Jauns Izpārdošana
2gab Universālais Rokturis Komfortu Putu Sūklis vilcējstienis Motociklu Netīrumiem Velosipēds Skatīt lielāku

2gab Universālais Rokturis Komfortu Putu Sūklis vilcējstienis Motociklu Netīrumiem Velosipēds " E-bike Velosipēdu Stūres Rokturi Segumu un Sviras Vāciņu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.36

-44%

€4.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jā, tas ir droši

Visiem zemes gabaliem šajā veikalā būtu vienādi dezinficē, izmantojot airlines un piegādāti uz jūsu rokas pēc muitas pārbaudes un karantīnas.Nebūs nekādas briesmas.Lūdzu, varat būt drošs, ka preces būs drošībā.

Apraksts

Materiāls: sūklis

Svars: 95 g

Saderība: 22,2 mm stūres

Izmērs: 13 x 3.4 cm

Iezīme

1. Ļoti ērts ergonomisks roktura dizains, kas nodrošina visu rokās, kas nodrošina taustes justies un lielisku aizsardzību, lai ilgi braucieni.

2. Galvenā struktūra, kas izgatavots no poraina materiāla, var panākt pilnīgi slip-bezmaksas efektu un ir ar komfortu un elastīgumu, kas līdzīgs silikona.

3. Viļņveida dizainu uz virsmas nodrošina izjādes uz nebaltām dienām, vai svīšana, cimdi nav viegli noslīdēt, ievērojami uzlabojot drošību brauciena laikā.

4. Viena skrūve uz katru pusi padara pārliecināts, ka rokturis der uz stūres pakāpeniski, un viegla uzstādīšana.

5. 3 krāsas pieejams, kopējā 22,2 mm izmēra, tāpēc, ka jebkuru velosipēdu var vienkārši aprīkoti, lai padarītu jūsu bikes pievilcīgāku.

Iepakojuma Saraksts

1pair x Stūres Rokturi

Lūdzu, Ņemiet Vērā,

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

LĪDZSVAROŠANAS CE ◆ MAKSĀJUMU

Piegāde:

Par Atgriešanos:

Atsauksmes:

Padomi:

Tagi: ergon rokturi, rokturis, mtb velosipēdu rokturis putas, grip6, velosipēdu rokturis, putu grip roktura, ergon, zila putu rokturi, tvēriena stipruma treneris, gumijas roktura.

Datu lapa

Garums (cm) 13cm
Platums(cm) 3,5 cm
Materiāls Sūklis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2gab Universālais Rokturis Komfortu Putu Sūklis vilcējstienis Motociklu Netīrumiem Velosipēds

2gab Universālais Rokturis Komfortu Putu Sūklis vilcējstienis Motociklu Netīrumiem Velosipēds " E-bike Velosipēdu Stūres Rokturi Segumu un Sviras Vāciņu

Saistītie Produkti: