Jauns Izpārdošana
Sieviešu Džinsa Šorti ar Augstu Vidukļa Dāmas Gadījuma Zaudēt Melnā, Zilā Vasaras Modes Sieviešu Plus Lieluma Plaša Kāju Džinsi#Y Skatīt lielāku

Sieviešu Džinsa Šorti ar Augstu Vidukļa Dāmas Gadījuma Zaudēt Melnā, Zilā Vasaras Modes Sieviešu Plus Lieluma Plaša Kāju Džinsi#Y

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.40

-18%

€19.01

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piecdesmit viens tūkstotis septiņi simti septiņdesmit divi

Kā Izvēlēties Džinsus

1.Pasākums ķermeņa pirmais.Ietver:1 -Viduklis , 2-Priekšā Pieaug , 3-Hip , 4-Augšstilba , 5-Kāju Atvēršana , 6-Inseam , 7,-Garums.

2.Izvēlēties pareizo izmēru saskaņā ar zemāk izmēri

Piezīme: Ja jūs neesat pārliecināts par izmēru, Jūs varat atstāt savu mērījumu informāciju, mēs varam jums palīdzēt izvēlēties pareizo izmēru.paldies!!!

Bikses Izmērs ( cm)

XL

2XL

3XL

4XL

5XL

1 - Viduklis

80

85

90

95

100

3-Hip

102

107

112

117

122

7,-Garums

35

35.5

36

36.5

37

8 - svars ( kg )

55-65

65-75

75-85

85-95

95-105

Piezīme :

1.Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.Vienības lielums ir (cm).

2.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Apraksts:

Sieviešu Džinsa Šorti ar Augstu Vidukļa Dāmas Gadījuma Zaudēt Melnā, Zilā Vasaras Karstā Bikses Sieviešu Modes Plus Lieluma Plaša Kāju Džinsi# G368#YD

Izmērs:

XL/2XL/3XL/4XL/5XL

Krāsa:

Attēla krāsa

Stils:

Gadījuma / Elegants

Sezona:

vasaras

Modelis: Dzidri krāsu

Materiāls:

Kokvilna/Poliesteris

Atbalsta:

Vairumtirdzniecības /Mazumtirdzniecības

1. Preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 10 līdz 30 darba dienām.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 30 darba dienām.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. Vienumi tiks nosūtīti 1 vai 2 darba dienas pēc tam, kad maksājums saņemts (neskaitot brīvdienas un svētku dienas).Tranzīta laiki var ilgi, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 30-45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.

www.winwithwow.lv Darījuma ir priekšroka.Alipay T/T, west union, moneybookers pieejama .Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas.

1. Mēs pa kreisi pozitīvas atsauksmes par jums pēc tam, kad saņemta samaksa.Jūsu atsauksmes mums ir ļoti svarīgas, pozitīvas atsauksmes un 5. Rezultāts, DSR ir ļoti appreciated.

2. Lūdzu, dodiet mums zināt, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai 1 punkts, 2. punkta zemu DSR vai atvērt jebkuru strīdu, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu savas vajadzības.

Tagi: īsās vasaras sieviete, džinsa īss sievietēm, kokvilnas īso sievietēm, džinsa īss sieviete, džinsa īss, ikdienas īsās sieviešu, chort, Īss, īss sievietēm, modes īss.

Datu lapa

Fit Tips Brīvs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums LEPANTS
Vecums Vecums 35-45 Gadi
Materiāla Sastāvs 70%kokvilnas 20Terylene 10%spandex
Modelis Tips Cietie
Materiāls Terylene
Stils Ikdienas
Elsas Stils Regulāri
Apdare Kabatas
Slēgšanas Tips Rāvējslēdzēju Lidot
Viduklis Veids augsts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sieviešu Džinsa Šorti ar Augstu Vidukļa Dāmas Gadījuma Zaudēt Melnā, Zilā Vasaras Modes Sieviešu Plus Lieluma Plaša Kāju Džinsi#Y

Sieviešu Džinsa Šorti ar Augstu Vidukļa Dāmas Gadījuma Zaudēt Melnā, Zilā Vasaras Modes Sieviešu Plus Lieluma Plaša Kāju Džinsi#Y

Saistītie Produkti: