Jauns Izpārdošana
Sākotnējā Xiaomi Spēļu Pele 7200DPI RGB Apgaismojums Spēle Optisko Uzlādējams 32-bitu KONSOLES USB 2.4 GHz Datora Bezvadu Peles Skatīt lielāku

Sākotnējā Xiaomi Spēļu Pele 7200DPI RGB Apgaismojums Spēle Optisko Uzlādējams 32-bitu KONSOLES USB 2.4 GHz Datora Bezvadu Peles

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.08

-20%

€26.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkts Modelis: XMYXSB01MW Izšķirtspēja: 50-7200dpi Maksimālais ātrums: 150ips Darbības: 1. Ar vadu/bezvadu komutācijas, arbitary 2. 7200DPI Spēļu optisko sensoru, ātru un precīzu darbību, 3. Visas kārtas ieroci, kas paredzētas 4 spēles. Adjustible DPI Plus/Mīnus pogu, 5-ātrā spēle Xiaomi Gaming Peli ar Vadu / Bezvadu Dual Režīmu Pārslēgšanas / 7200DP Optisko Sensoru / 6 Programmējamas Pogas / PGB Krāsains Apgaismojums

Ar vadu / bezvadu komutācijas, ko jūs vēlaties Xiaomi spēļu pele ir divi savienojuma veidi: vadu / 2.4 G bezvadu.Vadu savienojuma metode tiek izmantota izklaidei, kas ir vairāk stabilitātes un super ātrs pārraides ātrumu.Pārejot uz bezvadu režīmā Xiaomi spēļu pele var kļūt arī par jūsu efektīvs palīgs, izklaides un biroju.Jūs varat pārslēgties starp diviem režīmiem viegli.

Visas kārtas ierocis spēles Xiaomi gaming peles ir aprīkotas ar profesionālo spēļu optisko sensoru, spēcīgs augstas veiktspējas motoru un iebūvēta atmiņas mikroshēmu.Ar programmējamās pogas, regulējama DPI, RGB krāsains gaismas un daudzas citas funkcijas.Mikro-motion dizaina un vairāk saprātīgu ergonomisks dizains, var izpildīt pilnībā spēlētāja veikšanu spēļu peli, jūtas un darbības.

7200DPI Spēļu Optiskais Sensors Ātra un precīza darbība Xiaomi spēļu pele ir aprīkota ar 5-pakāpju regulējams 7200DPI spēļu optisko sensoru, kas var nodrošināt datu ir kāpurķēžu indifferently, pieņemšanas precizitāti, uzskaiti ātrumu un darbību konsekvenci izmantot pat labāk.Ļaujiet katru darbību, spēlētājs tiek precīzi pārvērsts spēli pasākumi bez trūkst jebkādas galvenajiem cīnītājiem.

Regulējams DPI plus / mīnus pogām, 5 ātrumu spēles, Divas upshift un pārslēgšanos pogas ļauj ātri korekcija DPI ātrums, ar kopumā 5 pārnesumiem, lai izvēlēties no.Trīs kreisajā pusē, peles DPI indikators var parādīt pašreizējo DPI rīku reālajā laikā.

Lielisku sniegumu un daudz izcili gaismas īpašas gaismas iestatījums funkcija Xiaomi spēļu pele ļauj lietotājiem neatkarīgi nosaka RGB, krāsains gaismas lukturu un taillight zonās, un var arī parādīt dažādas apgaismojuma efektus.

32-bitu ARM procesors, 4 ātrumu regulēšana ziņošanas līmeni Xiaomi spēļu pele ir aprīkota ar 32-bitu ARM procesors, kas padara ierīci reaģēt ātrāk un ļauj darboties brīvāk.Programmatūra var arī noteikt zvejas rīku, ziņošanas līmenis par 125, 250, 500 un 1000, kas var pilnībā apmierinātu individuālās vajadzības dažādi spēlētāji.

6 taustiņi var tikt pielāgota, lai viegli ar tām darboties Ar sešām pogām, uz Xiaomi spēļu pele var uzstādīt patstāvīgi, izmantojot programmatūru atbilstoši spēlētāju vajadzībām.Jūs varat arī iestatīt taustiņu kombināciju, lai padarītu peli, vairāk Parocīgs.

Ātri, kuras mērķis pogas, lai palīdzētu jums stabilizētu un precīzu Xiaomi spēļu pele ir konstruēta ar ātru, kuru mērķis ir atslēga.Kad spēlētājs nospiež un tur Ātri galvenais Mērķis spēle, DPI tiks pielāgotas, lai iepriekš iestatīta maza vērtība.Varam palīdzēt spēlētājiem, lai iegūtu precīzu mērķis šaušana.

Vairāk nelīdzens Teflona pēdu Xiaomi spēļu pele izmanto kāju paliktni, kas izgatavotas no Teflona materiāla, kas ir izturīgāks un var ievērojami palielināt dzīves peli.

Ergonomisks dizains padara to justies ērtāk Xiaomi Spēļu Pele izmanto ergonomisks dizains, lai padarītu peli fit loka palmu labāk un dot labāku lietotāju pieredzi.Ar divām gumijas sānu malas, Var palīdzēt dalībniekiem labāk spēļu pieredzi.

Vienkāršāk interfeiss, jaudīgāku programmatūru, programmatūras, kas speciāli izstrādāta, lai Xiaomi spēļu pele ir saderīga ar Windows un macOS sistēmas, kuras ir ērti lietotājiem, lai uzstādītu peles funkciju.Programmatūras darbībai interfeiss ir ļoti vienkāršs un var dot daudz ērtāku lietotāja pieredzi.

Tagi: infinix 7. piezīme, peles, mause sem fio, mi xiomi, spēle peles paliktņa, 3 xaomi, lqs spēļu pele, led lentes rgb, xiaomi mi, peles bezvadu.

Datu lapa

Interfeisa Tips USB
Taustiņu skaits 6
Modeļa Numurs Xiaomi Spēļu Pele
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Barošanas Veids Uzlādējams
DPI 50 - 7200dpi
Sertifikācija NAV
Iepakojums
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Rokas Orientācija Ar Abām Rokām
Veids 2.4 Ghz Wireless
Skaits Ruļļi 1
Darbības Režīms Robežstieples elektronisko
Bruto svars 139g

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā Xiaomi Spēļu Pele 7200DPI RGB Apgaismojums Spēle Optisko Uzlādējams 32-bitu KONSOLES USB 2.4 GHz Datora Bezvadu Peles

Sākotnējā Xiaomi Spēļu Pele 7200DPI RGB Apgaismojums Spēle Optisko Uzlādējams 32-bitu KONSOLES USB 2.4 GHz Datora Bezvadu Peles

Saistītie Produkti: