Jauns Izpārdošana
Vienā Rokā 3-in-1 Spēļu Klaviatūra Komplekts Telefoni Spēļu Tastatūru Un Peli, Vienu Roku Spēļu Tastatūras Un Peles Combo Skatīt lielāku

Vienā Rokā 3-in-1 Spēļu Klaviatūra Komplekts Telefoni Spēļu Tastatūru Un Peli, Vienu Roku Spēļu Tastatūras Un Peles Combo

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.18

-18%

€16.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Pielāgota Kopa: spēle tastatūras un peles komplekts tiek izmantots, lai pārslēgtu tastatūras un peles.Pēc plašām pārbaudēm laboratorijā, šis komplekts ir ļoti piemērota FPS spēles, piemēram, Naži un tā tālāk.

2. Adapteris Savienojamība: spēļu klaviatūra komplekts ietver tastatūru un peli, savienotāji un adapteri atbalsta klaviatūras un peles citas galvenajiem zīmoliem.Darbības soļus un kartēšanas metode ir tāda pati kā tastatūras un peles uzstādījumi.

3. Tastatūra un Pele: klaviatūras pieņem vienu roku tastatūru, kas ir ergonomisks.Un tā funkcijas stabilas saites, kas var samazināt nekavējoties, un tā ir tuvu tam, lai DATORU lietošanas ieradumi.Tikai peles kartes, kuru mērķis, šaušanas un kustīgu kameru funkcijas FPS spēles, lai nav funkciju uz galvenā ekrāna.Jums ir nepieciešams, lai ievadītu spēli, lai to izmantotu tieši.

4. Plug and Play: Vienkārši pievienojiet komplekts USB portu slēdzi, lai kontrolētu visas konsolēm.Un spēļu tastatūra nav papildu taustiņi, kas ir viegls un pārnēsājamo.Nav jāuztraucas par savu spēli telpa ir ierobežota, lai varētu labāk izmantot savas prasmes.

5. Darba Attālums: spēļu klaviatūra komplekts piedāvā stabilu, tūlītēju bezvadu tastatūras savienojumu, un maksimālais kontroles diapazonā, kas ir par 32.8 kājām.Tālruņa savienošana ar slēdzi, izmantojot Bluetooth var palīdzēt jums pielāgot konfigurācijas, bet mēs iesakām izmantot noklusētos konfigurācijas.

Adapteris specifikācija:

Numuri: SH-VA-019

Piemērojamā sistēma: Android / IOS

Savienojuma metode: Bluetooth 4.0 pieslēgums

Jauda: 4.8-5.2 V

Tastatūras specifikācijas:

Modelis: G92

Piemērojamie modeļi: universal

Savienojums ar datoru: vadu

Ūdensnecaurlaidīgs funkcija: atbalsts ūdensizturīgs

Materiāls: ABS

Iepakojuma Saraksts:

Ar vienu roku Tastatūra*1

Pele*1

Bluetooth Magic Box*1

Peles Paliktņa*1

Maksājumu metodes:

Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar www.winwithwow.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai www.winwithwow.lv.

Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums: Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt

nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.

Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Tagi: godox bezvadu komplekts, 35 taustiņš tastatūra, zelta tastatūras peles combo bezvadu, lqs spēļu pele, lietas, spēļu komplekts, spēle tastatūras tālruni, combo spēlētājs, un klaviatūras peles, aula spēļu combo, tastatūru un peli, lai android tālrunis.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums tmddotda
Produkti Statusu Sastāvs
Optiskā Izšķirtspēja Citi
Ar Multimediju Funkciju Taustiņi
Veids Ergonomiskie
Modeļa Numurs G92
Peles Pieslēgums Bezvadu
Iepakojums
Klaviatūras Pieslēgums Bezvadu
Interfeiss USB
Atbalsta Cilvēku Projektēšana
Gadījumā objekts Desktop

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vienā Rokā 3-in-1 Spēļu Klaviatūra Komplekts Telefoni Spēļu Tastatūru Un Peli, Vienu Roku Spēļu Tastatūras Un Peles Combo

Vienā Rokā 3-in-1 Spēļu Klaviatūra Komplekts Telefoni Spēļu Tastatūru Un Peli, Vienu Roku Spēļu Tastatūras Un Peles Combo

Saistītie Produkti: