Jauns Izpārdošana
Mīkstas Mājas Biroja Laukumā Pērļu Kokvilnas Spilvenu, Ērtu Sēdus Spilvens, Sēžamvieta Krēsla Spilvenu Siksna Dekoru Ziemas Sēdekļa Cushion22 Skatīt lielāku

Mīkstas Mājas Biroja Laukumā Pērļu Kokvilnas Spilvenu, Ērtu Sēdus Spilvens, Sēžamvieta Krēsla Spilvenu Siksna Dekoru Ziemas Sēdekļa Cushion22

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.55

-15%

€4.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

Augstas kvalitātes audumi un izsmalcinātu meistarība.

Laba, elastīga noturība, komfortu un izturīgs.

Siksna dizains, ļaujiet sēdekļa spilvena fit cieši.

Specifikācijas:

Krāsa: Zaļa, Coccinellin, Kafijas, Pelēka, Tumši zila, Oranža, Violeta, Arbūzu Sarkans, tumši sarkans, Zelta dzeltens, Vīna sarkana

Izmērs: apm. 340 X 340 X 50mm/15.74 X 15.74 X 1.96 collas

Materiāls: Pērļu kokvilnas

Bruto svars: aptuveni 203g

Neto svars: aptuveni 200g

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, piedod 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Sēdekļa Spilvena 1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT PRIEKŠMETUS AR

BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: krēsls offic, super ērts krēsls, spilvena apvalks, spilvena logu, ķīnas mūris, spilvens sēdēt, spilvena biroja sēdeklis, krēsla sēdekļa spilvena, tupele rotaļlietas, aptver de dekoratīvie spilveni uz dīvāna.

Datu lapa

Vecuma Grupa Pieaugušie
4. tips auto mājas biroja spilvens
Izmērs apm. 340 X 340 X 50mm/15.74 X 15.74 X 1.96 collas
raksts Raibs
Materiāls Pērļu Kokvilnas
Forma Kvadrātveida
Stils Mūsdienu
Uzpildes Kokvilnas
Izmantošana Sēdeklis
Cojines dīvāna spilvens
2. veids krāsains spilvens
Technics roku darbs
Modeļa Numurs polsterējuma spilvens
Veids Sēdekļa Spilvena/Spilvenu Atpakaļ
Modelis Tips Cietie
3. veids Sēdekļa Spilvens
1. tipa Mīksts Spilvens
Unpick un Mazgāt Nav noņemami un Mazgājami
Apkures Metode NAV
5. tips krēsla spilvens

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mīkstas Mājas Biroja Laukumā Pērļu Kokvilnas Spilvenu, Ērtu Sēdus Spilvens, Sēžamvieta Krēsla Spilvenu Siksna Dekoru Ziemas Sēdekļa Cushion22

Mīkstas Mājas Biroja Laukumā Pērļu Kokvilnas Spilvenu, Ērtu Sēdus Spilvens, Sēžamvieta Krēsla Spilvenu Siksna Dekoru Ziemas Sēdekļa Cushion22

Saistītie Produkti: