Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Savvaļas Vintage Vīriešu Ādas Punk Aproces Regulējams Izmērs Viking Rotaslietas Lāča Ķepu Ziemeļvalstu Rūnas Aproce Vīriešiem Bangleas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.10

-20%

€3.88

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti manā veikalā.Lai vairāk nekā 3 gab, 5% atlaide Stils: Modes Rotaslietas Aproces Materiāls: Ādas Rokassprādzes, Kad pasūtījumu ir Bezmaksas Piegāde China Post Air Mail (39-60days), Kad pasūtījums ir ≥ $ 180. Bezmaksas piegāde ar DHL / EMS / Fedex (3-7days) Procesā: 3x Smalks Pulēta Spoguļa Apdare, kas Nav Izbalināt Viegli Aproces Garums: Bezmaksas Fit Rokassprādzes Svars: 29g .Iepakojums:

Bieži jautājumi:

Q: Cik ilgi tā veiks, lai saņemt savu pasūtījumu?

A: lai var nosūtītas 1-3 dienu laikā.Piegādes laiks vajadzībām par 12-35 darba dienas ar China Post Air Mail un aroud 3-5 darba dienu laikā ar DHL / Fedex / UPS / EMS

Q: kāpēc jūsu produktiem, lai lēti un garantēta kvalitāte?

A: Tāpēc, ka mums ir savas rūpnīcas, kvalitātes kontrole ir ļoti stingra, tiešā pārdošana, produkti un vairumtirdzniecība internetā, tāpēc mūsu kvalitātes un cenas ir ļoti labas.

Q: es gribu, lai dažādu stilu, vairumtirdzniecības, jūs varat mix?

A: Jā, protams.Jūs varat izmantot pirkumu grozu, un izvēlieties dizainu, kas jūs interesē, un pasūtījumu kopā.

Paldies par jūsu laiku!

Ienākumi:

Mēs garantējam jūsu iepirkšanās pieredzi, bez riska šeit.Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju, ja prece ir jebkura kvalitātes problēmas.

Komentāri:

1.Saņemot mūsu produktus, ja jūs esat apmierināti, lūdzu, dod mums labu novērtējumu (5 zvaigznes), tas ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs pastāvīgi uzlabot pakalpojumu katram klientam!

2.Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, bez sazināties ar mums, lūdzu, neatstājiet mūs negatīvu atsauksmi, lūdzu, pastāstiet mums, kāds ir iemesls, mēs izmantosim labākais serviss, lai dotu jums apmierinošu atbildi!

Tagi: sudraba lācis, lācis ķēdes, e smēķētājs, kastē komplekts vape, lācis sānslīdi kaklasaite, e-šķidruma vape, lācis rotaslietas, nagu kvarca, lāču kaklarota, kulons, aproce vīrietis.

Datu lapa

Aproces Veids Šarmu Aproces
Produkta / Vārds, Uzvārds ādas aproce
Saderība Visi Saderīgie
Metālu Tips Vara Sakausējuma
Materiāls Ādas
Zīmola Nosaukums JANEYACY
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Formas Modelis enkura aproce
Pūļa Vīriešu Rokassprādze Sieviešu Aproce
Vienuma Tips Rokassprādzes
Stils Vintage aproce
Modeļa Numurs QTZ-252
Forma/modelis Krusta Aproce
Sods vai Modes Modes
Formas\raksts Dzīvnieku
Skavu Veids Viegli āķis
Dzimums VĪRIEŠI
Iestatīšanas Veids NAV
Funkcijas NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Savvaļas Vintage Vīriešu Ādas Punk Aproces Regulējams Izmērs Viking Rotaslietas Lāča Ķepu Ziemeļvalstu Rūnas Aproce Vīriešiem Bangleas

Saistītie Produkti: