Jauns Izpārdošana
Portatīvo Silikona Šampūna Pudeles Ceļojuma Mini Ziepju Dozatori Vannas Dušas Želeja, Losjons Sub-iepildīšanas Tukšu Uzpildāmas Pudeles Skatīt lielāku

Portatīvo Silikona Šampūna Pudeles Ceļojuma Mini Ziepju Dozatori Vannas Dušas Želeja, Losjons Sub-iepildīšanas Tukšu Uzpildāmas Pudeles

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.64

-40%

€12.74

Kopīgot

Vairāk informācijas

✅ PĀRTIKAS kvalitātes MATERIĀLA - Tie ir izgatavots no pārtikas kvalitātes mīksta silikona (pudele) un PP materiāla (klp), 100% BPA free, lai nodrošinātu netoksisks un veselīgi.TSA Aviokompāniju rokas apstiprināja, super kompresijas izturība, vieglums, un ūdensnecaurlaidīgs. ✅ 3-SLĀŅU hermētiskos – 3 slāņus, hermētiskos klp un krusta vārstu konstrukcija novērš šķidruma noplūdi vai noplūdi un nodrošina aizsardzību jūsu somas un lupatas.Pārliecinieties, ka tad, kad jūs ieradīsieties jūsu galamērķi, viss izskatās tāpat kā jūs ir pie ceļa sākuma. ✅ VIEGLI PIEPILDĪT/IZSPIEST/CLEAN - Plaši atverot muti dizains palīdz aizpildīt un izspiest šķidrums ļoti viegli, un pudeles arī var viegli mazgāt siltā ziepju ūdenī pēc lietošanas.Vissvarīgākais ir tas, ka tas nedrīkst deformēties, kad tas sastopas ar karstu ūdeni. ✅ IDENTIFICĒJAMU - Dažādas nosakāmās krāsas palīdzēs jums viegli atšķirt, vai sakārtot vielas dažādās ceļojumu pudeles.3 pack ceļojumu pudeles, kas satur trīs 2oz (apmēram 60ml). ✅ IZTURĪGS CEĻA IR - Šie braucieni pudeles ir ideāls dažādu kosmētikas, tualetes piederumu portatīvo, tūrisma piederumi, tās var izmantot, lai uzglabātu šampūns, mutes skalošanas līdzeklis, šķidrās ziepes, sauļošanās, matu lakas un želejas, losjoni, krēmi un daudz vairāk, tie ir izturīgi, vairākkārt lietojamu un videi draudzīgi.

Funkcijas:

♥ Portatīvo, atkārtoti uzpildāmi, vairākkārt lietojamu un videi draudzīgi.

♥ Pārtikas kvalitātes silikona pudeles, 100% BPA-free, TSA Aviokompāniju rokas apstiprināja, tualetes piederumi, pārnēsājamas, ērti security check-in un pat drošai glabāšanai daži pārtikas mērci materiālu vai bērnu ceļojumu piederumi.

♥ 3-slāņu hermētiskam un krusta vārstu konstrukcija novērš šķidruma noplūdi vai noplūdes.

♥ Mīksta silikona struktūra ļauj viegli izspiest, ka pēdējais piliens šampūnu.

♥ Dažādas nosakāmās krāsas dizains ļauj jums atšķirt, kas ir katrā pudelē.

Specifikācija: Krāsa: Rozā, Zila, Pelēka Tilpums: 2oz (60ml)/ 3oz (90ml) Izmērs: 120mm x 50mm (60ml)/ 140mm x 60mm (90ml) Kopējais Svars: 130g (60ml)/ 180g (90ml) Materiāls: Pārtikas kvalitātes Silikona + PP (Polipropilēna Polimērs)

Ideāls Šādiem Šķidrumiem:

♥ Šampūns, Kondicionieris, Losjons, ķermeņa kopšanas līdzekļiem, Ķermeņa mazgāšanai, Sejas Mazgāšana, Saules, un vairāk.

♥ Visi ceļojumu pudeles sanāk ceļot standartus šķidrums, tās ir piemērotas daudzās situācijās, piemēram, komandējums, ceļošana, viesnīca, baseins, outdoor un citas aktivitātes.

Komplektā Ietilpst: 3 X 2oz (60ml) Ceļa Pudeles / 3 X 3oz (90ml) Ceļa Pudelēs 1 X somiņa

Tagi: šampūns bottl, blaugznu šampūns, izsmidzinātājs izsmidzinātājs, logo šampūna pudele, šampūna pudele, korejas šampūns, lege alkohola dozatoru, pudele atkārtoti vannas istaba, roku sanit, alkohola padeves dzeramo.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda 60ML/90ML
Izmērs 120mm x 50mm (60ml)/ 140mm x 60mm (90ml)
Materiāls Pārtikas kvalitātes Silikona + PP (Polipropilēna Polimērs)
Funkcijas Portatīvo, atkārtoti uzpildāmi, vairākkārt lietojamu un videi draudzīgi.
krāsa rozā, zila, pelēka

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Portatīvo Silikona Šampūna Pudeles Ceļojuma Mini Ziepju Dozatori Vannas Dušas Želeja, Losjons Sub-iepildīšanas Tukšu Uzpildāmas Pudeles

Portatīvo Silikona Šampūna Pudeles Ceļojuma Mini Ziepju Dozatori Vannas Dušas Želeja, Losjons Sub-iepildīšanas Tukšu Uzpildāmas Pudeles

Saistītie Produkti: