Jauns Izpārdošana
Partol Smart Key PKE Automašīnu Signalizācijas Pasīvā Keyless Ieceļošanas Auto Sistēma ar Dzinēja Start Stop Pogu Remote Starter Šoka Sensors X5 Skatīt lielāku

Partol Smart Key PKE Automašīnu Signalizācijas Pasīvā Keyless Ieceļošanas Auto Sistēma ar Dzinēja Start Stop Pogu Remote Starter Šoka Sensors X5

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€46.81

-27%

€65.01

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Vienu pogu, sāk, vienu pogu, izslēdzas.

2. Iedarbināt motoru attālināti, izslēdziet dzinēju attālināti, skaitīt uz 10 minūtēm, un automātiski bloķētu durvis ar tālvadības pulti.

3. Keyless ieceļošanas, PKE funkciju.Tālvadības pults 3D šifrēšanu tehnoloģiju, simtiem miljonu ritošā paroles, drošu un uzticamu. 3D uztverošā antena, 360 grādu nav miris leņķi, nav lēkt atslēga, signāla stabilitāti.

4. Eļļas sūkņa noteikšanas funkcija, kāju bremzes noteikšanas funkcija motora aizsardzības funkcija.

5. Pretaizdzīšanas funkcija:

a.Pēc tam, kad sensors ir ieslēgta funkcija, tālvadības pults nav uztveres diapazonā, un transportlīdzeklis nevar normāli startēt.Pēc 2 minūtēm flameout, durvis automātiski ievadiet aktivizācijas (bez bloķēšanas durvis), pat ja durvis nav aizvērtas.

b.Braucot, tālvadības pults atstāj transportlīdzekli.Ja stāvvietas ir izslēgta un durvis ir atvērtas, sistēma nekavējoties ievada anti-theft valsts, un transportlīdzeklis nevar būt, ko parasti lieto vēlreiz, ja vien tālvadības pults parādās uztveres diapazonā.

c.

Pēc tam, kad transportlīdzeklis iebrauc anti-theft valsts, tas būs nelegāli soli uz bremzes, un auto būs jāveic 25 sekunžu ragu skaņas signālu.

d.

Anti-theft valsts, ja signalizācija nostrādā, kad atbloķēšanas ir izlaists, ragu būs signāls 3 reizes (silent valsts skaļrunis nav skaņas), pamudinot transportlīdzekli iedarbina trauksmes signālu.

e.

Izslēgt uguni un atbloķētu valsts.Nospiediet tālvadības pults, lai ievadītu klusuma režīms.Ja signalizācija nostrādā, runātājs ne skaņas.Lai izietu klusuma režīmā, vispirms nospiediet atbloķēšanas pogu vienu reizi, pēc tam nospiediet .

6. Centrālās kontroles durvju bloķēšanas automatizācija (braukšanas bloķēt, atbloķēt pēc liesmu),

7. Kravas automašīnu presei(-)

Specifikācijas:

Apkārtējās vides temperatūra: -40c - +80c atmosfēras spiediens 86-106KPa

Relatīvais mitrums: 10%-95%

Darba spriegums: DC12V +/- 3 V

Augsta frekvence: 433.92 MHZ, zema frekvence: 125KHZ

Produkta Informācija:

Produkta iespējas:

Ar vienu pogu sākums/shutdown, tālvadības remote start, PKE keyless ieceļošanas auto-sensing atslēgt un aizslēgt, eļļas sūkņa atklāšanu, identitātes atzīšanu, pretzagļu signalizācija, vadītāja piekaramo atslēgu, centrālā atslēga automātikas, tālvadības pults stumbrs (oriģināls auto ir nepieciešams, lai ir trunk, motors), double door mirgo gaismas,vibrāciju signāla funkcija, ievadiet apsardzes pakalpojumi, apsardzes signalizācijas signāla gaisma zibspuldze atgādinājums, utt.

Produkts Modelis: SQ888

Attiecas uz: 12V mikroautobusiem, pikaps kravas automašīnas, SUV un citiem universālo produktu

Darbības spriegums: 12V±3 V

Quiescent strāva: < 10mA

Paketē Iekļauts:

Vienības*1

Tālvadības pults*2

Vibrāciju sensors*1

Sākt josta*1

Funkcija josta*1

LED indikators*1

Indukcijas antena*2

Pogas sākt,*1

Lietošanas rokasgrāmata*1

Tagi: čehijas noliktavā, auto auto signalizācija, , pogu start, start stop, signalizācijas auto, cepuri smart auto, lēkt starter, Signalizācija, signalizācijas sistēmas auto, remot sākt.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme auto centrālā atslēga
Darba Spriegums DC12V
Zīmola Nosaukums Tirol
Sertifikācija NAV
Produkta modeli SQ888
Piemērojams 12V mikroautobusiem pikaps kravas automašīnas SUV un citiem universālo produktu
Veida Tālvadības Pults Bez LCD Tālvadības pults
Veids Pretaizdzīšanas Ierīce One-Way
Tālvadības
Tipa Palīgierīces, Īpašu Daļu No Pretaizdzīšanas Ierīce
Materiāls ABS aparatūras

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Partol Smart Key PKE Automašīnu Signalizācijas Pasīvā Keyless Ieceļošanas Auto Sistēma ar Dzinēja Start Stop Pogu Remote Starter Šoka Sensors X5

Partol Smart Key PKE Automašīnu Signalizācijas Pasīvā Keyless Ieceļošanas Auto Sistēma ar Dzinēja Start Stop Pogu Remote Starter Šoka Sensors X5

Saistītie Produkti: