Jauns Izpārdošana
BTE Caurule Regulējams Dzirdes Uzlādējams Dzirdes Palīglīdzekļus Veciem cilvēkiem Noklausīšanās Ierīci Dzirdes Zudums, Dzirdes Pastiprinātājs Skatīt lielāku

BTE Caurule Regulējams Dzirdes Uzlādējams Dzirdes Palīglīdzekļus Veciem cilvēkiem Noklausīšanās Ierīci Dzirdes Zudums, Dzirdes Pastiprinātājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.59

-24%

€34.12

Kopīgot

Vairāk informācijas

Padomi pircējiem: iemesls gaudošana/troksnis: iekšējo pastiprinātāju un mikrofonu, ir tuvu viens otram, par dzirdes aparāts, un skaņas, kas nepārtraukti tiek saņemti un paplašināta, tāpēc tā ir noteikta iespēja ražot gaudošana pēc power-on.Šobrīd, mazo dzirdes aparāti un augstas jaudas dzirdes aparātiem tirgū, diez vai var izvairīties no gaudošana, un tikai pilna digitālo dzirdes aparāti, var izvairīties no gaudošana.

Veidi, kā izvairīties no gaudošana/troksnis:

1. Kad jauda ir augsts (papildināts skaņa ir liels), gaudošana ir vairāk ticama.Tāpēc, pakāpeniski palielinot apjomu no zemu var efektīvi novērstu gaudošana.

2. Kad auss kanāls ir pilnībā noslēgta, nav spalgas skaņas.Tādēļ, lūdzu, izmantojiet dzirdes aparāti pēc tīrīšanas jūsu auss kanālu, un pārbaudiet, vai ausu aizbāžņi no lielā uz mazo, lai atrastu vispiemērotākās austiņas.

3. Pēc dzirdes iekļūst auss kanālā, tas ir ieteicams, lai push dzirdes aparāts ar pirkstiem un turiet to nospiestu 1-2 sekundes, un pēc tam atlaidiet to, lai pilnībā pagarināt austiņu.

Papildus: Ja jūs nezināt, kā to izmantot, vai pastāv problēma ar jūsu dzirdes, lūdzu, nav skriešanās, lai atstāt negatīvu pārskatīšanu un, sazinieties ar mums.Paldies.

Iezīme

1. Maksimālā Pastiprinājums(dB): 45dB,Piemērots vieglas līdz vidēji dzirdes zudums (Atsauce dzirdes zudums karti)

2. Jaunināt ciparu mikroshēmas: Vairāk profesionālu skaņas apstrādes procesors, 4 režīmi troksni, vēl skaidrāk un reālu skaņu.

3. Katetra var samazināt un regulēt atbilstoši faktiskajai situācijai individuāli.

4. Augstas kvalitātes: Augstumu un maināmu silikona šļūtene, binaural universal.Piemērots dažāda vecuma lietotājiem.

5. Uzlādējams: 4-6 stundas Uzlādes, strādā līdz 80 stundas.Ietaupa jūsu problēmas uz pirkšanas pogas, akumulatori bieži.

6. Ja auss dome nav pilnībā aizpildiet auss kanāla vai gaisa noplūde pie auss dome, kas būs izraisa nepatīkamas svilpe.Mēs dodam 3 dažādu izmēru ausu aizbāžņus, lai samazinātu gaudošana un troksnis.

7. Dāvanu komplektā: Mēs sniegs dzirdes lodziņu, lai veiktu.Katrs, kas satur lādētāju, earbuds un tīrīšanas birste, u.c.Būs lieliskas dāvanas jūsu draugiem vai ģimenes locekļiem.

Produkta parametri

Maksimālā OSPL 90 ( dB SPL): 130dB

HAF OSPL 90 ( dB SPL): 120dB

Maksimālā Pastiprinājums(dB) : 45dB

HAF/MIGLAS Pastiprinājums (dB) : 38dB

Frekvenču diapazons(Hz) : 300-5000Hz

Kropļojumu: 500Hz : 3%

800Hz : 2%

1600Hz: 1%

Specifikācija

Produkta Nosaukums: BTE Dzirdes

Krāsa: Zila/Bēša

Maksas vadītājs: US Plug/ES Plug

Svars: Kopā 115g

Paketē iekļauts

1 × Dzirdes

1 x Uzglabāšanas kaste

4 × Savējos(dažādu izmēru)

1 x Uzlādes kabelis

1 x Uzlādes vadītājs

1 X Tīrīšanas Suka

1 x Instrukcijas (Lūdzu, pārliecinieties, vai ir izlasīt rokasgrāmatu, pirms lietošanas) .

Instrukcijas

1. Tīra auss kanālā pirms lietošanas.

2. Maksas dzirdes,savukārt apakšā ir N.

3. Ja to izmanto pirmo reizi, lūdzu, pagrieziet skaļuma līdz minimumam un pēc tam lēnām palielināt to.

4. Izmēģiniet un izvēlieties piemērotu auss dome.Instalējiet auss dome un pārliecinieties, vai tas der snugly.

5. Ievietojiet dzirdes uz auss kanālā,pielāgotu savu nostāju, auss kanālā līdz mīksts eartip ir pilnībā realizēts un aizpildīt auss kanālā.

Paziņojums

1. Ja earbuds nevar aizpildīt auss kanālā, tas var radīt rezonansi vai whistler,Tāpēc atkārtojiet 5. darbību, lai samazinātu gaudošana un troksnis.

2. Izslēdziet dzirdes palīdzību, ja jums nav to izmantot.

3 .Lūdzu, izmantojiet oriģinālo uzlādes galvu un uzlādes kabelis uzlādei.Pretējā gadījumā prece var tikt bojāts. 4. Ja jums ir nepieciešams izmantot rezerves lādētājs, lūdzu, izmantojiet lādētāju piemērots produkts.Ja nepiemērotu lādētāju var izmantot, lai uzlādētu produktu, tas būs sabojāt izstrādājumu.

Lādētājs INPUT: AC100-240V, 50-60Hz / 0.15 Lādētāja IZEJAS jauda: 5V, 1000mA

Tagi: v caurules pastiprinātājs, maza caurule preamp, dzirdēt atbalsta nedzirdīgiem, spēcīgs dzirdes pastiprinātājs, pastiprinātāja caurule el 34, portatīvo dzirdes ierīces, ecc82 caurule, dzirdes palīglīdzekļu bluetooth, mikro uzlādējams dzirdes, auss dzirdes aparāti.

Datu lapa

Produkta Tips Dzirdes Aparāti
Produkta Nosaukums 3 skaņas pastiprinātājs
Preces nosaukums 9 digitālo dzirdes aparāti
Preces nosaukums 8 Auss Dzirdes Pastiprinātājs
Zīmola Nosaukums Scienlodic
Preces Nosaukums 2 BTE dzirdes
preces nosaukums 4 uzlādējams dzirdes aparāti
Izcelsme Ķīna
Preces nosaukums 6 mini dzirdes aparāti
Preces nosaukums 7 dzirdes aparāts
preces nosaukums 5 dzirdes aparāti digitālās
Preces Nosaukums 1 audifonos

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

BTE Caurule Regulējams Dzirdes Uzlādējams Dzirdes Palīglīdzekļus Veciem cilvēkiem Noklausīšanās Ierīci Dzirdes Zudums, Dzirdes Pastiprinātājs

BTE Caurule Regulējams Dzirdes Uzlādējams Dzirdes Palīglīdzekļus Veciem cilvēkiem Noklausīšanās Ierīci Dzirdes Zudums, Dzirdes Pastiprinātājs

Saistītie Produkti: