Jauns Izpārdošana
Dzimums Dzimumlocekļa Gredzens 9-Vibrācijas Režīmā ar Bezvadu Tālvadības Vibrators Lādējams Ūdensizturīgs G-spot Silikona Rotaļlietas Vīriešiem anālais plug Skatīt lielāku

Dzimums Dzimumlocekļa Gredzens 9-Vibrācijas Režīmā ar Bezvadu Tālvadības Vibrators Lādējams Ūdensizturīgs G-spot Silikona Rotaļlietas Vīriešiem anālais plug

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.50

-26%

€19.60

Kopīgot

Vairāk informācijas

Par produktu

❤ 3 IN 1 anālais vibrators.Banānu-formas vibrators ir konstruēts atbilstoši cilvēka ķermeņa uzbūvi.Spraudni var tiekties uz jūsu tūpļa, masāža, prostatas, veicinātu orgasms un sperma apgrozībā.Ir 2 gredzens slēdzenes uz dzimumlocekļa un sēkliniekos, kas var palielināt erekciju laiku un padara jums vairāk patīkams.

❤ Prostatas stimulāciju un anālo atveri.Jautri 9 vibrācijas režīmi, lai atbilstu dažādu frekvenču stimulācija vajadzībām.30-kāju bezvadu tālvadības pulti, hands-free stimulāciju, kas spēli padara vibrācijas muca anālais sveces vieglāk, lai sasniegtu to prostatas/anal/starpenē/p-punkta, kas piemērotas pāriem/iesācējiem/solo spēles, un patīkamu braucienu.

❤Materiāliem ir veselīgi un droši.Šī prostatas massager ir izgatavoti no medicīniskā silikona.Droša, nav toksiska, bez garšas.Ergonomisks, mīksta, elastīga, zīdaini gluda un ērti pieskarties.Imitācijas modelēšana, reāli tekstūras, sniegt jums reālu pieredzi.

❤USB magnētiskas uzlādes, ērti un ātri.Visu massager ir 100% ūdensizturīgs, lai var noskalot ar ūdeni vai baudīt sprāgstvielu orgasmu vanna un baseins.

❤ Rūpīgi iepakojuma un kuģis 100%, lai aizsargātu jūsu konfidencialitāti.Mēs piedāvājam 180 dienas kvalitātes garantija šim anālā rotaļlieta (lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas ja jums rodas kādas problēmas, mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi).

►3 1Prostate massager

Gailis gredzens ir savilkti ap jūsu dzimumlocekļa un sēkliniekos, lai padarītu fun ilgāk.Automātiski stimulē prostatas un viņi var palikt tūpļa!Dildo ir arī piemērots sievietēm, nodrošinot jums dažādiem braucieniem.Unikālas formas ir ideāls cilvēka ķermeņa uzbūve un tas būs ideāli

►Kluss Anālais vibrators

Tas ir kluss vibrators, zem normāls troksnis (

►USB & Magnētisko lādētājs ir viegli maksas

Protams, lai nodrošinātu izmantot laiku, lūdzu, sniedziet šo slikts puika pilnu jaudu pirms lietošanas. (Lai gan lielākā daļa elektrisko rotaļlietu jau tiek uzlādēts no rūpnīcas departaments).

►Bezvadu tālvadības pults

Bezvadu tālvadības pults perfekti kontrolē vibrāciju līmeni līdz pat 30 pēdu.Tas ir labākais, rotaļlietu, lai stimulētu priekšdziedzera un starpenē.Jūs varat kontrolēt savu partneri, un pārsteigt viņus ar 9 aizraujošas pārmaiņas.Tajā pašā laikā, jūs varat uzlabot savu jautri, bet mīlēties vai single-player spēles.

►Sagatavo vīriešu un sieviešu

Anālais sekss ar viņu vairs nav tabu temats, un arvien vairāk un vairāk pāru baudīt šo atklātību.Daudziem vīriešiem anālais sekss ir tik aizraujošs, jo tas ir ļoti īpašs.Tā saukto vīrieša G-punkta, prostatas, var sasniegt un nodrošināt absolūtu prieku, kad jāstimulē.Veikt vīriešu anālo seksu ļoti patīkami!

► Piemērots ikvienam

Ja esat jaunpienācējs anālo atveri, tas var aizņemt kādu laiku, lai massager ir ievietota.Tas ir ieteicams, lai mēģinātu to ar lubrikantu, un tas būs ļoti ērti, kad ievietota ierīcē.Pēc tam dažas reizes, tā kļūst vieglāk, lai praksē un laika ievietošanas.

Piegāde:1 anālais vibrators,1 bezvadu pults,1 USB uzlādes kabelis 1 x lietošanas rokasgrāmata

Tagi: cilvēks bdsm, dildo, manējā seksa rotaļlietas, ge plug, seksa rotaļlieta, anālais, vīriešu džemperis, vibrat, dzimums, anālais plug.

Datu lapa

Modeļa Numurs vibratori vīrietis
Materiāls Silikona
Vienuma Tips Vibratori
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Seksuāli Divdomīgs No
Zīmola Nosaukums HIMALL
Neķītrs Attēlu No
Izmērs sex toys

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Dzimums Dzimumlocekļa Gredzens 9-Vibrācijas Režīmā ar Bezvadu Tālvadības Vibrators Lādējams Ūdensizturīgs G-spot Silikona Rotaļlietas Vīriešiem anālais plug

Dzimums Dzimumlocekļa Gredzens 9-Vibrācijas Režīmā ar Bezvadu Tālvadības Vibrators Lādējams Ūdensizturīgs G-spot Silikona Rotaļlietas Vīriešiem anālais plug

Saistītie Produkti: