Jauns Izpārdošana
Jauno Modes Viens Gabals Logo Pulovers Harajuku Sporta Krekls Vīriešiem Klp Apģērbu Viens Gabals Hoodies Dāmas Kokvilnas Streetwear Melns Pelēks Skatīt lielāku

Jauno Modes Viens Gabals Logo Pulovers Harajuku Sporta Krekls Vīriešiem Klp Apģērbu Viens Gabals Hoodies Dāmas Kokvilnas Streetwear Melns Pelēks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.63

-29%

€15.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

PIEZĪME:

1.Izmērs Kļūda: Izmēri rokas Flīžu Mērījumu,Lūdzu, Ļauj 1-3cm Kļūdas (1cm=0.3917 collas)

2. Krāsa: Dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.Tātad pamatiem, eallow saprātīgu krāsu atšķirība.Paldies par jūsu sapratni.

3. Atbildēt: Ja jums ir kādi jautājumi vai ir nepieciešama jebkāda palīdzība,plese, sazinieties ar mums!Mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams.Paldies !

Produkta Nosaukums: Hoodies & Krekli

Stils: Ikdienas & Fashion

Materiāls: Poliesters & Kokvilnas

1. Vispasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un APO / FPO)

2. Pēc apmaksas pārbaudes, lūdzu, apstipriniet, ka jūsu piegādes adrese ir pareizi aizpildīta, lai nodrošinātu, ka jūs varat saņemt preces.

3. Ja jūs neesat saņēmis preces 30 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un atbildēt uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir, lai apmierinātu mūsu klientiem!

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigžņu ordeņa detalizētu vērtējumu.Kad jums parādīt mums screenshot no divām zvaigznēm, mēs jums piedāvājam atlaidi jūsu nākamajam pirkumam.

2. Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai detalizēts vērtējums.Mēs garantējam, ka mēs varēsim atrisināt visas problēmas jums.Jūs esat laipni aicināti konsultēties.Paldies!

'

Tagi: dres alpinestars, fortnite pelēkā vārna mens, hoodi, Roronoa Zoro, harajuku stils, melns hoodi, figurin viens gabals, ķermeņa pelēkā vārna kokvilnas, Melns džemperis, cepumu kārta kuteri.

Datu lapa

Modeļa Numurs Hoodies Sporta Krekli
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Materiāls Kokvilnas
Iepakojuma Svars 0.4kg (0.88lb.)
Kapuci
Atvāžamā Daļa NAV
Dzimums VĪRIEŠI
Sākotnējo Vietu Ķīna
Slēgšanas Tips NAV
Piedurknes Stils Regulāri
Vienības Veids gabals
Kvalitāte Augstas Kvalitātes
Stils Ikdienas
Biezums STANDARTA
Preces nosaukums Vīrieši hoodies
Par sezonu Pavasara,Rudens,Ziemas
Apģērba Garums Regulāri
cilvēkiem Jauniešiem,Pāriem
Apkakle O-Veida Kakla
Modelis Tips Drukāt
krāsa Pelēks/Melns/Balts/Tumši Zils
Veids Regulāri
Vienuma Tips Sporta krekli
Iepakojuma Lielums 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Zīmola Nosaukums aikooki

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jauno Modes Viens Gabals Logo Pulovers Harajuku Sporta Krekls Vīriešiem Klp Apģērbu Viens Gabals Hoodies Dāmas Kokvilnas Streetwear Melns Pelēks

Jauno Modes Viens Gabals Logo Pulovers Harajuku Sporta Krekls Vīriešiem Klp Apģērbu Viens Gabals Hoodies Dāmas Kokvilnas Streetwear Melns Pelēks

Saistītie Produkti: