Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Luksusa Sievietes Pērle Peep Toe Sandales Potītes Spīdīgu Sprādzi Plānas Augstpapēžu Sandales Dāmas Puse Kleita, Kurpes, Sieviete Līgavas Sūkņi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€54.83

-15%

€64.51

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti mūsu EMMA KING Veikalā

Mēs esam profesionāla kurpju pārdevējs, mana komanda, kas sniedz augstas kvalitātes kurpes un profesionāliem pakalpojumiem, lūdzu, varat būt drošs pirkums manā veikalā.Lai nodrošinātu kvalitātes kontroli mēs personīgi pārbaudīt katru preci pirms nosūtīšanas.Visas preces ir 100% jauns un pārbaudīta.Mēs ceram, veidojot veiksmīgas darījumu attiecības ar jauniem klientiem visā pasaulē.Ja jums nepieciešama papildu palīdzība, lūdzu, sazinieties ar mums.

Īpašības Un Specifikācijas

-Pērļu Kāzu Sūkņi Kāzu Kurpes -Papēža Augstums:10 cm -Embellishment:Pearl dekori, Peep toe, Augsts papēdis -Ņem savu izskatu uz nākamo līmeni, ar šo seksīgu sandales, kas ir pieejams baltā krāsas, seksīgs, stilīgs ideāls apdares touch jūsu nākamo apģērbs, vai jūs esat ballēties klubā, kāzu,uz randiņu, vai svinot kādu īpašu notikumu! -Piemērots vasaras/rudens /pavasara Iespēja:Gadījuma,Svinības,Kleita,Biznesa,Vakarā -Laiks, lai tirgus:2020 vasaras

Kuģniecības un atgriešanās politiku:

1.Mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas. 2.Mūsu apavi ir visiem rokām darinātas kurpes, kas parasti ilgst 5-7 dienas sūtījumiem, un daži apavi akciju veikt 2-3 dienas, lai kuģis 3. Ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus un Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pasts notiek lēsts, 15-60 dienas. 4. Ieteicams sūtījumiem: www.winwithwow.lv standarta kuģniecības--stabilāku,drošāku,ātrāku. 5. Mēs piedāvājam arī express shipping, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels. 6. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta, lūdzu, sazinieties ar mums.

Dropshipping un vairumtirdzniecība:

1. Mēs piliens kuģa visā pasaulē, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja ir kādi jautājumi vai neskaidrības 2. Piedāvāsim labāko cenu par vairumtirdzniecības, un ieteiks labāko sūtījumu.

Atsauksmes:

1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu neatstāj nekādu negatīvu atgriezenisko saiti, laipni lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija to darīt labāk.

Tagi: smieklīgi kurpes vīriešiem, gladiators papēža, mājas schoes, boot sandales, blaser vīriešiem, cūku apakšveļu, emma karalis augsti papēži, kažokādu, apavu sievietēm, Papēži, EMMA KARALIS.

Datu lapa

Kāzu Dizaina sandales Pērles Sieviešu Sandales
Oderes Materiāls PU
Jaunā Gada Dāvanas dāvana ziemassvētkos
Atpakaļ Skaitītājs Tips Papēža Vāciņu
Vienuma Tips Sandales
Sānu Priekša Tips Atvērt
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Zolīte Materiāls Aitādas
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Papēža Tips Plānas Papēžiem
Ar Platformu No
Modelis Tips Cietie
dizainera kurpes sievietēm zapatos de mujerm,Sapatos femininos
Virsas Materiāls Sintētisko
Slēgšanas Tips Siksnas Sprādzes
Sandales Tips Potītes Siksna
Modes Elements Potītes Siksna
Modeļa Numurs XYCX192
Stils salds
Zole Materiāls Gumijas
Godu Puse
Papēža Augstums Super High (8cm-up)
Zīmola Nosaukums EMMA KARALIS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Luksusa Sievietes Pērle Peep Toe Sandales Potītes Spīdīgu Sprādzi Plānas Augstpapēžu Sandales Dāmas Puse Kleita, Kurpes, Sieviete Līgavas Sūkņi

Saistītie Produkti: