Jauns Izpārdošana
1gb Blythe Apģērbu Modes Džinsa Apģērbu un Džinsa Jaka Blythe Azone 1/6 Leļļu Piederumi Skatīt lielāku

1gb Blythe Apģērbu Modes Džinsa Apģērbu un Džinsa Jaka Blythe Azone 1/6 Leļļu Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.98

-50%

€11.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkti dati: Jauno Blyth Leļļu Apģērbs garš T-krekls+Mežģīņu Svārki Barbies Kleita Lelle, Piederumi Apģērbi (Blyth,ob24,Pullip,Baribes,1/6 Lelles) Izsmalcinātu meistarība; Modes dizains; Modernā stilā, Viegli valkāt, Lai blyth, barbie liela aksesuāru un dāvanu jūsu lelles; Tas izskatās diezgan, un jauki savu mīļoto lelles Materiāls: Jean

Izmēri:

Plecu platums: 8.5 cm

Piedurknes garums: 8.5 cm

Kopējais garums: 11cm Piezīme: lūdzu, Lūdzu, ļauj 1-4mm atšķirības lielumu manuāla mērīšana.Lūdzu, lūdzu, saprotu, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes par gaismas un ekrāna starpība.

Piegāde: 1. Pasūtījumiem tiks nosūtīts ietvaros 2-7 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums tika pārbaudīts. 2. Klientiem, ir atbildīgs par pareizu saņēmēja informāciju.Pretējā gadījumā klientiem ir nepieciešams, lai atļauties zaudējumus. 3. Klientiem uzņemties atbildību par mērķa valstīm, muitas nodokli. 4. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.Atgriešanās un Kompensāciju: 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs issure jūs atgriezties vai nomaiņa. 2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3. Mēs jums atmaksāsim saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad pircējs un pārdevējs atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Atsauksmes: 1. Paldies par pirkumu, mēs novērtējam jūsu uzticību 2. Labas atsauksmes ir ļoti ieteicams, jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu veikalu 3. Pirms atstāj negatīvu vai neitrālu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu problēmu, mēs jums apmierinošu risinājumu.

Tagi: 110cm leļļu apģērbs, džinsa auduma pārdošana, blythe plecu krekls, blyth, bjd lelles pārdošanu, blyth kleita, priekšsēdētāja lelles, middie blythe drēbes produkti, blyth audums, 18 leļļu apģērbi un aksesuāri.

Datu lapa

Dzimums Meitenes
Veids Atvasināto Produktu
Vienuma Tips Lelle Un Piederumi
Zīmola Nosaukums DLBell
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Audums

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1gb Blythe Apģērbu Modes Džinsa Apģērbu un Džinsa Jaka Blythe Azone 1/6 Leļļu Piederumi

1gb Blythe Apģērbu Modes Džinsa Apģērbu un Džinsa Jaka Blythe Azone 1/6 Leļļu Piederumi

Saistītie Produkti: