.

Mēs Esam Apprecaited Jūsu Izpratni, Lai Nav Atstāt "Neitrāls" Vai "Netive" Atsauksmes.Lūdzu, Uzticieties Mums, Mēs Palīdzēsim Jums.

Tagi: bērnu teļš, kaste pārsteigums, jogas bikses sieviešu izmēri, puse princese, jogas bikses sievietēm pack, jogas bikses sievietēm komplekts, jogas bikses sievietēm zaļa, leagu leģenda, mickey tutu, laupījums jogas bikses sievietēm.

Datu lapa

Audums Poliestera
NĒ. F1859
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Dzimums SIEVIETES
Iezīme Elpojošs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sporta Bikses Sievietēm plāna Sadaļu, Kāju Zaudēt Jogas Bikses Darbojas Mācību Ātri žāvēšanas Elpojošs Sporta Fitnesa Bikses

Sporta Bikses Sievietēm plāna Sadaļu, Kāju Zaudēt Jogas Bikses Darbojas Mācību Ātri žāvēšanas Elpojošs Sporta Fitnesa Bikses

Saistītie Produkti: