Jauns Izpārdošana
Komplekts Pāris Aproce Sirds Atslēga Aproces un Atslēgu Kaklarota Nerūsējošā Tērauda sānslīdi kaklasaite Mīļākais Rotaslietas Skatīt lielāku

Komplekts Pāris Aproce Sirds Atslēga Aproces un Atslēgu Kaklarota Nerūsējošā Tērauda sānslīdi kaklasaite Mīļākais Rotaslietas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.58

-24%

€4.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

RJ Kopums Pāris Aproci, Viņa Karaliene, Viņas Karalis Kuloni Cupid Mīlestība Sirdī Bloķēšanas Taustiņš Nerūsējošā Tērauda sānslīdi kaklasaite Mīļākais Keyring Vīriešu Rotaslietas

Materiāls: cinka sakausējums

Izmērs:cm (1 cm = 0.394 gadā)

Svars: g

Iepakojums: OPP maisā iepakojumu neatkarīgi Fast Express: Lai>150$ DHL/FEDEX/UPS/EMS.Par Dropshipping :

Mēs iesakām izvēlēties ePacket un Standarta Kuģniecības www.winwithwow.lv šiem diviem loģistikas metodes.Šie divi loģistika nav iekļauti jebkuru cenu iepriekš!Jautājumi no klientiem 1. Kā sekot ar manu sūtījumu?Jūs varat pārbaudīt savu piegādes informāciju no šo saiti, ar izsekošanas nr. : www.17track.net/en ( tā kopiju pārlūku). 2. Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas piegāde, pamatojoties uz daudzumu, kuru vēlaties pasūtīt.Transportēšanas laiks ir aptuveni 3-7 darba dienu laikā.(Ja jūs vēlaties, lai izraudzīta mums savu trešo personu, mēs varam kuģi, kravas, lai jūsu klients tieši!Lūdzu būt pārliecināti, un uzticas mums, Mēs nevarēsim atstāt visu informāciju par mums.) Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 3. Vai ir kāds muitas nodoklis?Mēs parasti deklarē ar viszemāko cenu, lai izvairītos no muitas nodokļiem.Sakarā ar dažādām valsts politiku dažādās valstīs, muitas nodoklis, kas varētu būt par pircēju kontu.Tāpēc, Lūdzu, atstāt mums ziņu, ja jūs iegādājaties, lai pastāstītu mums, cik daudz jūs varat samaksājis par muitas nodokļiem. 4. Vai krāsa nāk nost vai pagrieziet melns?Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, cinka Sakausējums, ilgstošu un Anti-fade, vides aizsardzības, ērti un gaismas valkāt, alerģijas brīvu garantēta. 5. Ir kāda problēma, par izmēru?Lūdzu, stingri saskaņā ar mūsu mērīšanas metode, lai iegādātos. 6. Produktu var pielāgot.Lūdzu, sazinieties ar mums par jebkuru papildu informāciju.Mēs kuģis kopumā 48 stundu laikā pēc tam, kad maksājumu ,mēs piedāvājam visu veidu nosūtīšanas metodi .Ja jūs vēlaties, lai precizētu piegādes metodi, lūdzu, pievērsiet kuģniecības izmaksas .Paredzamais piegādes ātrumu, jūsu zināšanai, ir zemāk .Paldies !

* Ja pasūtījuma cena pārsniedz ASV $ 150,mēs nodrošināsim jūs ar DHL, FedEx ,vai bezmaksas Aramex Pakalpojumu .(Attālā valstī pieprasījuma 200 ASV dolāriem.)

*Piegādes ātrumu, tikai, lai jūs atsauci ,dažkārt tiks aizkavēta par svētkiem,festivāliem,slikti laika apstākļi,muitas,Utt.

*Post Gaisa Pastu uz Dienvidamerikas valstīm var notikt ilgāk kā 60 dienas ,Express parasti ir muitas nodokļu jautājumiem .Tādā gadījumā ,lūdzu, sadarbojas ar muitu, lai maksā nodokļus.Paldies par jūsu izvēles RJ-RONG ROTASLIETAS ,mēs piedāvājam 7 dienas atpakaļ dienests :

1 .Ja kāda iemesla dēļ, jums nav satisfiledwith pirkumu ,lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties.Mēs accpect atgriešanas un apmaiņas 7 dienu laikā saņemšanai,lūdzu, ņemiet produkta sākotnējā stāvoklī un veikt kuģniecības izmaksas ar sevi,mēs apstrādāsim jūsu atgriešanās pieprasījuma pēc tam, kad saņemti atpakaļ produktus.

2 .Ja esat saņēmis defektu preci ,Lūdzu sazināties ar mums, A. S. A. P. lai nomaiņa vai remonts , ja rezerves nav pieejams ,tad pilnu atmaksu tiks emitēti ar sākotnējo maksājumu metodi.

3 .Lai iegūtu vairāk informācijas ,lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas komanda .Jūsu atbalsts un uzticība ir lielākais atbalsts mums: 1.Ja jūs esat apmierināti ar mūsu preci un pakalpojumu ,lūdzu, lūdzu, ņemt minūti, lai atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm, mēs labprāt darīt pats, lai jūs un sniegs jums vairāk atlaides savu nākamo pasūtījumu.

2.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti ,mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jūs ar labāko pakalpojumu. 1.Jūsu varat sazināties ar mums pa atstājot ziņu par www.winwithwow.lv, TradeManager vai nosūtīt mums uz e-Pastu.Varēsim atbildēt jums 24 stundu laikā, darba dienās,laikā 36hours uz nedēļas nogali. 2.Mūsu Darba Grafiks:

ASV :5:30-3:30 AM

Brazīlija:9:30-7:30 pm

Krievija:3:30 am-1:30 PM

AK:0:30-10:30 AM

Spānija:1:30-11:30 AM

Francija:1:30-11:30, Mēs atbalstām Dropshipping, un jūs varat veikt pasūtījumus nekavējoties ly ^o^ !

Tagi: mamma dzimšanas zēns, iegravēts bloķēšanas kaklarota, angelgirl, 925 taizeme aproce, Pērlīšu aproce, dekors sirds, viking aproču pārdošana, aproce draudzenei dzimšanas dienā, cūkkārpu harijs poters aproce, mīlestība bloķēšanas taustiņš aproce rokassprādze pāris.

Datu lapa

Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Iesakām abas ieteicams izvēlēties citus loģistikas metodes.
Izmērs cm(1 cm = 0.394in)
Modeļa Numurs b59
Citu Pakalpojumu Mēs atbalstām Dropshipping, un jūs varat veikt pasūtījumus nekavējoties !
Svars 40g
Materiāls Metāla
Ieteikt vienu Ja jūs domājat, ka transportēšanas laikā tas ir pārāk garš,
Saderība Visi Saderīgie
Vienuma Tips Rokassprādzes
Par Dropshipping Loģistikas Metodes 2 Standarta Piegāde AliExpress
Par Dropshipping Loģistikas Metodes 1 Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pasta AliExpress
Sods vai Modes Modes
Paredzamais Piegādes Laiks 25-60days
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Stils Moderns
Aproces Veids Ķēdē & Saite Aproces
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Bezmaksas Piegāde Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus ir ne izsekošanas informationis.
Zīmola Nosaukums rongji rotaslietas
Iestatīšanas Veids NAV
Skavu Veids Omārs-raust-skavas
Par Pielāgotus Mēs atbalstām pasūtījuma,MOQ ir 200pcs.
Dzimums Unisex
Formas\raksts KĀRTA

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Komplekts Pāris Aproce Sirds Atslēga Aproces un Atslēgu Kaklarota Nerūsējošā Tērauda sānslīdi kaklasaite Mīļākais Rotaslietas

Komplekts Pāris Aproce Sirds Atslēga Aproces un Atslēgu Kaklarota Nerūsējošā Tērauda sānslīdi kaklasaite Mīļākais Rotaslietas

Saistītie Produkti: