Jauns Izpārdošana
MAXOAK CPAP Akumulatora Rezerves CPAP Jauda Banka Airsense 10 Resmed S9 Philip REMstar Sistēmu, kā vienu 60 50 Dreamstation Z1 Aircurve Skatīt lielāku

MAXOAK CPAP Akumulatora Rezerves CPAP Jauda Banka Airsense 10 Resmed S9 Philip REMstar Sistēmu, kā vienu 60 50 Dreamstation Z1 Aircurve

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€303.67

Kopīgot

Vairāk informācijas

ILGSTOŠA CPAP Akumulatora Rezerves 297Wh(TSA Nav Apstiprināts)

Saderīgs ar 12V/24V CPAP, Piemēram, Philip Sistēmu, kā vienu 60&50 sērijas,Resmed Airsense/Aircurve 10,Resmed S9,Dreamstation,HDM Z1(12V tikai, ne par 15V HDM),Pāri Mini, Airmini(kabelis nav iekļauts,izmeklēšanas pārdevējs nopirkt) un citu 12V,15~18V, vai 24V Saderīgu CPAP,Sniedz enerģijas Rezerves laikā Strāvas Zudumiem.PIEZĪME:Ieslēdziet gaisa mitrinātāju/Sildītājs&Augstspiediena Būs Vadīt Daudz Strāvas,Mēs Iesakām izslēgt Sildītāju, gaisa mitrinātāju, lai Pagarinātu Akumulatora darbības Laiku.

CPAP Lietotāja CEĻOJUMU/KEMPINGS JAUDA COHMPANION

Tas Ir 3 DC Rezultātu 12V5A/15V4A/24V4A, kas Paredzētas Ierīcēm, Piemēram, CPAP/BiPAP,Pat Jums ir, lai Telti, Kempings, Kamēr jūs esat Prom no Kontaktligzdas vai Iestrēdzis Varas Nobirums, Jūs Joprojām saņemat Vairākas Naktis Maksas ar Šo CPAP Power Bank.Tas ir Dažas Papildu Funkcijas, piemēram, maksas Led Spuldzes/ Led Sloksnes, Ventilatori,Klēpjdatoriem(DC savienotājs/kabelis nav iekļauts) & Viena Ātra Uzlādes 5V2.5.A par USB 5V USB Powered Ierīces, piemēram, Viedtālruni, planšetdatoru utt.

PORTATĪVO&VIEGLS

Neto Svars ap 4.1 LB,Izmērs L8..7inch*W2.5inch*H7.9inch.Iespējams, Mazākais Izmērs tik Augstu Capacty Tirgū.Viegli Pārvadāt ar Ergonomisku Rokturi.Labi, ko Izmanto Avārijas , Kempings un brauc.

DROŠĪBA GARANTĒTA

Tas Builted Samsung Akumulatora Šūnu, Augsto Izmaksu un Augsti Kvalificēti Akumulatora Šūnu Nodrošinātu tās Drošību.Akumulatora Vadības Sistēma (BMS) apņemas Vairāk/Zema Sprieguma Kontroli, Augstas/Zemas Temperatūras Kontroli,Pārstrāvas / Shortcircuit Aizsardzības un vairāk Uzlabotas drošības Operācijas, Nodrošinot Pilnīgu Aizsardzību Jums un Jūsu Ierīcēm.

Ko Jūs Saņemsiet?

1* Portable Power Bank(297Wh), 1* AC Adapteris Lādētājs(25.2 V/3A), 1*DC Airsense/Aircurve 10 Kabeli 1* DC Dreamstation Kabeli 1* DC S9 Kabeli 1 *Philip Sistēma vienā /HDM Z1 Kabeli(100cm), 1* DC Savienotājs, lai Izrautos no Mini, 1*Lietotāja instrukcija,1*Ziņu Kartes.Mēs Apsolām jums Jāuztraucas-bezmaksas 12 Mēnešu Garantija un Draudzīga Klientu apkalpošana.(ja jūs konstatēja, ka nav pareizu dc kabelis/savienotājs jūsu cpap, pls sazinieties ar pārdevēju, lai saņemtu palīdzību).

Pievērsiet Uzmanību

* 10*savienotāji DC Klēpjdatoru, nav iekļautas. * TSA NAV Apstiprināts. * DC kabeļi/konektori par Resmed Airsense 10/aircurve10/Resmed S9/Dreamstation/HDM Z1/Philip Remstar Sistēma vienā 60/50 ir iekļauti. * DC Kabelis Airmini nav iekļauta, pls sazinieties ar pārdevēju, lai iegūtu šo saiti, lai nopirktu.

Padomi:

1. Pārbaudiet LĪDZSTRĀVAS spriegumu, pirms pievienojat savu CPAP ar mūsu K5 power bank.tas ir 3 gads DC12V/15V/24V pusē K5.Nesajauciet sprieguma. 2.Lūdzu, Pārbaudiet Video, lai uzzinātu, kā darbojas mūsu K5 Power Bank jūsu CPAP. 3.NAV TSA apstiprināts.tas ir 297Wh,nav atļauts veikt uz lidmašīnu.uzlādes laiks atšķiras par CPAP zīmolu, nosakot spiediena, gaisa mitrinātāju/apsildāmi šļūtenes ieslēgts vai izslēgts, noteikt spiedienu vai elastīgu spiedienu.

CIK ILGI VAR K5 Power Bank Maksu no jūsu CPAP?

Mums savākt dažus maksas datu FYI,Pārbaudiet to, ko citi CPAP lietotājiem teicis: Phillip Respironics REMstar Sistēmu, kā Vienu 60: 5 naktis(38Hrs) ar gaisa mitrinātāju/sildītājs izslēgts, Filips REMstar Sistēma, Viena 50: 6nights (50Hrs) ar gaisa mitrinātāju/sildītājs izslēgts, Resmed S9: 6 naktis ar gaisa mitrinātāju/sildītājs izslēgts, 5 naktis pie spiediena iestatījums 11 par kopējo izpildes laiku no 33 stundas un 37 minūtes.(sildītājs un gaisa mitrinātāju uzstādījums nav teicis) Resmed Airsense 10: 6 naktis ar gaisa mitrinātāju/sildītājs izslēgts 3night(20Hrs) ar spiediena 8.6 psi, gaisa mitrinātāju par#4, sēdekļu šļūteni pie 3.5 naktis ar spiediena 10psi,sildītājs/gaisa mitrinātāju off 26-28hours/3.5 naktis:auto rampas spiediena noteikts 5-12, klimata līnijas caurule temp NOST un klimata kontroles mitrums OFF.gandrīz 4 naktis izmantojot to 7.5-9 stundas pa nakti ar tipisku spiediena iestatījumus, kā arī gaisa mitruma pēc 3, Ne sildītājs,Paņēma to uz leju par 25% par katru nakti - tad izskrēja aptuveni 3 stundas īss tālāk pilna nakts miega. 5 naktis, kempings ar manu ResMed Gaisa 10 (gaisa mitrinātāju off/PSA 11/ 9.5 stundām, par nakti).

Kādi faktori ietekmē gala uzlādes laiks?

Pēdējā uzlādes laiks varbūt atšķirīgs atkarībā no tā, kā jūs noteikt jūsu cpap uz spiedienu, gaisa mitrinātāju, un sildītājs.un pat par to pašu zīmolu, uzlādes laiks ir atšķirīgs no tā, vai spiediens ir noregulēts vai elastīgu/auto-regulējams.spiediens būs lielāks, ja tas ir self titrating vienību.un ar zīmi nēsā uz CPAP būs vadīt vairāk strāvas nekā ņemot nost masku.pilna sejas maska būs arī vadīt vairāk strāvas, nekā deguna masku.tātad, daudzi faktori var ietekmēt pašreizējo izdarīt, ka fināla uzlādes laiks dažādi.

Kas ir Iekļauts

K5 Power Bank * 1gb AC Adapteris Lādētājs * 1gb DC Kabelis Resmed S9 * 1gb DC Kabelis Airsense/Aircurve 10 * 1gb DC kabelis Dreamstation *1gb DC kabelis HDM Z1/Respironics REMstar *1gb DC savienotājs, sniedzas Pāri miniCPAP Lietotāja Rokasgrāmata *1gb

Mēs nosūtīsim pareizo plug adapteri, kas ir piemērots jums, saskaņā ar piegādes adrese.

Tagi: cpap maska resmed, 14500 li ion, cpap, 36v litija akumulators, cpap machin, 64 gb msata, cl63, 24v 400w barošanas, fones sem fio, powered akumulatoru banka.

Datu lapa

Piederumu Tips Akumulatoru Piederumi
Modeļa Numurs K5

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

MAXOAK CPAP Akumulatora Rezerves CPAP Jauda Banka Airsense 10 Resmed S9 Philip REMstar Sistēmu, kā vienu 60 50 Dreamstation Z1 Aircurve

MAXOAK CPAP Akumulatora Rezerves CPAP Jauda Banka Airsense 10 Resmed S9 Philip REMstar Sistēmu, kā vienu 60 50 Dreamstation Z1 Aircurve

Saistītie Produkti: