Jauns Izpārdošana
Ir 2021. Paplašināma Mākslīgās Privātuma Žogs, Koka Dzīvžogu Ar Mākslīgiem Ziediem, Lapām Dārza Dekorēšana Paplašinot Režģis Dropshipping Skatīt lielāku

Ir 2021. Paplašināma Mākslīgās Privātuma Žogs, Koka Dzīvžogu Ar Mākslīgiem Ziediem, Lapām Dārza Dekorēšana Paplašinot Režģis Dropshipping

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.90

-22%

€5.06

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Augstas kvalitātes materiāls: žogs ir izgatavots no vītolu koka un mākslīgo zaļo lapu vīnogulājiem un ziedus, kas tai ir noteiktas ar kabeļu savienotājs, sabiedrība un nav nokrist.Tas ir ļoti reāli un padarīs jūsu dārza pilnu dzīvi.

2. Vienkārša uzstādīšana: likmes ir iedzīta augsnes un žogu var noteikt ar saitēm, stieple, naglas vai āķi.Vienkārši sakārtot tos, lai padarītu jūsu dārzs izskatās dažādi.

3. Paplašināma: žogu var paplašināt pēc vēlēšanās, augstuma izmaiņas, kā platums.To var novietot vertikāli un horizontāli.Piemērots balkoniem, pagalmiem, logi, kāpnes, sienu, mājas apdare, specialty restorāni, mācību telpu dekorēšana, iepirkšanās centri, KTV bāri, utt.

4. Konfidencialitātes: žogu var izmantot, lai rotā sienas, sētas, privātuma ekrāna, privātās dzīves nodrošinājumu.Tas var bloķēt lielāko ultravioletajiem stariem, saglabāt privātumu, un ļaujiet gaisam brīvi iziet.Tas ir lieliski, izmantošanai iekštelpās vai ārpus telpām.

5. Piezīme: Visas koka žogi ir manuāli mēra.Jo bez paplašināšanas, izmērs varētu būt salīdzinoši liela tolerance 2-5cm, kas ir normāli.Ceru, ka jūs varat saprast!

Specifikācija:

Gadījumā vietas: balkoniem, pagalmiem, logi, kāpnes, sienu, mājas apdare, specialty restorāni, studiju rotājumi, iepirkšanās centri, KTV bāri, restorāni, utt.

Materiāls: zīda audums + cietu koka žogu

Izmērs(aptuveni):

Mazajiem žogu (slēgts augstums 40cm):

Pēc izstiepšanas, platums 50cm, augstums ir aptuveni 38cm

Pēc izstiepšanas (platums 100cm, augstums ir aptuveni 36 cm

Pēc izstiepšanas, platums 150cm, augstums ir aptuveni 33cm

Pēc izstiepšanas (platums 200cm, augstums ir aptuveni 28cm

Vidēja žogu (slēgts, augstums 70cm):

Pēc izstiepšanas, platums 50cm, augstums ir aptuveni 68cm

Pēc izstiepšanas (platums 100cm, augstums ir aptuveni 64cm

Pēc izstiepšanas, platums 150cm, augstums ir aptuveni 52cm

Pēc izstiepšanas (platums 200cm, augstums ir aptuveni 32cm

Iepakojuma Saraksts:

1*Bagāžnieka Žogu (tai skaitā zaļo vīnogulājiem un ziedi)

Tagi: robežu zāle, vienkārši dārza režģiem, elektrisko žogu pastu, dārza privātumu, nomirst žogs, dārza ekrāns, fenc, spole elektrisko žogu, istabas augu plaukta, zemniecisks koka režģis.

Datu lapa

Rāmja Apdare Nav Pārklājumu
Modeļa Numurs balkonu sētas
Produkta materiāla zīda audums + cietu koka žogu
Veids Dārza apdare Žogu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Rāmja Materiāls Koka
Nosaukums Simulācijas teleskopiskie žogs
Spiediena Apstrādātu Koksni Tips Ķīmiskā
Iezīme Eco-Friendly

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ir 2021. Paplašināma Mākslīgās Privātuma Žogs, Koka Dzīvžogu Ar Mākslīgiem Ziediem, Lapām Dārza Dekorēšana Paplašinot Režģis Dropshipping

Ir 2021. Paplašināma Mākslīgās Privātuma Žogs, Koka Dzīvžogu Ar Mākslīgiem Ziediem, Lapām Dārza Dekorēšana Paplašinot Režģis Dropshipping

Saistītie Produkti: