Jauns Izpārdošana
Thinkcar Thinkscan Max Pilnu Sistēmas Profesionālo OBD2 Skeneris Automobiļu Kods Lasītājā ar Bezmaksas 28 Atiestatīšanas Funkcija PK CRP909/MK808 Skatīt lielāku

Thinkcar Thinkscan Max Pilnu Sistēmas Profesionālo OBD2 Skeneris Automobiļu Kods Lasītājā ar Bezmaksas 28 Atiestatīšanas Funkcija PK CRP909/MK808

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€285.39

-36%

€452.99

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ir 2021. Jaunu Thinkcar Thinkscan Max 5.99 Collu Profesionālās Automobiļu Kodu Lasītājs Testeri Pilna Sistēma ar Bezmaksas 28 Atiestatīšanas Funkcija +Bezmaksas Jauninājumu Vairāk nekā 100+ Auto Marku + Bluetooth / Wifi savienojumu ,ko Atbalsta Auto VIN Scan /ECU Kodēšana/A/F Reset/ Darbības Pārbaudes OBD2 Skeneris Thinkscan Max Ievads:

* Thinkscan Max, kā Augstākā līmeņa PILNA OBD II Diagnostikas Ierīces DIY lietotājiem atbalstītie Kodu Nolasīšanas/Klīringa datu plūsma,Aktivizācijas Testu ,Speciālām Funkcijām, utt

* Bezmaksas Izmantot Reset Pakalpojuma funkcija (pašlaik 16 veidu, vēlāk pieaugs līdz 28 veida)

* Viedo transportlīdzekļu modeļu identifikācija, izmantojot VIN

* nav nepieciešams kabeļi, sazinieties ar Automašīnu ,Vairāk Ērtības

* Bezmaksas Jaunināšana Tiešsaistē

* Maksāt par vienu Automašīnas modeli programmatūra var baudīt Bezmaksas Jauninājumu 1 gads pilns sistēma ,Piemēram :ECU Kodēšana/ Darbības Pārbaudes un citas Īpašas Funkcijas ;

Izmaksas: $49.95/gadā (jūs varat iegādāties no ThinkCar Veikala tieši) Smart Diagnozi:Auto VIN Skenēšanas identificēt Transportlīdzekli, 1、 Lasīt Versijas Informācija :

lasīt pašreizējo versiju ar informāciju par auto ECU 2、 Izlasīt Kļūdas Kodu:

Palīdzēs jums ātri noteikt izraisīt transportlīdzekļa sadalījums 3、 Skaidrs Kļūdas Kodu:

izmanto, lai notīrītu DTC ECU atmiņā pārbaudītas sistēmas. 4、 Lasīt Datu Plūsma:

Palīdzēt jums lasīt un parādīt reālā laika datu un parametru auto ECU ,mācīties transportlīdzekļa veiktspēju, un piedāvā tehniskās apkopes ierosinājumus 5、 Iedarbināšanas Tests:

Testa vai izpildes komponenti, elektronisko kontroles sistēmu, kas var normāli strādāt. 6、 Saglabāt Diagnozi Vēsture:

Saglabāt visus iepriekšējos rekordus, uz ekrāna nav nepieciešams, lai sāktu no jauna

Thinkcar Thinkscan Max Automašīnu Diagnostikas Tabletes ir 2021. gadam Jaunākās evolūcijas Android gudru risinājumu 12V pasažieru auto,vieglajiem,pikaps kravas automašīnas diagnostiku un apsaimniekošana .Aptverot vairāk nekā 93 automašīnu markas .tā ir dizaina auto remonts, garāža,automašīnu, skaistumkopšana, saloni, auto mehāniķis un DIY auto īpašnieki, Augstākā Līmeņa Auto scanner .

Diagnostika segtu visus transportlīdzekļus, kas atbalsta OBD protokols pēc 1996. gada.

Thinkscan Max OBD2 Skeneris atbalsta Visas sistēmas Diagnostika, Visiem OBD-II funkciju,16 Atiestatīt Visu OBD-II funkciju .Bez tam,Arī Atbalstīja ECU Kodēšana /Darbības Pārbaudes un citas Īpašas Funkcijas Pilnīga 10 Režīmā OBDII/EOBD/JOBD Auto Diagnostika 1、Lasījumā Kodiem:

Rādīt detalizētu aprakstu Diagnostikas defektu Kodu (Dtc) 2、Dzēšana Codes & Reset:

Izslēdzas Pārbaudiet Dzinējs Light (MIL), attīra kodus un nodzēš monitori.

3、Datu Plūsma:

Nolasa un parāda dzīvot ECU/PCM datu plūsma, uzzīmējot funkcijas grafiski un veikalos iesaldēt rāmis datus.

4、I/M Gatavības Statuss:

Rāda, vai dažādu emisiju sistēmām, kas saistītas ar transportlīdzekļa darbojas pareizi un ir gatavs pārbaudes un tehniskās apkopes pārbaudes.

5、Lasīt Dzīvot Datus Plūsma:

Rādīt informāciju nepārtrauktu datu plūsmu no transportlīdzekļa dzīvot grafika (viļņu) displejs.

6、Apskatīt Iesaldēt Rāmis Datus:

Pārbaudīt konkrētā transportlīdzekļa nosacījumus, kas ir reģistrēts ar borta datoru brīdī, kad ar emisiju saistītās kļūdas rodas.

7、O2 Sensoru Testa:

Ļauj ielāde un kādu no O2 sensoru monitoru testu rezultāti pavisam nesen veiktas pārbaudes, no transportlīdzekļa borta datoram.

8、On-Board Monitor Test:

Ielādē un parāda testa rezultāti ar emisijām saistīti piedziņas komponenti un sistēmas.

9、Lasīt Transportlīdzekļa Informācija:

Parādītu informāciju, piemēram, VIN (Transportlīdzekļa Identifikācijas Numurs), CID (Kalibrēšanas ID) un CVN (Graduēšanas numuru), utt.

10、Komponentu Tests:

Konkrētos transportlīdzekļu sastāvdaļām, var iedarbināt ar komandu, kas nosūtīts no skenera, lai pārbaudītu to darbību.Thinkscan Max Atbalstīja 28 Veida Servisa apkopes 1、Oil Reset :

ļauj jums veikt reset lai veiktu jaunu aprēķinu, Dzinēja Eļļas Dzīvi sistēmas, kad mainīja eļļu. 2、EPB Reset :

ir svarīgi uzturēt elektronisko bremzēšanas sistēmas drošību un efektivitāti. 3、BMS Reset:

ļauj skenēšanas rīks, lai novērtētu, akumulatora uzlādes līmeni valstī, uzrauga tuvu-circuit pašreizējo, reģistrēt bateriju nomaiņa, kā arī aktivizēt pārējo transportlīdzekļa stāvoklis. 4、DPF Reset:

speciāli strādā ar Dīzeļdegvielas cieto Daļiņu Filtru sistēma ar DPF reģenerācijas, DPF detaļas nomaiņa mācīt un DPF mācīt-pēc nomainot motora vadības bloks. 5、SAS Reset:

palīdz skaidrs, ka vainīgs stūres leņķa sensoru, atmiņu, un ir svarīga loma stūres leņķa sensoru kalibrēšana. 6、TPMS Reset :

ir jēga, jo parādot sensors Id transportlīdzekļa ECU, ievadot TPMS sensora nomaiņa Id un testēšanas sensori. 7、IMMO reset:

tas ir galvenokārt izmanto, lai atspējotu zaudēja transportlīdzekļa atslēgas un programmu jaunu rezerves atslēgu fob . 8、ABS Asiņošana:

ABS bremzes asiņošana, lai iegūtu sabiedrības bremžu kluču pēc gaisa izsīkums. 9、Droseles reset:

Droseli iestāde ir caurule, kas satur šarnīra dzīvoklis vārsts (tauriņš), kas tiek izmantots, lai kontrolētu apjomu gaisa iekļūšanu motora.Šajā elektroniski degvielas iesmidzināšanu auto, droseles pozīcijas sensors un gaisa plūsmas sensors sazināties ar datoru, kas sniedz attiecīgo degvielas daudzumu, kas nepieciešami inžektori.Tas ir nepieciešams, atkārtoti mācīties droseles sensoru stāvokli pēc klīringa vai remonta 10、Inžektora Kodēšana:

Tagi: bmw f30, autel maxicom mk808, obd2 skeneris, audi a3, launch x431, skoda yeti, 2 vīksna, vāks mtb, arduino nano, Auto remonts rīks.

Datu lapa

Thinkscan Max Operētājsistēmas Android
Tehniskais atbalsts Bezmaksas un laiks
Postenis Svars 1.5kg
Multi Valodas Atbalsta LV,DE,SP,FR,ITA,Japānas,portugāles
Savienojums Wifi,Bluetooth
Postenis Augstums 12cmItem
Programmatūras Versija Ir 2021.
Īpašas Pazīmes Wifi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ekrānu 5.99 Collas
Objekta Garumu 21cm
Aparatūras Versija Ir 2021.
Objektu Platums 4cm
Programmatūras Atjaunināšana
Zīmola Nosaukums THINKCAR
Thinkscan Max Atbalsta 12 V Benzīna un Dīzeļa automašīnas
Sertifikācija CE
Vienuma Tips Kods Lasītājiem & Scan Rīki

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Thinkcar Thinkscan Max Pilnu Sistēmas Profesionālo OBD2 Skeneris Automobiļu Kods Lasītājā ar Bezmaksas 28 Atiestatīšanas Funkcija PK CRP909/MK808

Thinkcar Thinkscan Max Pilnu Sistēmas Profesionālo OBD2 Skeneris Automobiļu Kods Lasītājā ar Bezmaksas 28 Atiestatīšanas Funkcija PK CRP909/MK808

Saistītie Produkti: