Jauns Izpārdošana
Mop Āķis Vannas istaba Suku Turētājs ABS Plastmasas Burvju Rīku, Mop Turētājs Virtuves Mop Plaukts Daudzfunkcionāls Mop Turētājs Ar Āķi Skatīt lielāku

Mop Āķis Vannas istaba Suku Turētājs ABS Plastmasas Burvju Rīku, Mop Turētājs Virtuves Mop Plaukts Daudzfunkcionāls Mop Turētājs Ar Āķi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.50

-40%

€12.50

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta apraksts

F eatures: Priekšrocības: Praktiski izmantot: Veikt preces mēs izmantojam ikdienā kārtībā, un apkārtējā vide ir vairāk sakopta un skaista!Ērtības: Vienkārši pakārt uz objektiem vai instrumentus, jūs turiet savu roku un uzņemt tos viegli!Drošība: Augstas neslīdoša frikcijas kluču, gravitācijas ietekmē, tas uzkaras stingri uz to un nekad krīt!Derīguma termiņš: materiāls ir izgatavots no PP materiāla, kas ir spēcīga temperatūras izturība un nav bail no vēja un saules!Xinying: Propagandē jēdziens "mīlošs mājās", modes un kodolīgi!

Specifikācijas:

Melnā 3 pakulas 4 āķi

Melns 4 pakulas 5 āķi

Melns 5 vilkt 6 āķi

Pelēkā 3 pakulas 4 āķi

Pelēkā 4 pakulas 5 āķi Pelēkā 5 vilkt 6 āķi

1.Mēs nosūtītās robežās 2-5 dienas (darba dienas, ne brīvdienu sezonu) pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar platformu.

2.Mēs tikai kuģis Apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3.Piegādes Veids, kā mēs izvēlēties www.winwithwow.lv Standard shipping / Ķīna Post / EUB / Singapūra Post / Īpaša Līnija-YW.

Laiks ir aptuveni šādi:

4.Ja jums nav saņemt, lai 60 dienu darba dienu laikā,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms atstāj negatīvu Atgriezenisko saiti,mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo jautājumu.

1. Mēs garantējam, ka visas preces ir pilnīgi jaunas.

2. Ja objekts tiek bojāts transportēšanas laikā vai nevar izmantot,kā parasti, lūdzu, sazinieties ar mums reālā fotogrāfijas objektus un mēs jums atmaksāsim naudu.

3. Ja jūsu jautājums ir apstiprināts, mēs varam nosūtīt jums bez rezerves daļas,bet jebkuru fizisku kaitējumu vai bojājumu rezultātā pircējam ļaunprātīgu izmantošanu, Pircējiem ir nepieciešams maksāt daļu naudas.

4. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

5. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

1. Ja jums ir kādas problēmas par pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Ja jums ir liels iepirkšanās pieredzi, mūsu veikalā, lūdzu, atstājiet mums 3 5-zvaigžņu reitingu, un dalīties ar draugiem.

Tagi: āķis uzlīme, mājsaimniecības piederumi piegāde, klipu mop, bērnu mop, galvas mop, turētājs mop, pakaramais mop, pakaramais āķis, magic sūcējs, krāsains mājsaimniecības piederumi.

Datu lapa

Modeļa Numurs mop turētājs
Materiāls ABS
Iezīme 2 Var piestiprināt pie sienas, sukas stāvēt
Nē. Āķi 6
Funkcija 3 Plastmasas burvju rīku, mop turētājs
4. funkciju Uzglabāšana vannas istaba virtuves plaukts
Līdzeklis 1 Daudzfunkcionāls suku turētājs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mop Āķis Vannas istaba Suku Turētājs ABS Plastmasas Burvju Rīku, Mop Turētājs Virtuves Mop Plaukts Daudzfunkcionāls Mop Turētājs Ar Āķi

Mop Āķis Vannas istaba Suku Turētājs ABS Plastmasas Burvju Rīku, Mop Turētājs Virtuves Mop Plaukts Daudzfunkcionāls Mop Turētājs Ar Āķi

Saistītie Produkti: