Jauns Izpārdošana
Vintage Aproces, Kulonu Carven 2 putns Ar putnu mamma Amuletu biezumu karājas Talismans ar vienas ķēdes Skatīt lielāku

Vintage Aproces, Kulonu Carven 2 putns Ar putnu mamma Amuletu biezumu karājas Talismans ar vienas ķēdes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.64

Kopīgot

Vairāk informācijas

Vintage Aproces, Kulonu Carven 2 putns Ar putnu mamma Amulets

pērlīšu karājas Talismans ar vienas ķēdes

STARPTAUTISKĀ PIEGĀDE:

Tiklīdz jūsu maksājumu sasniedz mūs, mēs nosūtīt preci 2 darba dienu laikā.Mēs post to, izmantojot ePacket ASV, Kanāda, Norvēģija, Austrālija, Francija, Vācija, U. K, Izraēla, Saūda Arābija, Ukraina, Krievija, Koreja, Malaizija, Singapūra, Turcija, Austrija, Beļģija, Šveice, Dānija, Ungārija, Itālija, Luksemburga, Nīderlande, Jaunzēlande, Polija, Zviedrija, Somija, Īrija, Portugāle, Meksika un Brazīlija, parasti tas prasīs 8-18 darba dienas ierodas.Mēs post to pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu uz citām valstīm, parasti tas prasīs 20-35 dienas ierodas.

 

ATGRIEŠANĀS POLITIKA:

Cienījamais Pircējs, paldies, ka jūs pirkumu, varbūt tur kaut kas nav ideāls, tomēr, es esmu smagi strādā.Lūdzu, sazinieties ar mani vispirms, ja jums ir kādas problēmas, saņemot preces, es gribu atrisināt to ASAP.Ja jums nav apmierinātas ar to, jūs varat atgriezt preci un sūtīšu atpakaļ visas maksājumu, lai jūs.

Atsauksmes, kas ir svarīgi, lai man, lūdzu, dod man iespēju, lai atrisinātu problēmas un strīdi, pirms jūs atstāt atgriezenisko saiti.Ja esat apmierināts ar savu preci un pakalpojumu, lūdzu, munificent mani atstāt pozitīvu atsauksmi.Saņemot atsauksmes, es darīšu tāpat!Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: kyuubi, jade monkey, fox violeta, nometnes šarmu, carnelian fox, fox talismans, kitsune kulons, carnelian kulons, aproce mājas, kitsune kaklarota.

Datu lapa

Materiāls Akmens
Godu Mātes Diena
Modeļa Numurs Kulons
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
raksts DOT

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vintage Aproces, Kulonu Carven 2 putns Ar putnu mamma Amuletu biezumu karājas Talismans ar vienas ķēdes

Vintage Aproces, Kulonu Carven 2 putns Ar putnu mamma Amuletu biezumu karājas Talismans ar vienas ķēdes

Saistītie Produkti: