Jauns Izpārdošana
Olu Formas 3W UV LED Lampas, Nagu Vienu Pirksta Lampas Nail Gel Polish Žāvētājs Žāvēšanas Mašīna Viedo Sensoru 45s / 60s USB Savienotājs Skatīt lielāku

Olu Formas 3W UV LED Lampas, Nagu Vienu Pirksta Lampas Nail Gel Polish Žāvētājs Žāvēšanas Mašīna Viedo Sensoru 45s / 60s USB Savienotājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.18

-29%

€5.97

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Šis produkts ir profesionāls nagu lakas žāvētājs, nodrošinot jūs salons līmeņa aprūpes ne tikai nagu, bet arī jūsu toenail.Atšķiras no tradicionālā UV nagu lampu, līdztekus UV nagu līmes, šis sildītājs mašīnu var izmantot arī kā žāvēšanas visiem pārējiem nagu gēls.

Funkcijas:

1.Jauna tehnoloģija ar divkāršu gaismas avots, kas ietilpst plašākā diapazonā, ultravioleto staru diapazonā, piemērots žāvēšanai UV nagu līme, celtnieks gule, nagu lakošana ar gēla, skulptūra želeja, gem līmi un LED nagu gēls.Nav jāuztraucas par to, kas atšķir jūsu nagu gēls.

2.Salīdzinot ar ultravioleto gaismu, tas ir tuvāk balta gaisma, kas nodrošina corlor nagu gēls.Tās gaisma ir bez kaitējuma nagus, acis un ādu, aizsargā jūsu rokas no melna.

3.Magnētiskā atstarojošs panelis var atdalīt bez instrumentiem, ērts toenail gēla cietēšanas.

4.Siltuma izkliedi caurumu un ventilatora dizainu var atdzist mašīna nepārtraukti, 30 sekundes, kas aizsargā mašīnu no pārkarsēts.

5.Klavieru laku virsma padara to vairāk modes.

Specifikācija:

1.3 gab UV/LED

2.Max jauda:3W

3.Nominālā jauda:AC 100-240V 50/60HZ Nominālā Jauda:DC 5V/1A

4.Izmērs:45mm*45mm*58mm

5.Viļņu Garums:365+405nm

Amats:

Šī lampa ir izstrādāta, lai manicurist/personīgai lietošanai Ārstnieciskos UV gēls/LED želeja/Plaša želeja.

Kā Lietot:

1. Pievienojiet USB kabeli, lai jūsu mobilo tālruni, ipad/MP4 maksas.kontaktdakšu elektrības rozetei.vai izveidotu savienojumu ar jaudas banka, kas tieši.

2 Nospiediet ON/OFF pogu uz augšu, lai ieslēgtu Nagu Lampu.standarta laiku ir 45s.

3. Nospiediet ON/OFF pogu, kad konservēšanas 45 sekundes.otrā nospiediet 60 sekundes.trešo nospiediet, lai izslēgtu lampu.

Iepakojuma Saraksts:

1.1* Nagu Lampa

2.1* Lietotāja Mannual

Produkta Izmēri

Reālo Ainu Fotogrāfijas

ALL-IN-ONE

Strādā ar visiem UV gela nagu laka un LED gēla nagu lakas.Nē zīmolu prasības gan.E.G.LED želeja,UV gēls,buiders,arylic želeja,utt..

Ko UV+LED nagu lampu, kas mums ir :

Dzjansu EUBO Co.,Ltd ir profesionāla nagu produktu uzņēmums.EUSCI ir mūsu pašu zīmolu, un mums ir mūsu rūpnīcas,mūsu produkti ir augstākās kvalitātes, bet zemāka cena.Mēs arī pieņemt piliens kuģniecības un beztaras pasūtījumiem,laipni aicināti sazināties ar mums jebkurā laikā!

Tagi: gēla laka venalisa, uv nagu lampu, 4 lampas, lampas led halaxy, dēls lampas, uv lampas, gaisa nagu žāvētāji, olu led, vīriešiem, fēns, hifi stāvēt, mirdzumu veidošanas želeja.

Datu lapa

Barošanas Avots elektriskā
Izmērs 45mm*45mm*58mm
Materiāls Plastmasas & ABS
Jauda 3W
Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C
Zīmola Nosaukums EUSCI
Spriegums 100-240V
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Mini Nagu Lampa
Lampu Krelles 3PCS
Svars 24g
Vienuma Tips nagu žāvētājs
Veids LED Lampas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Olu Formas 3W UV LED Lampas, Nagu Vienu Pirksta Lampas Nail Gel Polish Žāvētājs Žāvēšanas Mašīna Viedo Sensoru 45s / 60s USB Savienotājs

Olu Formas 3W UV LED Lampas, Nagu Vienu Pirksta Lampas Nail Gel Polish Žāvētājs Žāvēšanas Mašīna Viedo Sensoru 45s / 60s USB Savienotājs

Saistītie Produkti: