Jauns Izpārdošana
Magic zivju barība Killifish pārtikas barības telpu dekoratīvo zivju mazuļi atvēršanas īpašs 100g spirulīnas pulveris Skatīt lielāku

Magic zivju barība Killifish pārtikas barības telpu dekoratīvo zivju mazuļi atvēršanas īpašs 100g spirulīnas pulveris

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.24

Kopīgot

Vairāk informācijas

Neto svars: 100g, darbības Joma:

Dažādu zivju mazuļu , mazo zivju, jūras zivis .CILVĒKI.DZĪVNIEKU .Afherinoformes , killfish veida,tropu zivis

Spirulīnas (Arthrospira Platensis)

Spirulīnas ir dabisks ?aļģes? (cyanbacteria) pulveri, kas ir neticami augsts olbaltumvielu un barības vielas.Kad novākta pareizi no valstīm, kas nav piesārņota, dīķi un ūdenstilpēs, tas ir viens no spēcīgākajiem augu barības vielu avoti ir pieejami.Tas lielākoties sastāv no olbaltumvielu un neaizstājamo aminoskābju, un es parasti iesaku to klientiem, kas nolēmuši palikt veģetārietis ar savu augsto dabas dzelzs saturu.Tas ir bieži touted par tās augsto B-12 saturu, lai gan tur ir daudz diskusiju par to, ja šo konkrēto veidu ir pilnīgs un absorbējošie formu, B-12 un man nav?t iesakām to pilnībā, vieta dzīvnieku izcelsmes produktiem.

Augstas koncentrācijas olbaltumvielu un dzelzs, kas arī padara to ideāli grūtniecības laikā, pēc operācijas, vai jebkurā laikā imūnsistēmu, ir nepieciešams palielināt.

Pārskats

Spirulīnas ir veids, zilaļģes, kas ir bagāta ar olbaltumvielām, vitamīniem, minerālvielām, un karotīnu, antioksidantus, kas var palīdzēt aizsargāt šūnas no bojājumiem.Tā satur barības vielas, tai skaitā B komplekss vitamīnus, beta-karotīns, E vitamīns, mangāns, cinks, varš, dzelzs, selēns, un gamma-linolēnskābes (būtisku taukskābju).

Spirulīnas -- tāpat kā jebkurš zilaļģes -- var būt piesārņots ar toksiskām vielām, kuras sauc par microcystins.Tā var arī absorbē smagos metālus no ūdens, kur tas ir pieaudzis.Šo iemeslu dēļ ir svarīgi, lai nopirkt spirulīnas no uzticamu zīmolu.

Mēģenē un dzīvnieku pētījumi liecina, spirulīnu var uzlabot imūnsistēmu, palīdzēt aizsargāt pret alerģisku reakciju, un ir pretvīrusu un pretvēža īpašības.Tomēr nav pierādījumu, ka spirulīnas ir šīs, vai arī jebkuras pabalstus cilvēkiem.Ir nepieciešams veikt vairāk pētījumu.

Imūnsistēmas Atbalsts

Vairākas dzīvnieku un mēģenē pētījumi liecina, ka spirulīnas palielina ražošanas antivielu, infekcijas apkarošanā olbaltumvielas un citas šūnas, kas uzlabo imunitāti un palīdz atvairīt infekcijas un hronisko slimību, piemēram, vēzis.Tomēr, tas nav pārbaudīts, jo cilvēki.Vienā klīnisko izpēti, kurā iesaistās cilvēki, kam ir cita veida zili-zaļās aļģes sauc chlorella nav veicinātu imūnsistēmas reakcija uz gripas vakcīnu.

Olbaltumvielu Papildināt

Aminoskābes, kas veido 62% no spirulīnas.Jo tas ir bagāts avots, olbaltumvielu un citu uzturvielu daudzumu, spirulīnas ir ticis izmantots kā uztura bagātinātāju.Tomēr, lai gan spirulīnas ir noteiktu līmeni, olbaltumvielas, jums būtu nepieciešams veikt ļoti lielos daudzumos, lai redzētu, kādu iespaidu.Citiem olbaltumvielu avotiem, piemēram, rieksti, dārzeņi, veseli graudi un gaļa sniedz olbaltumvielas mazākas porcijas.

Alerģiskas Reakcijas

Dzīvnieku un mēģenē pētījumi liecina, ka spirulīnu var aizsargāt pret alerģiskas reakcijas pārtraucot atbrīvošanu histamines, vielu, kas veicina alerģijas simptomus, piemēram, iesnas, acu asarošana, nātrene, un mīksto audu pietūkums.Bet, vai šie sākotnējie pētījumi palīdzēs cilvēkiem ar alerģijām, nav zināms.

Antibiotiku saistītas Saslimšanas

Lai gan antibiotikas iznīcina nevēlamus organismus organismā, tie var arī nogalināt "labas" baktērijas, ko sauc par probiotikas, piemēram, Lactobacillus acidophilus .Tas var izraisīt caureju.Testa caurules, spirulīnas ir veicinājis izaugsmi L. acidophilus un citu probiotiķi.Ir nepieciešams veikt vairāk pētījumu, lai noteiktu, vai spirulīnas būs tāds pats efekts cilvēkiem.

Infekcija

Mēģenē pētījumi liecina, ka spirulīnas ir iedarbība pret herpes, gripas, un HIV.Bet zinātnieki nav?t zināt, vai tas arī strādā cilvēki.

Mutes Vēzi

Vienā placebo kontrolētā pētījumā, ņemot spirulīnu, šķiet, lai samazinātu pirmsvēža bojājumu, kas pazīstama kā leukoplasia cilvēki, kas košļāt tabaku.Bojājumi, biežāk iet prom, spirulīnas grupā nekā placebo grupā.Vairāk pētījumus šajā jomā, ir nepieciešams.

Aknu Darbības Traucējumi

Provizoriskie dati liecina, ka spirulīnu var palīdzēt aizsargāt pret aknu bojājumus un aknu cirozi (aknu mazspēja) cilvēkiem ar hronisku hepatītu.Bez vairāk pētījumu, tomēr, tas ir neiespējami pateikt, vai spirulīnas piedāvā kādu reālu labumu.

Uztura Avoti

Spirulīnas ir mikroskopiskas aļģes, kas uzplaukst siltā klimatā un silts, sārmains ūdens.Tas ir pieejams žāvēti un liofilizēts.

Pieejamie Veidi

Spirulīnas ir pieejams tablešu vai pulvera veidā, vai kā pārslas.Lielākā daļa spirulīnas patērē Amerikas savienotajās Valstīs, ir audzēt laboratorijā.Ir daudz dažādu spirulīnu sugas, tikai no kuriem daži ir norādīti etiķetes no komerciāli pieejamiem produktiem.Spirulīnas maxima (audzē Meksikā) un Spirulīnas platensis (audzē Kalifornijā) ir vispopulārākais.

Kā, lai Ņemtu To

Bērnu

Lai gan spirulīnas ir izmantoti bērni, pētniekiem nav?t zināt, drošo un efektīvo devu, kas jaunāks par 18 gadiem. Nedod spirulīnas bērnu, nekonsultējoties ar ārstu.

Pieaugušie

Lūgt jūsu veselības aprūpes speciālistu, lai palīdzētu jums noteikt pareizo devu jums.Standarta deva ir 4 - 6 tabletes (500 mg katra) dienā.

Tagi: big fish farm, spirulīnas pulveris, dzīvnieku, zivju sīkrīku, vjetnama zvejnieka saimniecība, artemia, olas killifish, 3d ziedu svārki, spirulīnas pulveris zaļa, šķidro akvareļu, olu zivis.

Datu lapa

Veids Lauksaimniecības Dzīvnieki
Modeļa Numurs Spirulīnas pārtikas
Lauksaimniecības Dzīvnieku Tips zoss
Materiāls Stikla
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Magic zivju barība Killifish pārtikas barības telpu dekoratīvo zivju mazuļi atvēršanas īpašs 100g spirulīnas pulveris

Magic zivju barība Killifish pārtikas barības telpu dekoratīvo zivju mazuļi atvēršanas īpašs 100g spirulīnas pulveris

Saistītie Produkti: