Jauns Izpārdošana
Motocikla Aste Maiss Pet Bagāžas Lai Harley Touring Ceļu Karalis Electra Street Glide BMW Honda Yamaha Universālā Pet Pārvadātājs Gadījumā Skatīt lielāku

Motocikla Aste Maiss Pet Bagāžas Lai Harley Touring Ceļu Karalis Electra Street Glide BMW Honda Yamaha Universālā Pet Pārvadātājs Gadījumā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€178.87

-41%

€303.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts :

Stāvoklis : TrichTu Mount 100% Brand New

Matterial: Oxford audums

Izmērs : Kā rādīt attēlu

Krāsa : Melna

Paketē Iekļauts: Viens pet soma ( 7 Regulējamas Siksnas, 2 Ēdienus un Noņemamu Atlicināt Maisiņš )

Motīvs :

Paņemiet savu mīļāko četrkājaino ģimenes locekli, uz ceļa ceļojums no dzīves ar drošu un daudzpusīgu pet pārvadātājs.Atjaunināts dizains, ērtības, plus papildu vēdināšana un iekšējo telpu jūsu kažokādu mazuli padarīt Grand Pet Pils galvenais mājās prom no mājām, lai jūsu pet.Iekšējais rāmis ar stingrās struktūrfondu atbalstu piedāvā sirdsmieru, zinot, ka jūsu pet ir aizsargātas.

Ērtu liels motocikls suni maisā arī ļauj savilkt pārtikas un ūdens teknes.

Elpojošs Dizains Un Karkasa Saglabātu Formu :

Moto pet pārvadātājs, kuru linuma Acs Elpojošs Paneļu un piekļuves sargi ļaujiet jūsu jauki puiši, baudīt svaigu gaisu un izjādes ceļojums drošā pet pils.

Iekšējais rāmis un cieta grunts sniedz atbalstu un aizsardzību, var aizsargāt jūsu draugs arī, un veikt labu apskatīt savu velosipēdu tajā pašā.

Top atveras logs, kas ļauj pet pop savu galvu.

, Noņemams Spilvens & Pietiekami Uzglabāšana :

Jauns easy-clean noņemamu putu spilvenu piedāvā ērti braukt par savu pūkains draugs, 3 kabatu ir draugs ir sīkumi, piemēram, pārtika, ūdens, rotaļlietas, un iejūgs.

Uzstādīt :

Universāla, Lai Lielākā Daļa Motociklu

Touring Trike Modeļi Ielu Planēšanas Ceļa Karalis, Lai Electra Glide Trike Slīdēt ar Pasažieru Sēdekļa Māšele Bar vai Bagāžas Plaukts.

BMW Par YAMAHA Honda Kawasaki Suzuki DUCATI ...

Padomi: Tur var būt dažas krāsu atšķirība starp produkta & bildes, bet ne ietekmēt, lai izmantotu.Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt 0.5-1cm toleranci.

1. Motociklu Detaļas un Piederumi ir augstas prasības attiecībā uz Pārvadājumiem.Jūsu ērtībai un aizsargāt savas tiesības.Jums ir ļoti ieteicams izvēlēties www.winwithwow.lv Standarta Piegāde.Tas sniedz Loģistikas Sekošanas Informāciju, Efektīvu Muitošanas Vienas Pieturas Loģistikas Risinājumus www.winwithwow.lv Pircējiem.

2. Loģistikas informāciju izmeklēšanas platformas:

1) www.winwithwow.lv būs redzams loģistikas sekošanas informāciju tieši uz pasūtījuma detaļas lapā.

2) www.winwithwow.lv Standarta Kuģniecības Loģistikas Izsekošanas tīmekļa Vietne://global.cainiao.com/

3) Citus Loģistikas Izsekošanas mājas Lapā: https://www.17track.net/en

3. Jūsu pasūtījums būs kuģis veic 24-72 stundas pēc tam, kad apstiprināt maksājuma( nav iekļauts brīvdienas, un nav jāietver produkti, kas nepieciešama pielāgota un montāžu pēc pasūtījuma).

4. Ievedmuitas nodokļi/nodokļi nav iekļauti pasūtījuma cenu.Pircējiem ir pienākums samaksāt ievedmuitas nodokli, lūdzu, konsultēties ar vietējām paražām, par informāciju.

Tagi: softail, logitech g305 violeta, led road glide, harley davidson street glide pārī, transalp, alnis asti soma, barvedis indijas, honda civic, ķīnas plakāts, soma mehānisko.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Nosaukums Universal
Materiāla Tips Oxford Audums
Īpašas Pazīmes Astes Maiss Pet Bagāžas
Postenis Svars 4892g
Vienuma Tips Pārvadātājs Sistēmas
Zīmola Nosaukums TrichTu Mount
Postenis Diametrs 0cm
Postenis Augstums 34cm
Objekta Garumu 55cm
Objektu Platums 39cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Motocikla Aste Maiss Pet Bagāžas Lai Harley Touring Ceļu Karalis Electra Street Glide BMW Honda Yamaha Universālā Pet Pārvadātājs Gadījumā

Motocikla Aste Maiss Pet Bagāžas Lai Harley Touring Ceļu Karalis Electra Street Glide BMW Honda Yamaha Universālā Pet Pārvadātājs Gadījumā

Saistītie Produkti: