Jauns Izpārdošana
5.7 Skatīt lielāku

5.7 " Par Meizu Pro 6 Plus Lcd M686G Lcd Displejs, Touch Screen Panelis Stikla Tālrunis Montāža Remonts Daļa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€59.02

-4%

€61.48

Kopīgot

Vairāk informācijas

5.7" lcd, Par Meizu Pro 6 Plus Lcd Digitizer Touch Screen Lcd Displejs Montāža Remonts 1. Daļa. Visi mūsu lcd ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un 100% darba

2. Tas var salabot/nomainīt vecas,saplēstas,craked,bojāts,bojāto lcd ekrāns, tas arī palīdzēs izārstēt:displeja problēmas,miruši pikseļi,produkti lcd

3. 100% Jauns & 100% Testēšana Un Stārķis & Spēcīgu Iepakošanas & Ātra Piegāde Un Bezmaksas Piegāde & Izsekošanas Numuru Pls Piezīme: 1. Visu mobilo telefonu remonts daļu mēs pārdošanas tiek pārbaudīti arī pirms izsūtīt, tāpēc nav nekādas garantijas, par šo produktu, lūdzu, zināt, tas pirms pasūtījuma.

2. Tas nav viegls darbs, lai kāds, kam nav tehniskās prasmes instalēt, lūdzu, pārliecinieties, ka jūs zināt, kā instalēt, pirms jūs iegādāties šo preci.

3. Mums nebūs atbildīgs par jebkuru kaitējumu jūsu mobilais, kas var rasties laikā, mainot rezerves daļām.Paketi, Ieskaitot: 1 gab ekrāns ; Instrumentu komplektu Apmaksa: Mēs pieņemam visa veida maksājumu metodes Paketes un kuģniecības: gabalā tiks piegādāti 2-3 dienu laikā pēc darba samaksu.Katru posteni, tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas uz āru.Piegādes termiņš: Saskaņā ar jūsu pieprasījumu,izvēlieties nosūtīšanas veidu, kas jums nepieciešams.Atsauksmes: kādas problēmas ,pls sazinieties ar mums, pirms aiziešanas mums negatīvas atsauksmes.Pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm būs appreciated.

Tagi: meizu tālruni, meizu mx6 pro displejs, apple i phone 6 displejs, P40 Pro, Meizu, šūnu xiaomi, displeja meizu, letv, meizu oficiālais tālruni, mazda 3 octa core.

Datu lapa

Postenis Stāvoklis Jauns
logo
Ekrāna Izšķirtspēja 2560x1440 izšķirtspēju
LCD Komplekts
Garantijas laiks 3 Mēneši
Veids LCD & Touch Screen Digitizer
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
stāvoklis Jauns
Ekrāns > 3"
Saderīgu Zīmols Meizu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Par Meizu Pro 6 Plus
Materiāls IPS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5.7

5.7 " Par Meizu Pro 6 Plus Lcd M686G Lcd Displejs, Touch Screen Panelis Stikla Tālrunis Montāža Remonts Daļa

Saistītie Produkti: